Mésér Paripolah Parantos Parobihan, Pausahaan Henteu

Kadang-kadang urang ngalakukeun sababaraha hal sabab éta cara parantos dilakukeun. Teu aya anu émut kunaon leresna, tapi urang tetep ngalakukeun éta ... sanaos nganyenyeri kami. Nalika kuring ningali hirarki penjualan sareng pamasaran khas perusahaan modéren, strukturna henteu robih saprak urang gaduh jalma penjualan ngadorong trotoar jeung nelepon pikeun dolar.

Dina seueur perusahaan anu kuring didatangan, seueur "penjualan" anu kajantenan di sisi pamasaran témbok. Penjualan kantun nyandak urutan. Hanjakalna, kusabab aturan organisasi, Departemen Penjualan terus dikredit ku usaha éta. Daérah kulawu ieu anu ngajantenkeun ngukur pangaruh pangaruh sosial sesah.

Kuring parantos nyerat ngeunaan kumaha Penjualan tiasa ngamangpaatkeun média sosial ogé parobahan paripolah pembeli dina sababaraha postingan:

Sababaraha perusahaan anu kuring terang parantos mindahkeun Pamasaran sacara total dina Penjualan sareng anu sanés parantos ngalaksanakeun organisasi Penjualan sadayana. Kuring ogé henteu nganjurkeun, tapi pikaresepeun yén aya seueur kabingungan nalika ngeunaan dimana nanem modal penjualan sareng anggaran pamasaran anjeun. Teu aya ogé prosés anu ngadukung pangukuran penjualan komunitas… dimana produk anjeun dijual tanpa bantuan pamasaran atanapi penjualan tapi sareng komunitas anjeun.

Prosés tradisional dina hiji organisasi ngaluarkeun kiridit salaku prospek ngalangkungan prosés penjualan.
prosés pameseran

Kanyataanna, tangtosna nyaéta penjualan tiasa sumping tina Penjualan, Pamasaran atanapi bahkan ti Komunitas anjeun. Sabaraha kali anjeun ngagaleuh produk atanapi jasa dumasar kana rekomendasi ti komunitas anjeun?
penjualan média sosial caket

Heran pikeun kuring yén langkung seueur perusahaan henteu ngamangpaatkeun komunitas anu ngagunakeun jasa pamasaran apiliasi. Kuring gaduh akun pamasaran apiliasi dina unggal perjanjian produk sareng rujukan sareng sadayana anu ngical. Kuring meunang penjualan kanggo organisasi-organisasi éta janten pantes kuring duaan nampi kiridit ogé hadiahna!

Saenyana, 'caket' moal aya dina Penjualan, Pamasaran atanapi sareng Komunitas. Anu caketna bakal kajadian dina prosés pangwangunan akun, mastikeun yén penjualan leres-leres dikredit kana sumber anu leres. Ieu bakal ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngaidentipikasi dimana aranjeunna kedah nanem modal sumberdaya.

Penjualan, Pemasaran, sareng Produk kedah saling bersaing pikeun sumber sareng hasil. Éta ogé kedah damel caket pisan sareng anu sanés pikeun mastikeun olahtalatah sareng mérek tetep. Biaya per Tutup kedah diukur dina sadaya tilu sumber daya. Sababaraha transfer kiridit tiasa kajantenan, tangtosna ... rujukan tiasa kana situs wéb sareng ngahubungi penjualan kanggo inpormasi tambihan. Dina kasus éta, tim penjualan nyayogikeun sareng nutup penjualan.

Anjeun panginten mendakan yén anjeun gaduh produk atanapi jasa anu luar biasa anu tumuh ku lisan nyalira ... dina hal ieu anjeun bakal langkung saé pikeun investasi dina produk tibatan penjualan sareng pamasaran. Tangtosna, upami henteu aya kajadian anu caket di komunitas, tim manajemén produk kedah dipertanggungjawabkeun - aya kamungkinan kasempetan pikeun produk anjeun kirang pikaresepeun.

Metode hand-off baheula ngan saukur henteu jalan deui. Seueur departemén pamasaran gaduh harga nutup anu luar biasa, tapi kumargi penjualan mendapat kiridit - aranjeunna ogé kéngingkeun sumberdaya. Kuring parantos ningali seueur departemén pamasaran nyingkirkeun kaajaiban kalayan ampir teu aya anggaran… tuang nutup kana organisasi tempat tim penjualan ngan ukur mesen - tapi tetep kéngingkeun kiridit, sumber daya sareng bonus. Upami kalungguhan wéb tiasa langsung ucul tina situs pikeun nutup tim akun, departemén pamasaran tiasa kéngingkeun kiridit na.

Upami perusahaan hoyong ngartos kumaha pentingna unggal taktik pikeun strategi bisnis aranjeunna sadayana, aranjeunna kedah ogé tiasa ngukur akurat dimana penjualanna asalna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.