Pitunjuk Pamungkas pikeun Ngawaskeun Reputasi Online Anjeun

ngawaskeun reputasi online

Jalma anu saé di Trackur parantos ngahijikeun infographic ieu ngeunaan kumaha carana ngawaskeun reputasi pribadi atanapi merk anjeun online. Léngkah-léngkah anu aranjeunna tangtukeun:

  1. Identipikasi reputasi anjeun - ngawaskeun nami nami, nami perusahaan, nami produk sareng variasi.
  2. Kuantitas pemirsa anjeun - saha anu ngagaduhan saham dina reputasi online anjeun?
  3. Ngartos tujuan anjeun - kumaha anjeun bakal ngukur naha reputasi anjeun ningkat?
  4. Sebutkeun kabutuhan anjeun - alat naon anu anjeun peryogikeun sareng sumber naon anu anjeun peryogi pikeun ngawas?
  5. Kumaha anjeun ngawaskeun? - prosés naon anu diperhatoskeun pikeun diwaspadai sareng ngaréspon pasualan?
  6. Saha anu bakal ngawaskeun paguneman? - saha anu anjeun dipercayakeun pikeun ngatur sareng ngaréspon masalah reputasi online?

Pitunjuk Pamungkas pikeun Ngawaskeun Reputasi Anjeun Online

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hatur nuhun kana informasi hébat Doug, Kuring boga bentang perhatian leuwih hadé lamun hal boga gambar jeung kelir geulis! 😉

    Hatur nuhun kana postingan,
    ~ Dakota
    Pianolessongirl

  3. 4

    Hi Douglas. Visi anjeun nunjukkeun kumaha reputasi bisnis online penting. Éta masihan kasimpulan pikeun nganilai sadaya sudut bisnis khususna para investor anu mangrupikeun generator panghasilan usaha

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.