Naha Jalma Nulis Tinjauan Online?

ulasan online

Upami anjeun henteu nganggap ulasan online mangrupikeun masalah ... tingali ngan ukur klien kami, Angie's List, ayeuna mangrupikeun perusahaan publik dumasar kana basis data masif, kualitas luhur ulasan dipercaya. Sareng kanyataan yén aranjeunna henteu ngijinkeun ulasan anonim atanapi ulasan ku anggota anu teu mayar tetep troll sareng cheaters kaluar pikeun pangalaman anu luar biasa. Pelangganna resep aranjeunna ... ngan ukur naroskeun ka aranjeunna.

Akhir-akhir ieu, sigana saolah-olah beuki seueur palanggan anu ngiringan kana situs ulasan, forum sareng aplikasi online pikeun ngabagi pendapat ngeunaan jasa anu dialaman. Tapi sakumaha tétéla, henteu sadaya jalma didorong murni ku poin atanapi freebies.

Upami anjeun perusahaan, khususna anu lokal, sareng anjeun henteu ngawaskeun reputasi anjeun online ku ulasan - éta tiasa ngajelaskeun pisan. Upami anjeun gaduh ulasan anu bermasalah, aranjeunna bakal nyéredkeun penjualan anjeun ka handap. Pamakéna resep ulasan sareng nganggo éta pikeun nyandak kaputusan mésér unggal dinten. Anjeun ulasan henteu kedah sampurna, Tapi aranjeunna kedah tiasa dipercaya sareng ditulis kalayan leres. Upami anjeun ngagaduhan anu kasar anu henteu ngagambarkeun produk atanapi jasa anjeun ogé, anjeun bakal badé damel nyungkeun éta ti palanggan anu cinta anjeun.

Ieu sababaraha stats anu saé tina ieu infographic ti Paménta dina ulasan:
Panjaluk Alesan Henteu Mentingkeun Aliran 6.11.12

One comment

  1. 1

    ulasan online mangrupakeun cara pasti-seuneu pikeun mawa pausahaan deui ka panto gambar na ulang nalungtik strategi marketing maranéhanana. Tingali naon anu dianggo, sareng tingali anu henteu. Kuring nyangka jalma-jalma ditarik pikeun nyerat ulasan online sabab urang resep ngabagi naon waé anu saé anu nembé urang tepang, atanapi urang ngan saukur hoyong ngingetkeun ka batur upami éta goréng. Salawasna balik deui sareng kabutuhan manusa pikeun nyambung & ngabagi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.