Naha Jalma Nulis Tinjauan Online?

ulasan online

Upami anjeun henteu ngira ulasan online mangrupikeun masalah ... tingali ngan ukur klien kami, Angie's List, ayeuna mangrupikeun perusahaan publik dumasar kana basis data masif, kualitas luhur ulasan dipercaya. Sareng kanyataan yén aranjeunna henteu ngijinkeun ulasan anonim atanapi ulasan ku anggota anu teu mayar tetep troll sareng cheaters kaluar pikeun pangalaman anu luar biasa. Pelangganna cinta aranjeunna ... ngan ukur naroskeun ka aranjeunna.

Akhir-akhir ieu, sigana saolah-olah beuki seueur palanggan anu ngiringan kana situs ulasan, forum sareng aplikasi online pikeun ngabagi pendapat ngeunaan jasa anu dialaman. Tapi sakumaha tétéla, henteu sadaya jalma didorong murni ku poin atanapi freebies.

Upami anjeun perusahaan, khususna anu lokal, sareng anjeun henteu ngawaskeun reputasi anjeun online ku ulasan - éta tiasa ngajelaskeun pisan. Upami anjeun ngagaduhan ulasan anu bermasalah, aranjeunna bakal nyéredkeun penjualan anjeun ka handap. Pamakéna resep ulasan sareng nganggo éta pikeun nyandak kaputusan mésér unggal dinten. Anjeun ulasan henteu kedah sampurna, Tapi aranjeunna kedah tiasa dipercaya sareng ditulis leres. Upami anjeun ngagaduhan anu kasar anu henteu ngagambarkeun produk atanapi jasa anjeun ogé, anjeun bakal badé damel nyungkeun éta ti palanggan anu cinta anjeun.

Ieu sababaraha stats anu saé tina ieu infographic ti Paménta dina ulasan:
Panjaluk Alesan Henteu Mentingkeun Aliran 6.11.12

One comment

  1. 1

    Tinjauan online mangrupikeun cara anu pasti pikeun mawa perusahaan deui kana panto gambar sareng nalungtik deui strategi pemasaranna. Tingali naon anu tiasa dianggo, sareng tingali anu henteu. Kuring pikir jalma tertarik nulis ulasan online sabab kami resep ngabagi naon anu saé anu urang karandapan, atanapi urang ngan saukur hoyong miheulaan ngingetkeun batur upami éta goréng. Éta salawasna balik deui sareng kabutuhan manusa pikeun nyambung & bagikeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.