Naha Anjeun Modal dina Monitoring Tinjauan Online pikeun Ngatur Reputasi anjeun?

ulasan online

Amazon, Daptar Angie, Trustpilot, TripAdvisor, Yelp, Usaha Google abdi, Yahoo! Daptar Lokal, pilihan, G2 Rame, TrustRadius, TestFreaks, Nu?, Salesforce AppExchange, Glassdoor, Peunteun & Ulasan Facebook, Twitter, komo halaman wéb anjeun sorangan mangrupikeun tempat pikeun néwak sareng nyebarkeun ulasan. Naha anjeun perusahaan B2C atanapi B2B ... aya kamungkinan aya anu nyerat ngeunaan anjeun online. Sareng éta ulasan online gaduh pangaruh.

Naon Manajemén Reputasi?

Manajemén reputasi mangrupikeun prosés ngawaskeun sareng ngatur reputasi saurang individu atanapi bisnis online. Asalna istilah hubungan masarakat, kamajuan hasil teangan organik, média sosial, sareng situs ulasan umum parantos ngajantenkeun manajemén reputasi kritis kana usaha penjualan sareng pamasaran perusahaan.

Jasa monitoring réputasi sering waspada perusahaan sacara real-time nalika ulasan anu goréng dikintunkeun online. Upami leres waspada sareng responsif, perusahaan tiasa dianggo pikeun méréskeun sengketa sateuacan dibagikeun sareng langkung ngarusak. Kitu ogé, perusahaan tiasa nguntungkeun ngabéréskeun perselisihan supados konsumen tiasa ningali réspon positip anu dirawat ku perusahaan anu hoyong disayogikeun konsuménna.

Statistik Konci dina Tinjauan Online

  • 71% konsumén satuju ulasan online ngajantenkeun nyaman sareng kaputusan beuli na.
  • 83% réspondén nyarios yén aranjeunna bakal percanten kana ulasan pangguna tibatan kritikus.
  • 70% konsumén konsultasi ulasan atanapi peringkat sateuacan mésér.
  • Tinjauan palanggan nyiptakeun paningkatan 74% dina konvérsi produk.
  • Ulasan nyetir kasatiaan 18% langkung luhur sareng kapuasan pameseran 21% langkung luhur.

Henteu sadayana saé, sanaos. Diperkirakeun 10-15% kanggo sadaya ulasan média sosial palsu. Tinjauan palsu parantos narik perhatian pamaréntah boh pangecér online. Amazon ngagugat langkung ti sarébu jasa tinjauan produk palsu.

Éta pikeun kapentingan Amazon. Tinjauan palsu di Amazon henteu meryogikeun nganyenyeri pabrikan produk, tapi aranjeunna leres-leres nganyenyeri merek Amazon ogé ngarugikeun artos kumargi kapuasan pelanggan anu goréng tiasa nyababkeun hasil anu langkung luhur. Syarat panggunaan Amazon ngalarang ulasan palsu, sareng éta ngagugat pelanggaran kontrak sareng ngalanggar hukum perlindungan konsumen.

PeopleClaim.com nawiskeun palanggan sareng usaha kasempetan kanggo masangkeun klaim sareng ngan ukur nyebarkeunana nalika panarima henteu ngaréspon atanapi milari ubar kaayaan. Teu kedah ahli hukum atanapi mediasi. Aranjeunna parantos nyayogikeun infographic ieu, Tinjauan Ulasan.

Janten ... jawaban na leres pisan! Anjeun kedah ngawaskeun jalma anjeun, bisnis anjeun, sareng produk anjeun kalayan platform monitoring reputasi pikeun mastikeun anjeun tiasa ngaréspon sareng ngajaga reputasi hébat online.

ulasan online infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.