Pangaruh Tinjauan Online

ulasan rave

Kami nembé mimitian damel sareng Angie's List sareng éta parantos janten pembuka panon pikeun kami sabaraha usaha kéngingkeun ngalangkungan aranjeunna peringkat, ulasan sareng tawaran. Pikeun usaha lokal anu nyayogikeun palangganna ku jasa hébat, ulasan anu dibayar dina Angie's List mangrupikeun pendapatan murni.

Numutkeun ka Survei Pamasaran Milarian Bisnis Leutik ku American Express OPEN, usaha leutik AS masih tiasa ngandelkeun kecap-kecap salaku cara luhur pikeun para pembeli pikeun mendakanana. Caket, nyaéta Internét. Konsumén lokal ayeuna gumantung pisan kana kakuatan mesin pencari nalika balanja lokal. Urang tingali naon ieu hartosna pikeun usaha alit anjeun.

Milo, hiji locator produk online, parantos nempatkeun infographic ieu babarengan nyarioskeun kakawasaan ulasan online.

ulasan online

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.