3 Candak tina Usum Liburan 2015 pikeun Mantuan Anjeun dina 2016

liburan balanja

Splender dianalisis langkung tina opat juta transaksi di 800+ situs kanggo ditingali kumaha balanja online di 2015 dibandingkeun sareng 2014. Dinten Thanksgiving mangrupikeun dinten balanja online pangluhurna katilu dina musim ieu sareng komputer sareng éléktronik ngarah kana hadiah tapi baju sareng asesoris anu ngarah dina kamekaran. Cyber ​​Senén masih dinten balanja liburan panggedéna online, kalayan 6% tina penjualan liburan. Nanging, penjualan turun 14% ti saprak 2014.

Dina pamanggih kuring, aya sababaraha cara nyandak tempat di dieu:

  1. rarancang - Anu mésér nyebarkeun kabiasaan ngagaleuhna sareng panginten henteu ngudag nangtung di Hideung Jumaah kanggo nguruskeun. Pangecér sareng situs e-commerce kedah ningali nyebarkeun tawaranna salami musim dugi ka Natal.
  2. koordinasi - Koordinasi penjualan online sareng ritel, pengiriman, pickup sareng return kanggo usum liburan tiasa nyorong langkung seueur penjualan online atanapi pickup toko. Upami konsumen terang éta gampang sareng tiasa percanten kana waktosna pangiriman, aranjeunna bakal ngagaleuh. Mangtaun-taun ieu kasandung ku FedEx bisa waé nganyenyeri kapercayaan éta.
  3. Marketing - duanana ieu bakal meryogikeun pamasaran anu kuat di 2016. Daripada fokus kana pemboman brosur sareng brosur penjualan, kuring yakin pangecér anu hébat bakal ngabantosan konsumén sareng prospekna ngarencanakeun musim, mendakan tawaran anu pangsaéna, ngabantosan aranjeunna pikeun koordinasi mayar aranjeunna, sareng mastikeun pangirimanna tepat waktuna.

Pemasar kedah nyusun rencana sareng seueur waktos sareng rohangan pikeun agility nuju usum. Upami anjeun henteu gaduh strategi dina akhir usum panas ngeunaan kumaha anjeun bakal ngabédakeun balanja liburan anjeun ti pesaing anjeun, anjeun panginten kasép ka buruan. Tujuan anjeun ayeuna kedah teraskeun kéngingkeun palanggan sareng unduhan aplikasi sahingga anjeun gaduh pamirsa anu langkung ageung pikeun dipasarkeun sakali usumna dipareuman. Dugi ka Méi, anjeun kedah gaduh strategi pikeun musim.

Infographic ieu dipasihan ku Splender, nu panyadia panggedéna tina program kasatiaan balanja berbasis perusahaan di Amérika Serikat.

2015 Libur Tren

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.