Kabagjaan Ngeklik

peryogi balanja online

Ecommerce mangrupikeun élmu - tapi éta henteu misteri. Pangecér online pangsaéna parantos mupus jalan pikeun sésana urang ku ngalaksanakeun rébuan strategi uji coba sareng nyayogikeun data pikeun batur ningali sareng diajar.

Ayeuna, ampir sapertilu tina total toko penduduk Internét online. Pikeun pangecér, nomer ieu ngabuktikeun kakuatan anu ningkat tina penjualan online. Pikeun mikat konsumén anu nyambung ieu, pangecér kedah ngajantenkeun pameseran dina halaman wéb na pikaresepeun, merenah, sareng gampang. Naon deui anu dipikahoyong ku konsumén tina pangalaman balanja online na? Kami ningali survey comScore anu pang anyarna pikeun ningali kana karesep sareng paripolah pembeli online. Kabagjaan Ngeklik mangrupikeun infographic anu dirancang ku Baynote ngamangpaatkeun data Comscore.

kabagjaan infographic baynote tina ngaklik kolom lima 918

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.