10 Léngkah Nyiptakeun Survei Online Épéktip

Daptar pariksa

Alat survey online sapertos Zoomerang anu hébat pikeun sacara épéktip sareng éfisién ngumpulkeun sareng nganalisis data. Survei online anu sasarengan nyayogikeun anjeun kalayan inpormasi anu jelas pikeun kaputusan bisnis anjeun. Nyéépkeun waktos anu diperyogikeun sateuacanna sareng ngawangun survey online anu hébat bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tingkat réspon anu langkung luhur, data anu langkung saé sareng langkung gampang pikeun réspondén anjeun pikeun réngsé.

naekeun tingkat réspon surveyIeu 10 léngkah pikeun ngabantosan anjeun nyiptakeun survey anu épéktip, ningkatkeun tingkat réspon tina survey anjeun, sarta ningkatkeun kualitas data anu anjeun kumpulkeun.

  1. Hartoskeun jelas tujuan survey anjeun - Survey anu saé ngagaduhan tujuan anu fokus anu gampang kahartos. Nyéépkeun waktos ka payun pikeun ngaidéntifikasi tujuan anjeun. Perencanaan sateuacanna ngabantosan mastikeun yén survey naroskeun patarosan anu pas pikeun ngahontal tujuan sareng ngahasilkeun data anu manpaat.
  2. Jaga survey pondok sareng fokus - Pondok sareng fokus ngabantosan ku kualitas sareng kuantitas réspon. Umumna langkung saé difokuskeun hiji tujuan tibatan nyobian ngadamel survey master anu ngaliput sababaraha tujuan. Panilitian Zoomerang (sareng Gallop sareng anu sanés) nunjukkeun yén survey kedah 5 menit atanapi kirang pikeun réngsé. 6 - 10 menit tiasa ditampi tapi kami ningali tingkat pembuangan anu signifikan lumangsung saatos 11 menit.
  3. Tetep patarosan anu saderhana - Pastikeun patarosan anjeun dugi kana tujuan sareng hindarkeun panggunaan jargon, slang atanapi akronim.
  4. Anggo patarosan anu parantos ditutup nalika dimungkinkeun - Patarosan survey anu parantos ditutup masihan réspondén pilihan khusus (contona Ya atanapi Henteu), sahingga langkung gampang pikeun nganalisis hasil. Patarosan anu ditutup tiasa janten bentuk enya / henteu, pilihan ganda atanapi skala meunteun.
  5. Tetep patarosan skala meunteun tetep konsistén ngalangkungan survey - Skala peunteun mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngukur sareng ngabandingkeun sét variabel. Upami anjeun milih ngagunakeun skala peunteun (misal tina 1 - 5) tetep konsisten salami survey. Anggo jumlah poin anu sami dina skala sareng pastikeun hartos tetep luhur sareng handap tetep konsisten sapanjang survey. Ogé, anggo nomer ganjil dina skala peunteun anjeun pikeun ngajantenkeun analisis data langkung gampang.
  6. Pesenan logis - Pastikeun survey anjeun ngalir dina urutan anu logis. Dimimitian ku bubuka singget anu memotivasi anu nyandak survey pikeun ngalengkepan survey (mis. "Bantosan kami ningkatkeun jasa kami ka anjeun. Punten jawab survey pondok ieu.") Salajengna, mangrupakeun ide anu saé pikeun ngamimitian tina patarosan anu langkung ageung dumasar teras ngalih ka anu langkung sempit dina lingkupna. Tungtungna, kumpulkeun data demografi sareng naroskeun patarosan anu sénsitip di tungtungna (kacuali anjeun nganggo inpormasi ieu pikeun nyaring pamilon survey).
  7. Pra – uji survey anjeun - Pastikeun anjeun pre-nguji survey anjeun sareng sababaraha anggota target audién anjeun sareng / atanapi batur sapagawean pikeun mendakan gangguan sareng tafsir patarosan anu teu kaduga.
  8. Pertimbangkeun waktos anjeun nalika ngirimkeun undangan survey - Statistik anyar nunjukkeun tingkat kabuka teras klik liwat tingkat lumangsung dina Senén, Jumaah sareng Minggu. Salaku tambahan, panilitian urang nunjukkeun yén kualitas réspon réspon henteu bénten-bénten ti dinten minggu ka akhir minggu.
  9. Kirim pangémutan email survey - Sanaos henteu pantes pikeun sadaya survei, ngirim panginget ka jalma anu henteu kantos ngaréspon sering tiasa nyayogikeun dorongan penting dina tingkat réspon.
  10. Pertimbangkeun nawiskeun insentif- Gumantung kana jinis survey sareng audién survey, nawiskeun insentif biasana efektif pisan pikeun ningkatkeun tingkat réspon. Jalma resep ideu kéngingkeun naon-naon pikeun waktosna. Panilitian Zoomerang parantos nunjukkeun yén insentif ilaharna tingkat dorongan réspon ku 50% rata-rata.

Siap ngamimitian? Ngadaptarkeun a akun dasar Zoomerang gratis, larapkeun léngkah-léngkah di luhur, luncurkeun survey anjeun sareng siap-siap nganalisis hasil anjeun sacara langsung. Nantikan tulisan anu bakal datang dimana kuring bakal teuleum ka fitur survey anu langkung maju sareng cara inovatif pikeun ngasupkeun survey online kana strategi bisnis anjeun sacara umum. Bagéa Survei!

Naha anjeun ayeuna nganggo survey online pikeun bisnis anjeun? Naha anjeun mendakan tip ieu janten mangpaat? Punten gabungkeun paguneman dina bagian koméntar ieu di handap.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.