Onollo: Manajemén Média Sosial pikeun Ecommerce

Manajemén Média Sosial Onollo

Perusahaan kuring parantos ngabantosan sababaraha palanggan pikeun ngalaksanakeun sareng mekarkeun sipatna Shopify usaha pamasaran salami sababaraha taun ka pengker. Kusabab Shopify gaduh pangsa pasar anu ageung dina industri e-commerce, anjeun bakal mendakan yén aya hiji ton integrasi anu dihasilkeun anu ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun para pemasar.

Penjualan perdagangan sosial AS bakal tumuh langkung ti 35% pikeun ngaleuwihan $ 36 milyar dina 2021.

Kecerdasan Insider

Tumuwuhna perdagangan sosial mangrupikeun gabungan tina sistem karéta terpadu anu platform média sosial ngahijikeun ogé perilaku pembeli sacara dramatis robih taun ka tukang. Kalayan diémutan éta, perusahaan e-commerce panginten hoyong ngabagi sareng ngamajukeun produk sareng kampanye na langkung gampil. Sistem manajemén média sosial henteu sering ngahijikeun pikeun nangkep sareng ngalacak inventaris anjeun sareng penjualan ku média sosial ... dugi ka ayeuna.

Onollo: Jadwalkeun sareng Optimalkeun Tulisan Dagang Sosial

Ieu pidéo tinjauan anu saé:

Onollo nawiskeun platform manajemén média sosial anu cerdas sareng ketat pikeun kaperluan e-commerce anjeun, kalebet:

  • Integrasi E-commerce - Integrasi dihasilkeun ku Shopify, Magento, WooCommerce, sarta Bigcommerce.
  • Tulisan Produk - Akses, edit, sareng terbitkeun data katalog produk anjeun sareng sababaraha klik. Onollo ekstrak data produk ti toko anjeun ngan ku hiji klik. Anjeun tiasa nyiptakeun postingan produk média sosial tanpa diunduh pisan gambarna, nami produk salinan-témpél, déskripsi, harga, URL, sareng sajabina. Ngajalankeun patalimarga organik gratis. Bejakeun ka dunya naon anu anjeun jual.
  • Kalénder Sosial - Nyiptakeun postingan média sosial tina sagala jinis ku ngamangpaatkeun data produk ti toko anjeun. Jadwalkeun sareng lacak sadaya postingan média sosial anjeun dina kalénder Onollo.
  • Jadwal Smart - Algoritma AI propriétari Onollo nyarankeun waktos anu pangsaéna pikeun pos salajengna. Teu langkung nebak deui. Média sosial kedah gampang.
  • Autopilot (Fitur Sihir) - Tetep posting bari istirahat. Autopilot bakal nyokot sareng nyebarkeun kontén anu aya hubunganana dina waktos anu pas pikeun sadaya jaringan média sosial anjeun.

Daptar Pikeun Akun Onollo Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.