Kumaha Kéngingkeun Palanggan Ngajalankeun Kampanye Salajengna Anjeun

Sababaraha minggu ka pengker, kami masang Ooma - solusi VOIP pikeun bumi atanapi bisnis alit. Éta saé pisan - bahkan ngahijikeun Google Voice (anu nomer telepon perusahaan urang). Dinten ieu, kami nampi email ieu sareng kuring langsung resep.

Survey Ooma

Patarosan éta mangrupikeun hiji-hijina patarosan anu anjeun leres-leres kedah naroskeun ka palanggan nalika ngeunaan kapuasan. Nalika palanggan anjeun nempatkeun reputasi nyalira pikeun nyarankeun bisnis anjeun, anjeun terang yén anjeun damel padamelan anu saé.

Survei patarosan sapertos kieu ogé khusus pisan aya hubunganana sareng jaman ayeuna ... kuring teu gaduh waktos kanggo masihan detail sareng ngaréspon sababaraha survey anu masif. Sakali anjeun diklik dina survey ieu, anjeun dibawa ka halaman badarat kalayan dijual 1 dugi 10 sareng sababaraha kolom opsional kanggo inpo kontak anjeun.

Sakali anjeun parantos ngalebetkeun survey, anjeun bakal dibawa ka halaman badarat tambahan:
ooma-telo-tawaran.png

Cemerlang! Halaman badarat ieu ngahijikeun sosial pikeun ngabagi tawaran khusus sareng réréncangan anjeun. Anjeun ngan ukur nyarios hoyong nyarankeun… ayeuna Ooma naroskeun ka anjeun teraskeun éta. Ieu mangrupikeun surélék, halaman badarat anu paling saderhana sareng paling rancang, anu parantos kuring tingali.

Kampanye didukung ku Zuberansi, anu ngagaduhan pernyataan misi ieu:

Média sosial mangrupikeun kakuatan anu kuat, teu kaampeuh anu parantos ngarobah pamasaran. Misi kami di Zuberance nyaéta ngaktipkeun para pemasar pikeun ngamangpaatkeun kakuatan média sosial pikeun ngajalankeun kalungguhan, lalu lintas, sareng penjualan anu mumpuni. Kami ngalakukeun ieu ku nyayogikeun para pamasar sareng platform téknologi anu kuat anu ngajantenkeun gampang pikeun kalibet sareng masihan énergi pikeun Pangacara Brand dina Facebook, Twitter, LinkedIn, Amazon, Yelp, halaman wéb mérek, alat sélulér, sareng seueur deui.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.