Buka pikeun Usaha: Blogging Perusahaan

Depositphotos 26743721 s

Poé isuk ieu, kuring gaduh waktos anu saé dina Buka pikeun acara radio Bisnis jeung Trey Pennington jeung Jay Handler, duanana juru bicara sareng konsultan anu parantos ngabantosan bisnis nyandak kana tingkat salajengna. Topikna, tangtosna, nya éta Blogging Perusahaan!

Salila acara, Dan Waldschmidt naroskeun sababaraha patarosan anu hebat anu kuring hoyong bagikeun kumargi kami henteu tiasa nyarioskeun detail dina acara:

  • Eusi langkung penting tibatan optimasi. Satuju? Henteu? - Jawaban: Leres… tapi. Alesan naha kuring nyéépkeun seueur waktos sareng klien dina optimasi nyaéta pikeun mastikeun yén aranjeunna pinuh ngungkit eusi anu aranjeunna nyerat. Optimisasi milarian penting sabab éta bakal mastikeun yén konténna bakal dipendakan dina mesin pencari. Optimisasi konvérsi penting sabab éta bakal nyayogikeun jalan pikeun pamiarsa ngalih tina maca tulisan blog janten pelanggan anyar. Eusi hébat bakal unggul sareng kéngingkeun anjeun hasil; kumaha oge, optimasi hébat bakal narik sareng ngarobih langkung seueur pangunjung kana palanggan.
  • Naon tip 4-5 kiat pikeun blogger? - Entong ngamimitian dugi ka yakin anjeun komitmen sareng bakal nganteurkeun. Éta hartosna anjeun gaduh sababaraha topik blogging, anjeun nyerat sacara konsistén, sareng anjeun tong eureun. Entong ngan ukur regurgitasi bahan pamasaran - ngajawab patarosan anu prospek sareng konsumén paduli sareng anu naroskeun. Pariksa anjeun dikirim folder pikeun sababaraha pamendak eusi anu saé. Pastikeun anjeun gaduh jalur pikeun kalibet langkung jero sareng konsumén anjeun - ieu biasana nyaéta ajakan pikeun aksi dina sidebar anu nunjuk dina halaman badarat kalayan inpormasi kontak atanapi nomer telepon pikeun ngalakukeun bisnis. Entong ngantepkeun optimasi milarian anjeun - kasempetan anjeun, téma, sareng kontén sadayana kedah dioptimalkeun supados mesin pencari tiasa ngaindéks konténna sareng anjeun milarian dina hasil pamilarian pikeun topik anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun.
  • Kumaha upami ngajawab patarosan anu aranjeunna takwa ditaros? Éta kapamimpinan panginten anu leres ... Leres, éta sareng éta bakal ngajalankeun otoritas. Seueur teuing jalma nyerat blogna ku sora anu hambar sampurna. Kontroversi sareng kajujuran bakal ngajalankeun paguneman sareng ngajantenkeun pamiarsa kanyataan yén anjeun duanana jujur ​​sareng terbuka. Éta kalebet nyerat tulisan ngeunaan kagagalan anjeun sakumaha ogé kasuksesan anjeun. Urang sadayana hoyong damel sareng jalma asli sareng urang terang yén urang sadayana bajoang ti jaman ka jaman. Ngartos kumaha perusahaan nungkulan kagagalan tiasa ngadorong langkung seueur prospek pikeun bisnis anjeun. Kajujuran ieu refreshing jeung jejer tangguh bakal ngajalankeun otoritas!

Ngepaskeun ka Buka pikeun Usaha unggal dinten Sabtu enjing tabuh 9 enjing Est. Nuhun Trey sareng Jay!

3 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.