Buka = ​​Tumuwuh

Depositphotos 17625997 s

Mimiti taun ieu, kuring damel sareng Tim NFL nasional pikeun ngaevaluasi pakakas database sareng email pamasaran na. Éta mangrupikeun evaluasi komprehensif ngeunaan sababaraha toolets anu tiasa dianggo. Daérah anu kuring museurkeun perhatian nyaéta:

  • Kamampuhan pikeun ngahijikeun solusi luar
  • Kamampuh ngajadikeun otomatis prosés
  • Betah pamakean
  • Responsiveness perusahaan liwat manajemén akun sareng dukungan

Dua anu munggaran mangrupikeun kauntungan pikeun kapayunna. Abdi hoyong mastikeun yén organisasi éta damel sareng solusi anu nganut integrasi sareng otomatisasi, sanaos fitur-fiturana ayeuna mah sigana mah dugi ka pasanggiri. Éta argumen anu sesah pikeun ngajantenkeun jalma ngartos, tapi perusahaan gaduh kompeténsi inti. Nalika aranjeunna mimiti damel di luar kompeténsi inti éta pikeun ngahasilkeun pendapatan tambahan, aranjeunna mimiti ngaleuleuskeun produk inti na sigana bakal ngagaduhan pilihan produk anu fitur beunghar, tapi goréng dina desain, dukungan, sareng inovasi.

Bentang téknologi ayeuna parantos robih. Abdi langkung resep nunjuk perusahaan pikeun muka téknologi anu tiasa otomatis sareng terintegrasi ogé, tibatan produk-produk anu beunghar.

Tungtungna, perusahaan nyandak naséhat kuring. Daripada damel dina hiji solusi, aranjeunna parantos ngamimitian damel di 3 solusi anu sanés, sareng anu sanés anu ayeuna henteu aya, caket dieu. Tikétna dilakukeun dina sistem tikétna, Manajemén Hubungan Palanggan dilakukeun dina sistem CRM (Salesforce), sareng Solusi Marketing Email na dilakukeun dina Solusi Marketing Email (Exacttarget). Solusi ka-4 mangrupikeun leyuran rumah tangga online, hal anu urang teu acan tingali dugi ka ayeuna.

Dina saminggu tina integrasi munggaran, kami ngagaduhan email kaluar panto pikeun ningkatkeun komunikasi sareng anu ngagaduhan Tiket Usum na. Ayeuna urang nuju damel dina ngahijikeun basis data tikét na kana CRM… tantangan na nyaéta sistem tikét henteu ramah integrasi. Éta musibah sareng éta ditingali salaku panghalang kana paningkatan prosés anu teras-terasan.

Perusahaan tikét panginten hoyong ngémutan deui stratégi sareng nempel kana kompeténsi inti na, upami sanés anu sanés bakal sumping kalayan solusi anu bakal maén saé sareng ngagentos aranjeunna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.