5 Hoyong kanggo Pangotéktak… er Opera

operaModifoo parantos naros ka kuring pikeun masihan koméntar kana naon anu kuring rasakeun pangotéktak Opera kedah kéngingkeun pangsa pasar. Opera mangrupikeun panyungsi anu hadé ti Norwégia anu tiasa dianggo sareng ngajantenkeun sacara fantastis. Kuring hususna pameget versi Mobile anu dijalankeun dina telepon kuring. Opera panginten henteu resep réspon kuring kana ieu - ogé henteu ogé panyungsi anu sanés - tapi di dieu mana.

5 Hoyong kanggo Opera

  1. Ngawangun komponén grid data anu tiasa dikembangkeun ngamangpaatkeun HTML dasar sareng panginten sababaraha CSS anu maju. Éta kedah gaduh paging, milah, éditan-tempat, jst.
  2. Ngawangun komponén pamuter média anu ngadukung Quicktime, Windows Media, sareng Real Audio. Deui, nyanggakeun kuring mekarkeun sina ngan saukur nganggo HTML sareng CSS. Tambahkeun kamampuan streaming.
  3. Ngawangun komponén éditor anu bakal ngaluarkeun HTML sareng CSS sabanding sareng editor online anu saé. Ngidinan pangguna pikeun ngembangkeun ka dinya, pasang sareng nimba tina éta ngalangkungan XML-RPC komo FTP.
  4. Ngawangun komponén charting anu nandingan grafik dina Excel. Ngidinan ngariung ka datagrid seamless.
  5. Henteu dimana di halaman bumi anjeun aya tanda wilujeng sumping pikeun Pamekar! Pamekar bakal ngadamel atanapi ngarusak panyungsi anjeun. Kamampuh ngungkit browser pikeun ngahijikeun kana solusi anjeun mangrupikeun cara paling gancang pikeun pangsa pasar.

Singketna, kuring hoyong ningali Opera invent sareng ngarempak aturan panyungsi. Safari sareng iPhone anu ngalakukeun ngan ieu. Aranjeunna henteu maénkeun aturan, aranjeunna nyiptakeun aturan!

Aplikasi terus online sareng janten beuki rumit. Browser anu ngadukung komponén dasar anu urang tingali Ria téknologi pikeun ngawangun, sapertos Flex sareng AIR, bakal ngarobih Parangkat Lunak salaku industri Jasa sareng mangtaun pangsa pasar sacara signifikan.

Kéngingkeun jalma damel dina panyungsi anjeun, Opera. Maka aranjeunna bakal maén di dinya!

5 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun babagi pikiran anjeun.

    Abdi leres-leres satuju yén Opera kedah mendakan pendekatan anu béda ti "saukur" nyenangkeun pangguna. Ku cara éta aranjeunna nampi (meureun) panyungsi pangsaéna, tapi ngan ukur 5% anu leres-leres ngagunakeunana. Aranjeunna peryogi pendekatan anu béda, sareng kumargi henteu gaduh pangungkit Microsoft, aranjeunna kedah nyéépkeun kreativitas.
    Kuring resep pamanggih anjeun ngeunaan nyieun pamekar ngarasa tampi. titik pohara alus.

  2. 2

    Daptar pohara alus, sarta titik panungtungan utamana pamikiran provoking. http://dev.opera.com/ Aya sareng gaduh sababaraha eusi anu saé tapi kumaha saha waé anu mendakanana, eh? Warta anu saé nyaéta yén seueur kahoyong anjeun tiasa kajantenan langkung gancang ti anu anjeun pikirkeun - kumaha upami

    1. spésifikasi datagrid WHATWG
    2. Spésifikasi video WHATWG sareng versi sawangan Opera kalayan dukungan VIDEO.
    3. Henteu sapinuhna jelas pikeun kuring naon anu anjeun pikirkeun ku postingan sareng pernyataan dimeunangkeun, tapi spésifikasi contentEditable bakal nyayogikeun sabagéan ageung "plumbing".
    4. Charting mangrupikeun kahayang anu pikaresepeun yén AFAIK henteu aya dina peta jalan, tapi kumaha upami Opera santun rojongan SVG? Kalayan sakedik skrip, anjeun bakal nampi bagan anjeun.
  3. 3
    • 4

      ...meureun sabab anjeunna ngagunakeun Opera? 🙂

      Btw, trackback sigana henteu jalan - dina "5 kahayang" kuring ti anjeun ... Naha ieu aya hubunganana (kuring sigana kuring ngan ukur janten non-programmer?)

  4. 5

    Mart, hipotésis ngeunaan Opera salaku palakuna peryogi sababaraha uji - punten ngeunaan spam koméntar 😉

    Doug, meureun anjeun gaduh sababaraha "kaamanan komentar" plugin nu nyangka komentar mangrupa serangan scripting cross-situs?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.