OpinionLab Analytics Integrasi sareng Nguji

opinionlab

OpinionLab mangrupikeun platform pikeun néwak inpormasi palanggan ngalangkungan survey sareng eupan balik ti halaman wéb anjeun. OpinionLab nyebutna Data Sora-Of-Pelanggan (VOC). OpinionLab ayeuna ngalegaan fitur na pikeun ngalebetkeun duanana integrasi analytics sareng uji coba. Ieu seueur ngabantosan pikeun ngahubungkeun tanggapan pengunjung anjeun sareng kagiatan situsna.

Kalayan biaya kéngingkeun palanggan énggal genep dugi ka tujuh kali tina nahan anu tos aya, anu penting pikeun mérek pikeun ngepaskeun input ti konsumen aktipitas henteu kantos langkung ageung ,? saur Rand Nickerson, CEO OpinionLab. ? Sedengkeun Wéb analytics nyayogikeun wawasan anu penting kana naon anu dilakukeun ku pengunjung online, ngalirkeun data VOC ngungkabkeun kunaon pangguna éta kalakuanana sapertos kitu. Kalayan perluasan alat integrasi anu kabuktosan pikeun ngalebetkeun platform uji coba multivariat sareng A / B sapertos Omniture Test & Target, mérek ayeuna tiasa lapisan wawasan palanggan khusus halaman. analytics hasil tés. Kumisan ti ngaidentipikasi kasuksésan atanapi daérah masalah langkung épisién, perusahaan tiasa ngungkit diajar penting di saluruh situs Wéb atanapi organisasi, sacara éksponénsial ningkatkeun ROI unggal tés anu dilakukeun.

Salaku conto, upami anjeun analytics data ngungkabkeun lonjakan dadakan dina tingkat mumbul halaman, anjeun tiasa ngahijikeun laporan komentar-koméntar pikeun diajar kunaon jalma-jalma angkat. Atanapi, upami anjeun nampi peringatan nunjukkeun yén seueur pengunjung halaman anu masihan koméntar négatip, anjeun tiasa pencét sakali pikeun ningali unggal pangguna analytics data atanapi playback sési.

integrasi opinionlab

nu analytics integrasi ayeuna damel sareng WebTrends, TeaLeaf, Google Analytics, Omniture, CoreMetrics sareng anu sanésna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.