Kumaha Aktipkeun sareng Optimalkeun WordPress pikeun Gambar Unggulan

Gambar Unggulan dina WordPress

Nalika kuring nyetél WordPress pikeun seueur palanggan kuring, kuring yakin pasti ngadorong aranjeunna pikeun dilebetkeun gambar diulas nepi ka sapanjang situsna. Ieu conto ti Konsultan Salesforce situs anu diluncurkeun… Kuring mendesain gambar anu diulas anu pikaresepeun, cocog sareng mérek umum, sareng nyayogikeun sababaraha inpormasi ngeunaan halaman éta sorangan:

gambar diulas wordpress

Sedengkeun anu séjén platform média sosial ngagaduhan dimensi gambar nyalira, Diménsi Facebook tiasa dianggo kalayan saé sareng platform anu sanés. Gambar anu diulas anu hébat anu dirancang pikeun Facebook sacara hadé nilik kaca anjeun, tulisan, tulisan, atanapi bahkan jinis tulisan khusus dina sawangan LinkedIn sareng Twitter.

Naon Dimensi Gambar Unggulan Optimal?

Facebook nyatakeun yén ukuran gambar anu diulas optimal nyaéta 1200 x 628 piksel pikeun gambar bagi link. Ukuran minimumna satengah tina éta… 600 x 319 piksel.

Facebook: Gambar dina Bagikeun Tautan

Ieu sababaraha tips ngeunaan nyiapkeun WordPress pikeun pamakean gambar anu diulas.

Aktipkeun Gambar Unggulan dina Halaman sareng Jenis Tulisan

WordPress datang ngonpigurasi pikeun gambar anu diulas dina tulisan blog sacara standar, tapi henteu pikeun halaman. Éta sacara jujur ​​mangrupikeun pangawasan dina pendapat abdi ... nalika halaman dibagikeun dina média sosial, tiasa ngendalikeun gambar anu ditilik tina paningkatan sacara dramatis tiasa ningkatkeun tingkat klik-tés anjeun ti média sosial.

Pikeun ngahijikeun gambar anu diulas dina kaca, anjeun tiasa ngaropea téma atanapi file téma anak urang fungsi.php kalayan ieu:

add_theme_support( 'post-thumbnails', array( 'post', 'page' ) );

Anjeun ogé tiasa nambihan jinis tulisan khusus anu parantos didaptarkeun dina éta rangkéan ogé.

Tambahkeun Kolom Gambar Unggulan ka Halaman anjeun sareng Tulisan Témbong dina Admin WordPress

Anjeun bakal hoyong tiasa gampang ningali sareng ngapdet mana halaman sareng postingan anjeun anu ngagaduhan gambar anu diulas, janten plugin anu damel padamelan anu hadé nyaéta Daptar Pos Gambar Unggulan plugin. Éta henteu acan diénggalan sakedap, tapi tetep damel anu hadé. Ieu bahkan ngamungkinkeun anjeun naroskeun tulisan anjeun atanapi halaman ku gambar anu diulas teu diatur!

daptar pos admin diulas gambar

Setel Gambar Media Sosial Default

Kuring ogé masang sareng ngatur gambar sosial standar nganggo Yoast's SEO WordPress plugin. Sanaos Facebook henteu ngajamin yén aranjeunna bakal nganggo gambar anu anjeun tangtukeun, kuring henteu ningali aranjeunna sering-sering teuing teu maliré.

Sakali anjeun masang Yoast SEO, anjeun tiasa pencét dina Setélan Sosial, aktipkeun Buka Grafik data meta, sareng tangtukeun URL gambar standar anjeun. Abdi nyarankeun pisan plugin ieu sareng settingna.

pangaturan sosial anjeun

Tambahkeun Tip pikeun Pangguna WordPress anjeun

Kusabab klien kuring sering nyerat sareng nyebarkeun halaman, tulisan, sareng tulisan nyalira, kuring ngarobih téma WordPress atanapi téma murangkalihna pikeun ngingetan aranjeunna ukuran gambar anu optimal.

diulas tip gambar

Ukur nambihan potongan ieu functions.php:

add_filter('admin_post_thumbnail_html', 'add_featured_image_text');
function add_featured_image_text($content) {
    return $content .= '<p>Facebook recommends 1200 x 628 pixel size for link share images.</p>';
}

Tambihkeun Gambar Unggulan kana RSS RSS Anjeun

Upami anjeun nganggo RSS feed anjeun pikeun ningalikeun blog anjeun dina situs sanés atanapi tuang newsletter email anjeun, anjeun bakal hoyong nyebarkeun gambarna jero eupan sabenerna. Anjeun tiasa sacara gampil ngalakukeun ieu ku Gambar Unggulan dina RSS pikeun Mailchimp & Plugin Email Anu sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.