Optimisasi: Eusi, Jalur, Pendarat sareng Konversi

Nalika urang nyandak palanggan énggal, urang ampir-ampiran kedah ngajelaskeun kumaha prospek mendakan situs-situs klien kami, kumaha aranjeunna asup kana situs, sareng kumaha aranjeunna ngarobah kana konsumén ngalangkungan strategi pemasaran online na. Éta henteu kantos dirancang. Pelanggan kami nyéépkeun seueur waktos dina halaman bumi, sakedik waktos dina halaman internal, sareng ampir teu aya waktos dina halaman badarat sareng konvérsi.

Seueur anu yakin pangunjung kana situsna katingali sapertos kieu:
jalur-ka-konversi-1-4

Éta henteu akurat, kitu. Sedengkeun seueur jalma tiasa ngalebetkeun halaman utama, kaseueuran jalma anu mendakanana ngalangkungan pamilarian sareng média sosial ngalangkungan halaman sareng tulisan blog dina situs. Halaman utama angin janten hiji halaman dilongok, tapi éta dina jalur. Ogé, jalma-jalma nganjang ngalangkungan seueur alat - mobile, tablet sareng desktop.
jalur-ka-konversi-2-4

Janten, pikeun ningkatkeun pidangan halaman wéb, kami ngaoptimalkeun unggal halaman - henteu ngan ukur halaman imah. Kami ngarékoméndasikeun ningkatkeun pisibilitas dina milarian sareng média sosial ku cara nyayogikeun langkung seueur jalur ngalangkungan strategi kontén. Tulisan blog, halaman, infografis, whitepaper, studi kasus, berita sareng kajadian… sadayana ieu nyayogikeun kontén anu tiasa dipendakan sareng dibagi online! Sareng kami mastikeun yén éta dioptimalkeun pikeun browsing seluler sareng tablet ogé ku desktop.
jalur-ka-konversi-3-4

Tungtungna, masalah pamungkas anu urang tingali nyaéta yén palanggan kami parantos ngagaduhan patalimarga anu hébat sareng relevan - tapi ngan saukur henteu ngarobah patalimarga éta. Ku nyayogikeun langkung seueur tawaran, nawaran dinamis sareng khusus, demo, unduhan, cobaan, sareng cara konvérsi sanésna, urang tingali langkung seueur patalimarga anu ngarobahna.
jalur-ka-konversi-4-4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.