Kumaha Kuring ngaoptimalkeun Gambar Unggulan Kuring Pikeun Média Sosial Sareng Ningkatkeun Lalu Lintas Sosial 30.9%

Optimalkeun Gambar Média Sosial

Telat Nopémber kamari, kuring mutuskeun tés ngaoptimalkeun kuring gambar diulas keur média sosial pikeun ningali naha éta bakal aya manpaatna. Upami anjeun parantos lami maca sareng palanggan, anjeun terang yén kuring teras-terasan ngamanpaatkeun situs kanggo eksperimen kuring sorangan.

Ngarancang gambar anu langkung narik ati anu dibagikeun dina média sosial nambihan 5 atanapi 10 menit pikeun persiapan tulisan kuring janten sanés investasi waktos anu ageung ... tapi menitna teras-terasan nambahan sareng kuring hoyong ati-ati yén kuring méakkeun inpormasi waktos abdi lamun datang ka Martech Zone.

Nalika kuring ngan ukur nyandak sababaraha poto stock anu ngawakilan eusina, kuring ngahaja ngawangun gambar anu diulas anu kieu:

  1. ukuran - Kuring ngawangun témplat di Illustrator éta 1200px lega ku 675px jangkung. Kuring ogé ngarobih téma kuring pikeun mésér gambar kalayan nilai anu dioptimalkeun ieu.
  2. branding - Kuring henteu ngalebetkeun nami situs tapi teras nambihan logo supados éta sacara konsistén dikenal dina apdet média sosial kuring.
  3. gelar - Judul anu narik ati anu henteu kedah cocog sareng téks anu saleresna dina tulisan kuring. Kuring tiasa ngaoptimalkeun judul tulisan pikeun milarian tapi nyerat judul dina gambar kuring pikeun nyobaan langkung seueur klik.
  4. gambaran - Abdi gaduh langganan Depositphotos dimana kuring tiasa gampang milarian sareng mendakan ilustrasi anu hébat anu tiasa kuring unduh sareng dilebetkeun.

Kuring teras anggo FeedPress pikeun sacara otomatis nyebarkeun tulisan kuring ka saluran sosial kuring. hasilna mangrupikeun tweet atanapi update Facebook anu leres-leres menonjol. Kieu kumaha katingalina Twitter:

Kieu kumaha pandanganana Facebook:

Sareng teras LinkedIn:



Kusabab judulna ditulis dina basa Inggris, kuring ngalakukeun analisa sababaraha bulan terakhir, ngaleungitkeun tulisan viral, sareng ngawatesan pemirsa di Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Selandia Baru sareng Australia. Hasilna rada ngareuwaskeun…

Dina Google Analytics, analisis périodeu tina rujukan média sosial kuring nyababkeun a kanaékan 30.9% dina tampilan halaman anu sumping tina média sosial dimana gambar unggulan kuring dioptimalkeun.

Anu cukup matak, saluran média sosial anu kuring nyéépkeun waktos sahenteuna dina damel… halaman Facebook, ngagaduhan kanaékan anu paling dramatis… kanaékan 59.4%.

Éta henteu sadayana sampurna ... Kuring perhatoskeun waktos rata-rata kuring dina halaman sareng halaman per kunjungan pangunjung anyar ieu turun (kirang ti 10%) janten nalika kuring narik langkung seueur pengunjung, kuring masih henteu ngalakukeun padamelan anu saé di ngajaga aranjeunna didieu.

Kuring neraskeun damel sareng ngaoptimalkeun situs éta ku cara anu sanés, khususna ngalangkungan ratusan artikel lami saminggu, ngamutahirkeun sababaraha, ngaleungitkeun sababaraha, ngarahkeun seueur, sareng ngagarap kualitas situs sacara umum. Kuring ogé nerapkeun hiji jasa tarjamahan otomatis anu parantos ningali jumlah pangunjung ningkat tina nagara-nagara anu henteu nganggo basa Inggris.

Upaya anu dibayar lumayan dina akuisisi ... statistik sataun-langkung-taun salami 30 dinten terakhir:

  • Lalu Lintas Langsung naék 58.89%
  • Milarian Organik naék 41.18%.
  • Lalu Lintas Média Sosial naék 469.70%

Sacara umum, situs abdi ngeunaan dua kali langkung pangunjungna… anu kuring resep pisan!

Peryogi Bantosan Kalayan Marketing Digital anjeun?

Upami anjeun hoyong audit situs anjeun sareng sababaraha strategi khusus anu tiasa ningkatkeun akuisisi anjeun, kersa ngahubungi kuring di DK New Media. Kuring tiasa ngalakukeun Inok pikeun anjeun, nyayogikeun latihan tim anjeun, atanapi bahkan nyandak anjeun salaku klien pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun hasil pamasaran digital anjeun. Abdi ogé ahli pisan kana optimasi situs WordPress upami anjeun peryogi infrastruktur sareng bantuan pamekaran anu saleresna.

kontak Douglas Karr

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi pikeun sababaraha layanan dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.