Waktosna kanggo Ngangkat RSS RSS Anjeun Ti Anu Paéh

angkat pakan anjeun

Sabalikna mun kapercayaan popular, eupan masih ngorondang nyanghareupan internét ... atanapi sahenteuna dunya jero na. Sindikasi eusi tiasa waé dikonsumsi ku aplikasi sareng halaman wéb langkung seueur tibatan anu nganggo feed reader ... tapi kasempetan pikeun mastikeun kontén anjeun disebarkeun sareng katingalina saé pisan dina alat-alat masih janten tambah pikeun strategi kontén.

Catetan: Upami anjeun leungit - ieu tulisan dina naon eupan RSS.

Kuring reuwas nalika ningali akun Feedburner lami kami ningali yén masih aya 9,000+ pangguna anu ningali eusi kami ngalangkungan eupan kami unggal dinten ... wéh! Sareng nalika kuring mimiti ningali situs séjén, aranjeunna ngagaduhan 50,000+ pamiarsa dina sababaraha blog. Ieu sababaraha hal anu parantos kami laksanakeun pikeun naékeun RSS feed kami ti nu maraot nganggo WordPress.

  • Pastikeun anjeun gaduh gambar leutik pos diaktipkeun dina situs anjeun sareng nambihan tag anu diperyogikeun supados tulisan anjeun ngagaduhan gambar anu diulas. Ieu tiasa dilakukeun ku WordPress ku ngagunakeun Plugin SB RSS Feed Plus pikeun WordPress atanapi anjeun tiasa nyerat fungsi anjeun nyalira.
  • ngalaksanakeun Pangandaran sahingga anjeun tiasa ngalacak sareng ngukur konsumsi umpan anjeun sareng tingkat klik-tés, tiasa ngaropea URL feed anjeun, sareng nyorong feed anjeun kana saluran sosial anjeun.
  • Tambahkeun blurb hak cipta atanapi to call to action dina dasar feed anjeun nganggo Plugin WordPress SEO. Kami néwak jalma-jalma anu nyolong sareng nyebarkeun deui umpan kami sepanjang waktos sareng aranjeunna cukup boloho pikeun ngajaga hak cipta kami nalika aranjeunna nyebarkeun.
  • Tambihkeun alamat feed anjeun kana menu anjeun teras lebetkeun kana situs anjeun nganggo simbol internasional pikeun RSS feeds.
  • Tambihkeun tag header anu diperyogikeun kana téma anjeun diantara tag sirah janten aplikasi sareng pangotéktak mendakan alamat feed anjeun, ieu kode kanggo alamat feed kami:

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Martech Zone Feed" href="http://feed.martech.zone" />

Maéhan Feedburner sareng bawa FeedPress ka Kahirupan:

Kami ditched Feedburner sareng dilaksanakeun Pangandaran dina situs kami. Éta mangrupikeun platform analitik feed lengkep sareng sababaraha fitur tambahan anu saé sapertos kamampuan CNAME eupan anjeun janten anjeun henteu gumantung kana anu lami feedburner URL. Janten, kuring gaduh subdomain https://feed.martech.zone disetél pikeun feed kami!

Kieu kumaha ngarobih situs anjeun Pangandaran:

FeedPress ngagaduhan seueur pilihan kanggo ngaréka sareng ngaoptimalkeun pakan anjeun:

  • Publishing Media Sosial - FeedPress ogé ngagaduhan anu luar biasa integrasi média sosial dimana anjeun sacara otomatis tiasa nyebarkeun sadaya eusi anu nembé diterbitkeun dina sadaya akun média sosial anjeun.
  • Nyukcruk eupan - ngalaporkeun canggih sareng akurat ngeunaan sabaraha palanggan anjeun gaduh, dimana, sareng kumaha palanggan éta nyéépkeun pakan anjeun.
  • Surélék Newsletter - Gratis kanggo 1000 palanggan atanapi kirang. Aktipkeun fitur buletin sareng candak kode formulir pendaptaranna pikeun kalebetkeun kana situs anjeun nyalira.
  • nyorong Bewara - Bewara push aktif via PubSubHubbub pikeun ngabéjaan palanggan feed tina kontén anyar anjeun.
  • Kustomisasi Eusi - Tambihkeun judul sareng logo, motong eusi anjeun, ngarobih baca deui téks, saluyukeun jumlah tulisan.
  • Sértipikat aman - Penegak SSL pikeun maksimalkeun pungsi pangiriman.
  • Integrasi Google Analytics - Nyukcruk UTM otomatis nalika pamiarsa feed diklik kana situs anjeun.
  • Format Silih - feed anjeun tiasa dikonsumsi dina XML, JSON, atanapi HTML.
  • WordPress plugin - Upami anjeun dina WordPress, aranjeunna nawiskeun plugin kanggo ngajantenkeun langkung gampang!

Ngadaptarkeun FeedPress

Catetan: Kuring parantos ngalebetkeun URL apiliasi pikeun Pangandaran - sareng nyarankeun platform pro!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.