7 Cara Ngaoptimalkeun Corong Konversi Marketing Online Anjeun

ningkatkeun corong pamasaran konvérsi

Seueur teuing pemasar anu teuing prihatin sareng ningkatkeun patalimarga ka situsna sanés ngarobah patalimarga anu dipibanda. Datang anu sumping dina situs anjeun unggal dinten. Aranjeunna terang produk anjeun, aranjeunna ngagaduhan anggaran, sareng aranjeunna siap mésér ... tapi anjeun henteu narik aranjeunna ku tawaran anu aranjeunna kedahna konvérsi.

Dina pituduh ieu, Brian Downard ti Eliv8 nunjukkeun anjeun step by step kumaha ngawangun corong pamasaran otomatis anu tiasa anjeun anggo pikeun ngamaksimalkeun poténsi kamekaran bisnis anjeun nganggo rumus 7-léngkah anu saderhana.

  1. Produk / Pas Pasar - Pastikeun yén produk anu anjeun pamasaran pas pikeun pemirsa target anu anjeun narik.
  2. Pilih Sumber Lalu Lintas Anjeun - Identipikasi sumber pangunjung pangsaéna sareng ngajalankeun langkung seueur pangunjung tina sumber éta.
  3. kalungguhan Magnet - Nawiskeun tawaran anu teu tiasa dilawan anu tiasa anjeun pasihkeun ka palanggan anjeun GRATIS di tukeran kanggo inpormasi kontak na.
  4. Kawat Trip - Nawiskeun tawaran tikét anu teu tiasa dilawan, murah pisan (biasana antara $ 1 sareng $ 20) anu dianggo pikeun ngarobih lead kana konsumén.
  5. Tawaran Inti - Ayeuna anjeun ngagaduhan konvérsi, ningkatkeun sareng nawiskeun Produk Inti atanapi Layanan.
  6. untung Maximizer - wawaran a genolan anu ngarangkep barang margina tinggi sareng handap sasarengan.
  7. Balik deui - bawa pembeli anu henteu mésér deui kana corong anjeun ku netepkeun titik touch strategis sareng aranjeunna di internet.

Ningkatkeun Tingkat Konversi dina Corong Pamasaran Online anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.