Rencana 5 Léngkah pikeun Ngaoptimalkeun Checkout anjeun pikeun Pembeli.

Panawaran E-commerce Mobile

Numutkeun ka Statista, dina 2016, 177.4 juta jalma nganggo alat sélulér pikeun balanja, nalungtik sareng nénjo produk. Angka ieu diprediksi ngahontal ampir 200 juta taun 2018. Sareng laporan anyar anu dilakukeun ku Alamatna dicutat éta pembuangan karinjang parantos ngahontal tingkat rata-rata 66% di AS.

Pangecér online anu henteu nawiskeun pangalaman sélulér hébat sigana bakal sono kana bisnis. Penting pikeun aranjeunna mésér para pembeli dina prosés Checkout. Ieu di handap aya 5 hal anu tiasa dilakukeun ku pangecér pikeun ngaoptimalkeun bentuk wéb pikeun anu balanja mobile.

  1. Anggo Bar Perkembangan - Ku ngamungkinkeun para nasabah anjeun ningali bagian tina prosés pamariksaan anu aranjeunna parantos réngsé sareng naon anu bakal datang, henteu ngan ukur anjeun ngaleungitkeun hanjelu, ngantepkeun aranjeunna terang sabaraha lami deui, tapi anjeun ogé ngijinkeun aranjeunna pikeun nyiapkeun léngkah salajengna . Ieu ngamungkinkeun aranjeunna kasempetan pikeun kéngingkeun detil pamayaran atanapi voucher kado siap.
  2. Kirang langkung Kasalahan sareng Tipe-Sateuacanna Téhnologi - Ngalengkepan formulir online tiasa nyéépkeun waktos sareng numutkeun ka Baymard Institute, rata-rata tingkat pembuangan keranjang nyaéta 69.23% kusabab prosés pamariksaan anu rumit teuing. Di luhur ieu, Mobile Commerce Daily nembé nyatakeun yén 47% ninggali pembelian mCommerce kusabab prosés pamayaran panjang teuing. Salah sahiji cara anu saé pikeun ngaleutikan waktos sareng usaha dina pamariksaan nyaéta ku ngalaksanakeun alat validasi alamat pinter anu masihan kapercayaan palanggan bungkusan na bakal dugi kana waktos sareng gratis-gratis. Éta ogé ngabantosan nyingkahan karanjang ku ngajaga konsumén fokus kana ngalengkepan prosés pamariksaan.
  3. Anggo Widang sareng Labél anu Top-Blok - Labél posisi di luhur kolom bentuk sering langkung épéktip tibatan nempatkeun éta disisi lapangan sabab langkung gampang ditingali dina alat sélulér. Ieu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngagulung atanapi ngazum gede. Penting pikeun mastikeun lapangan dilabélan, ngamungkinkeun para nasabah ngartos inpormasi anu aranjeunna kedah lebetkeun. Ieu tiasa langkung ditingkatkeun sareng nambihan conto, anu tiasa dianggo khusus upami anjeun peryogi format anu khusus, misal MM / DD / YY.
  4. Kengingkeun Ukuran Anu Leres - Urang sadayana terang yén ukuran layar ponsel tiasa janten masalah kadang-kadang. Ieu leres pisan nalika nuliskeun detil ngeunaan bentuk wéb, sareng tiasa nyababkeun kasalahan dilebetkeun, atanapi ngahaja ngaklik tautan anu tiasa nyandak urang jauh ti Checkout. Kusabab alat sélulér janten langkung penting dina balanja online, pangecér kedah mastikeun yén éta ngungkulan masalah ieu, sareng mastikeun yén anu balanja gaduh pangalaman pelanggan anu sami hébat, naha balanja ngalangkungan mobile atanapi desktop. Ieu tiasa dihontal ku cara ngarobah ukuran kolom bentuk otomatis sareng tombol pikeun ukuran layar sélulér. Ngagunakeun kolom milarian alamat hiji-garis henteu ngan saukur mempermudah modél méntal milarian alamat tapi hartosna anjeun henteu kedah nyandak seueur rohangan dina anjeun. formulir sareng kolom pikeun tiap garis alamatna. Bentukna katingali saderhana sareng kirang nyingsieunan salaku hasilna.
  5. Luncurkeun Keyboard relevan - Kalebet atribut anu leres dina kode HTML kanggo kéngingkeun keyboard anu paling pas pikeun format input. Pastikeun yén lapangan ditandatanganan leres pikeun ngirangan beban kognitif sareng ngajantenkeun prosés ngalebetkeun inpormasi langkung lancar. Tip anu sanés nyaéta ngeureunkeun pangotéktak sélulér tina kecap-koréksi otomatis. Ieu penting dina kasus dimana, contona, nami jalan henteu diaku salaku kecap anu leres.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.