Kumaha Ngajalankeun Usaha nganggo Twitter sareng Tweet Anu Dipromosikeun

Depositphotos 28250029 s

Twitter ayeuna nawiskeun a rupa-rupa kampanye ngawangun ieu, ngajalankeun lalu lintas sareng konvérsi ka situs anjeun, masang aplikasi, kéngingkeun lead, atanapi ngamajukeun tweet khusus.

Tweet Dipromosikan terus muncul dina garis waktu kuring dina Twitter sareng aplikasi Twitter asli. Usaha anjeun kedah ngamangpaatkeun Prak-prakan pangsaéna Twitter, tapi upami anjeun leres-leres mayar kanggo ngamajukeun Tweet, aya hal-hal khusus anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun tingkat klik-liwat tina Tweet anu dipromosikeun.

Antarbeungeut pikeun Tweet Dipromosikan ngamungkinkeun pangguna ngajelaskeun kampanyeu, nyetél tanggal promosi Tweet, sareng pilih pemirsa anu anjeun badé sasaran.

ieu infographic ti Sosial Samosa nyayogikeun léngkah-léngkah optimalisasi anu anjeun tiasa laksanakeun nalika ngamajukeun Tweet pikeun langkung ngajantenkeun papacangan. Tweet anu langkung pondok condong nedunan langkung saé sareng nambihan hashtags, nyebatkeun, tautan, poto sareng video ngadorong langkung seueur papacangan. Kantun nambihan tanda seru bakal ningkatkeun Dursasana Tweet anu dipromosikeun ku 43%!

dipromosikeun-tweet-amalan-pangalusna

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.