Optimalkeun Pameluaran Webinar Anjeun: Webinar ROI Calculator

webinar

Naha anjeun terang éta, rata-rata, B2B marketer nganggo 13 taktik pamasaran anu béda pikeun organisasi masing-masing? Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi éta méré kuring nyeri sirah ngan ukur mikirkeun éta. Nanging, nalika kuring leres-leres ngémutan éta, kami ngabantosan palanggan pikeun nyebarkeun seueur taktik unggal taun sareng jumlah éta ngan ukur naék salaku média janten langkung jenuh. Salaku pamasar, urang kedah ngutamakeun iraha sareng dimana urang badé nyéépkeun waktos urang atanapi urang moal kantos beres nanaon!

Kira-kira sataun katukang, urang mimitian damel sareng ReadyTalk, a platform software wéb, Sareng kami nyebarkeun séri webinar urang sorangan pikeun ningali kumaha sadayana ribut. Kami ngahasilkeun langkung ti 600 kalungguhan salami 3 halaman wéb pikeun mitra kami, sareng sakitar 25 - 30% diantarana robih kana lead anu mumpuni. Teu kedah disebatkeun, webinar janten salah sahiji rekomendasi luhur kami pikeun taktik pamasaran di 2014.

Kanggo sababaraha bacaan tambahan pikeun promosi wébinar, baca tulisan kuring ngeunaan tips promosi wébinar, 10 Tip pikeun Ngamajukeun Wébinar Anjeun salajengna.

Nalika kami prioritaskeun kampanye pamasaran sareng klien kami, urang teras-terasan ningali ROI tina usaha urang mana anu mana anu bakal ngakibatkeun langkung seueur konversi. Sedengkeun kami pastina ningali konvérsi sareng webinar, kami ogé hoyong ngitung ROI. Éta nalika kami mutuskeun badé gabung sareng ReadyTalk sareng nyiptakeun kalkulator anu nyayogikeun éta: itungan dina webinar ROI.

Naha anjeun parantos nganggo webinar kapungkur atanapi anjeun ngan ukur ngamimitian, anjeun tiasa nganggo kalkulator ieu pikeun:

  • Identipikasi naon program webinar anjeun / bakal ngarugikeun anjeun,
  • Kéngingkeun saran pikeun ROI anu langkung saé,
  • Bandingkeun biaya di sababaraha kategori, sareng
  • Tangtukeun kumaha anjeun tiasa nganggo halaman wéb pikeun organisasi anjeun.

Pilarian terang webinar ROI anjeun ayeuna:

Anggo ReadyTalk's ROI Calculator

 panyingkepan: ReadyTalk mangrupikeun palanggan urang sareng sponsor ti Martech Zone.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.