10 Tip Kuring pikeun Ngaoptimalkeun Blog Anjeun

Depositphotos 11650048 s

grapikShopper Komputer ngagaduhan tulisan ngeunaan Ngaoptimalkeun Blog Anjeun. Tulisan éta ngagaduhan sababaraha naséhat anu mangpaat tapi saur aranjeunna henteu ngagaduhan prioritas anu leres ogé henteu ngaliput sadayana hal anu penting. Kuring parantos teras-terasan nambihan pangunjung kana blog kuring salami sababaraha bulan terakhir. Kuring parantos ngukur ati-ati pikeun maca kuring, sumber pamiarsa kuring, sareng nyaluyukeun saluyu. Kuring parantos diajar satu ton salami sababaraha bulan terakhir.

Ieu Sapuluh Top kuring:

  1. Tong hariwang kumaha tampilan blog anjeun. Kuring teu satuju kana tulisan ngeunaan hal ieu. Seueur blog anu saderhana pisan, sareng sababaraha blog hébat anu awon pisan. Jalma-jalma katarik ku kualitas tulisan, sanés perenah anu saé. Anu istiméwa, tangtosna, nyaéta upami anjeun blog ngeunaan desain sareng grafik.
  2. Pasang gambar atanapi sababaraha gambar diri dina situs. Perhatoskeun poto kuring dina judul na ogé gambar dina gambar kuring kira-kira halaman. Blog mangrupikeun paguneman sareng pamiarsa anjeun. Hésé ngobrol nalika anjeun henteu terang saha anu anjeun carioskeun!
  3. Pastikeun ngagunakeun perangkat lunak blogging anu ngagaduhan fitur sapertos kieu: trackbacks, ping, tautan, tag, kategori, permalinks, koméntar, sungsi, sitemaps, perlindungan spam, milarian sareng RSS. Diajar kumaha ngamangpaatkeun sadayana sacara épéktip. Abdi nganggo WordPress. Éta peryogi sababaraha plugins pikeun sababaraha fitur, tapi éta gampang dianggo sareng mantap pisan. Daripada host sareng WordPress, kuring ngaunduh perangkat lunak sareng janten host nyalira - ku cara éta kuring gaduh kontrol kana parangkat lunak, data, URL sareng iklan - sareng tiasa ngarobihna sesuai ka karep kuring.
  4. Ngadaptarkeun sahanteuna hiji layanan sapertos Technorati pikeun ningkatkeun paparan blog anjeun. Rahayat milarian Technorati ngalangkungan tagging pikeun mendakan postingan anu tiasa dibaca.
  5. Nalika anjeun mendakan blog anu anjeun resep pisan, nempatkeun tautan kana situs anjeun. Perhatoskeun tautan kuring dina sidebar kuring. Entong was-was sareng naros ka pamiarsa anu resep kana blog anjeun pikeun nempatkeun tautan ka anjeun. Kusabab beuki seueur situs anu numbu ka blog anjeun, blog anjeun bakal teraskeun ningkatkeun blog na wibawa. Ieu bakal ningkatkeun panempatanana dina mesin pencari blog.
  6. Ngawitan ngamangpaatkeun RSS reader anu saé sareng mimiti ngalanggan kana sababaraha blog anu sanés. Kuring ngalanggan sakitar 30 ayeuna nganggo Google Labs Reader. Éta ngalacak naon anu kuring kantos baca sareng gaduh sababaraha fitur anu sanés. Kuring sering masihan koméntar kana tulisan anu sanés sareng teras ngantunkeun tautan deui kana situs abdi. Upami kuring hoyong nyerat tulisan lengkep tibatan koméntar, kuring salawasna mastikeun yén kuring nunjuk lacak ka tulisan aranjeunna.
  7. Ngamangpaatkeun alat Analytics anu saé. Abdi nganggo Google sabab éta gratis sareng saderhana pisan pikeun ngahijikeun sareng WordPress. Kuring ngan saukur nempatkeun sakedik skrip (anu disayogikeun ku Google) dina footer téma kuring sareng kuring badé angkat! Mariksa Analytics anjeun bakal ngabantosan anjeun kumaha pamiarsa nuju kana situs anjeun, popularitas tulisan anjeun, sareng kecap pamilarian anu narik aranjeunna, jst.
  8. Ngamangpaatkeun alat pakan. Abdi nganggo FeedPress. Éta ngagaduhan ton fitur tambahan sareng éta sareng ngamungkinkeun anjeun ngukur panggunaan feed anjeun. Hiji kecap naséhat, pastikeun anjeun ngaganti judul RSS lulugu blog anjeun. Kaseueuran alat langganan RSS ngan saukur milari tautan éta dina lulugu. Upami anjeun henteu ngagantikeun ku jalur RSS Feedburner anjeun, anjeun moal néwak sadaya palanggan éta!
  9. Blog sering. Kalayan blog kuring, kuring perhatoskeun upami kuring nyerat 1 atanapi 2 tulisan unggal dinten yén pangunjung kuring anu teras-terasan ningkat. Cukup pikaresepeun, upami kuring ngalangkungan sapoé kuring kedah 'néwak' deui para pengunjung. Upami kuring ngalangkungan 2, kuring bakal éléh sababaraha. Ati-ati ulah sering blog, tapi. Abdi kantos ngalanggan Instapundit, tapi tulisan kalimat tunggal unggal sababaraha menit nyupiran kuring kacangan pikeun tetep tetep. Anjeunna ngalaman sababaraha kasuksésan utama dina blogna, sanaos. Sababaraha urang resep. Kuring anggap ieu ngan ukur salah sahiji hal anu anjeun bakal kedah lacak sareng tingali liwat trial and error. Faktor sanés didieu nyaéta ketepatan waktos. Pastikeun yén nalika anjeun nguping atanapi ningali naon waé dina hiji topik, anjeun réaksi gancang-gancang upami anjeun hoyong numuhkeun pemirsa. Pamiarsa milarian dina waktos acara, henteu saatos.
  10. Blog ogé. Anjeun henteu kedah teras-teras tetep topik dina blog anjeun. Émut, blog mangrupikeun paguneman antara anjeun sareng pamiarsa anjeun. Aranjeunna ngenalkeun anjeun sareng anjeun nyobian ngenalkeun aranjeunna. Sababaraha gambar ngeunaan pakansi anjeun atanapi anjing anjeun bakal ngantepkeun kana dunya anjeun sakedik langkung jero sareng nyiptakeun hubungan anu langkung ageung sareng aranjeunna. Kuring sering nyéépkeun waktos unggal dinten kanggo mikirkeun naon anu kuring tiasa blogkeun. Teu sapoé ogé kuring henteu diajar naon-naon, niténan naon-naon, atanapi ngadangu perkawis naon ... janten kuring resep ngirimkeunana ka pamiarsa kuring. Jujur, sareng nyarios naon anu anjeun lakukeun kalayan hadé.

Janten anu kuring atos terang dugi ka ayeuna. Kuring bakal teraskeun pangaluyuan kana blog kuring pikeun ningkatkeun paparan sareng ningkatkeun kualitas tulisan kuring. Blogging ngeunaan pamutahiran anu teras-terasan.

Abdi ogé nyarankeun sababaraha bahan bacaan… anu kuring pikaresep Paguneman Buligir, tapi kuring mendakan daptar buku blogging anu sanés di Konverstasi.

Pembaruan: 17 Agustus 2006 - Dikintunkeun pikeun ProBlogger's Proyék Nulis Grup pikeun Daptar.

17 Komentar

  1. 1

    Hébat pos Doug! Sakumaha konyolna disada, kuring ngagaduhan masalah sareng nomer 3. Kuring gaduh hiji gambar anu kuring pasang dina halaman Tentang kuring, tapi Bener hésé pikeun kuring. Kuring pernah nempatkeunana dina blog kuring supados bapak kuring bakal langsung émut kunaon anjeunna nyirian halaman - tapi éta ngajantenkeun kuring teu raoseun! Abdi kedah kéngingkeun gambar anu sanés. Anjeun leres - kuring sok réaksi pikaresepeun kana gambar - kuring resep terang saha anu kuring carioskeun! (BTW - éta gambar saé dina judul anjeun!)

  2. 2

    Anjeun hilap sababaraha aspék penting, anu kuring ayeuna bakal bageur masihan pikeun ngeuyeuban blog anu saé ieu.

    (1) Desain mangrupikeun aspék pangpentingna mimiti situs wéb numutkeun ka Stanford Persuasive Tech sareng BJ Fogg, PhD. Upami éta katingalina porny, amatir, awon, raheut, bubudakeun, sareng sajabana, pangguna bakal bail kaluar dina sababaraha detik sareng moal balik deui.

    (2) Eusi euyeub, langka, relevan.

    (3) Matt Mullenweg ngawartoskeun kuring rusiah utama na nyaéta pikeun berinteraksi sareng blogosfir, silih bales, mairan koméntar dina blog anu sanés, ngirim email ka blogger anu sanés kalayan inpormasi atanapi nasihat anu penting, jst Janten tatangga anu hadé dina komunitas blog.

    (4) Ragam. Reuwas anu teu disangka-sangka. Ékspérimén.

    (5) Multi Média: podcast, pamuter video embeds, poto, seni, kartun, grafik, grafik, sareng sajabana.

    (6) Tanggapan gancang kana koméntar anu dipasang dina blog anjeun nyalira, interaksi tulus sareng sopan sareng pamiarsa anjeun.

    (7) Profil payun atanapi Ngeunaan Kuring, sareng inpo Kontak payun atanapi formulir email.

    (8) Daptar "tulisan anu paling populér" atanapi kategori anu pikaresepeun anu sanés dina sidebar, sareng Postingan Anyar sareng Arsip Bulanan.

    Ngan sababaraha tips ngeunaan aspék anu kuring pikir penting pisan.

  3. 3

    Naséhat anu saé, hatur nuhun. Kuring nyobian nyandak naséhat anjeun ngeunaan # 7 sareng nganggo Google Analytics, tapi kuring kedah ngaku yén paréntahna henteu dipikaharti pikeun anu henteu téknis, pangguna WordPress sapertos kuring. Pikeun kahirupan kuring, kuring henteu tiasa milari dimana nempatkeun kode anu aranjeunna carioskeun yén kuring kedah lebetkeun.

  4. 4

    Hai Doug, kuring parantos mampir kana situs anjeun sababaraha kali sareng kuring resep naon anu kuring ningali anjeun lakukeun. Anjeun parantos nyorot sababaraha daérah anu aya hubunganana anu ngabantosan urang sadaya marios alat anu nuju kami anggo dina blog urang. Hatur nuhun kana sababaraha tips anu saé.

  5. 6

    Douglas,

    Tulisan anu saé pisan sareng ditulis ogé. Nami abdi Garry sareng kuring nyerat dina blog pribadi anu nyayogikeun tips blogging anu suksés pikeun pamiarsa kuring. Kuring milarian di Google pikeun hal-hal anu nyerat sareng mendakan tulisan anjeun di dieu. Pagawean anu saé sareng kuring bakal yakin bakal masihan tautan kana tulisan ieu dina pos kuring salajengna. 🙂

    Salam hormat,
    Garry Conn

  6. 8
  7. 9
  8. 10

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.