Kumaha Cara Nyiapkeun Saluran Youtube Anjeun sareng Hancurkeun!

youtube

Komo upami anjeun nyebarkeun dina saluran pidéo sanésna sapertos Vimeo atanapi Wistia, éta masih latihan anu hadé pikeun nyebarkeun sareng ngaoptimalkeun bisnis anjeun 'Youtube ayana. Youtube neraskeun kalungguhanana salaku mesin pencari kadua pangageungna nalika pangguna nalungtik pameseran salajengna atanapi milarian cara ngalakukeun hal online.

Youtube pernah janten halaman wéb ngabagi video di 2006, jalma biasa ngabagi ucing sareng pidéo di bumi lucu. Dasawarsa saatosna, ngadamel pidéo dina Youtube mangrupikeun padamelan sadidinten pikeun seueur panyipta. Sangkan Youtube henteu deui janten halaman wéb, éta mangrupikeun industri sareng selebriti nyalira, konperénsi taunan, sareng acara penghargaan. WeAreTop10

Ieu sababaraha statistik anu luar biasa dina Youtube, diénggalan pikeun 2016

  • Ngahontal Youtube - #Youtube ngagaduhan langkung samilyar pangguna - ampir sapertilu ti sadayana jalma dina Internét - sareng unggal dinten jalma nonton ratusan jutaan jam dina Youtube sareng ngahasilkeun milyaran pandangan.
  • Youtube Millennial Reach - Youtube sacara umum, komo # Youtube dina hapé ngahontal langkung umur 18-34 sareng 18-49 taun tibatan jaringan kabel di Amérika Serikat.
  • Youtube Global Reach - #Youtube parantos ngaluncurkeun vérsi lokal di langkung ti 88 nagara sareng 76 basa anu béda (kalebet 95% penduduk Internét).
  • Ngahontal Youtube Mobile - Sakali pangguna aya di Youtube, aranjeunna nyéépkeun langkung seueur waktos per sési nonton pidéo. Dina héndsét, sési panémbong #Youtube rata-rata ayeuna langkung ti 40 menit sareng langkung ti satengah tina pintonan #Youtube asalna tina alat sélulér

Kumaha Cara Nyiapkeun Saluran Youtube pikeun Usaha

Infographic ieu ngalangkungan anjeun ngalangkungan sadaya strategi konci dina nangtoskeun kumaha anjeun badé hasil nargétkeun sareng ngalibetkeun pemirsa, namina sareng ngarancang saluran anjeun, mésér peralatan audio sareng pidéo anu kualitas, ngahasilkeun kontén pidéo, ngamajukeun kontén éta, sareng milari diri anjeun atanapi anjeun bisnis diaku salaku produser eusi Youtube.

Setél Saluran Youtube Anjeun

Laksanakeun padamelan anu saé sareng anjeun bahkan tiasa ngawitan mésér cek tina Youtube! Youtubers anu suksés tiasa ngahasilkeun antara sapuluh sén dugi ka $ 6 per 1,000 pintonan! Jumlah saluran anu kéngingkeun genep inohong per taun dina Youtube nyaéta saé 50% sataun langkung sataun.

Kumaha Cara Nyiptakeun Saluran Youtube Suksés

One comment

  1. 1

    Titik anu saé leres sareng sakumaha anu anjeun carioskeun, namina saluran kalayan leres dimana target audién tiasa ngaitkeun dirina sorangan penting. Kami nembé badé ngamimitian saluran tutorial kursus pidéo Digital Marketing sareng SEO kami sareng ngarepkeun jero-jero kana masing-masing saran anu anjeun pasang di dieu, sanaos tujuan utami urang tina saluran Youtube / pidéo bakal rada béda. Hatur nuhun pikeun nyebarkeun tulisan ieu sareng info-grapik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.