Ngaoptimalkeun Jalan Ngarobih Kalungguhan ka Palanggan

ti kalungguhan ka konsumén

Henteu aya kakirangan perusahaan anu peryogi bantosan pikeun konversi pelanggan. Kami sadayana sibuk pisan sareng urang teras-terasan ngamajukeun produk sareng jasa anu saé, tapi sering gagal pikeun nyayogikeun jalan anu lancar pikeun konsumén pikeun datang. Téknologi pamasaran nyayogikeun alat-alat pikeun nyéépkeun celah éta sareng ngarawat jalma-jalma ngarah sacara éfisién.

Dina infographic ieu ti ReachLocal, anjeun bakal nyandak perjalanan sareng kalungguhan penjualan, sapanjang jalan ti mimiti salaku prospek pikeun janten nasabah hiji bisnis lokal. Di sapanjang jalan anjeun bakal pendak sareng konsumén lokal anu milarian, kontak, sareng pamustunganana milih bisnis lokal. Sareng, anjeun bakal ningali kumaha ngagunakeun taktik pamasaran search engine anu épéktip, prakték pangsaéna halaman wéb, sareng manajemén kalungguhan otomatis ngabantosan bisnis lokal urang ngahontal konsumén nalika anjeunna nyandak kaputusan mésér.

Waragad parantos turun sacara signifikan pikeun perusahaan pikeun ngamangpaatkeun ayana dimana konsumén nalungtik mésér salajengna - sanaos mesin pencari, média sosial, atanapi sélulér. Bener henteu aya alesan anu saé pikeun bisnis ngadamel inpéstasi sareng ngarep-ngarep pangasilan dina investasi éta. Éta ngan saukur mendakan agénsi atanapi mitra téknologi anu ngabantosan anjeun di sapanjang jalan.

ngakibatkeun optimasi konversi palanggan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.