Perjalanan Palanggan sareng Automove Retention Automation

Optimove

Salah sahiji téknologi anu matak, langkung maju anu kuring tingali dina IRCE éta Optimove. Optimove nyaéta parangkat lunak basis wéb anu dianggo ku para palanggan konsumén sareng ahli ingetan pikeun mekarkeun usaha online na ngalangkungan palanggan anu aya. Parangkat lunak ngagabungkeun seni pamasaran sareng élmu data pikeun ngabantosan perusahaan ngamaksimalkeun keterlibatan pelanggan sareng nilai hirupna ku ngotomasi pamasaran ingetan anu langkung dipersonalisasi sareng épéktip.

Kombinasi unik tina téknologi kalebet modél palanggan canggih, analitik pelanggan prediktip, hyper-target pelanggan, manajemén rencana pamasaran berbasis kalénder, otomatisasi kampanye multi-kanal, pangukuran kasuksésan kampanye nganggo grup uji / kontrol, pemicu acara kampanye real-time, a mesin rekomendasi personalisasi, lacak kagiatan situs wéb / aplikasi, sareng laporan analitik pelanggan anu canggih sareng dasbor.

Nalika perusahaan nyatakeun, otomatisasi kampanye multi-kanal, aranjeunna ngarujuk kana kamampuan parangkat lunakna pikeun ngatur sareng sacara otomatis ngajalankeun kampanye anu terkoordinasi sacara lengkep ngalangkungan sababaraha saluran sakaligus, kalebet email, SMS, push notification, pop-up website, in-game / in -aplikasi pesen, spanduk lobi, Facebook Custom Audiens sareng anu sanésna. Produk nawiskeun integrasi internal (kalebet IBM Marketing Cloud, Emarsys, Salesforce Marketing Cloud, Textlocal, Facebook Custom Audiens sareng Google Ads), tapi ogé ngagaduhan API anu kuat anu ngajantenkeun langsung pikeun ngahijikeun Optimove kalayan platform palaksanaan pamasaran di-imah atanapi pihak katilu mana waé.

Sorotan anu pikaresepeun pikeun produk nyaéta yén sadayana tiasa dianggo di handapeun mikro-segmentasi pelanggan anu dinamis. Parangkat lunak bagéan konsumén unggal dinten, dumasar kana idéntifikasi anu disetir data tina ruas mikro-konsumén anu gancang-ngarobah. Ratusan grup konsumén anu leutik sareng homogén ieu dina basis data palanggan tiasa janten sasaran hébat kalayan komunikasi pribadi anu épéktip pisan. Sapotong badag mesin mikro-ségméntasi ngandelkeun modél paripolah prediktif: produk nerapkeun téknik matématika sareng statistik anu maju pikeun data transaksional, tingkah laku sareng demografi pikeun ngaduga kabiasaan palanggan sareng nilai hirupna anu bakal datang.

Sorotan anu sanésna nyaéta kampanye real-time Optimove. Kampanye anu dipicu ku kagiatan ieu, anu biasana difokuskeun kana segmen pelanggan anu khusus (sapertos peminat ski, tukang nyéépkeun tinggi, pembeli jarang atanapi nasabah anu dipikaresep), ngajantenkeun gampang pikeun para pemasar pikeun nganteurkeun olahtalatah pamasaran anu saluyu pisan pikeun palanggan, dina waktosna, dumasar kana kombinasi khusus tindakan pelanggan (contona: situs munggaran lebet langkung ti sabulan sareng nganjang ka departemen tas). Ku ngagabungkeun perlakuan pamasaran khusus dumasar kana tindakan palanggan sareng segmentasi jero anu disayogikeun ku Optimove, para pemasar gaduh pangaruh anu jauh langkung ageung kana réspon palanggan sareng kasatiaan.

Hiji deui poin anu disebatkeun nyaéta perusahaan nempatkeun parangkat lunak na salaku cara anu langkung épéktip pikeun para pemasar pikeun ngatur perjalanan palanggan. Daripada pendekatan tradisional pikeun ngatur perjalanan pelanggan, anu ngandelkeun nyiptakeun sajumlah wates alur perjalanan statis, Optimove ngamungkinkeun para pemasar pikeun langkung gampang ngatur perjalanan konsumén tanpa wates ku ngandelkeun mikro-segmentasi dinamis na: ku ngagunakeun data nasabah sareng pemodelan tingkah laku duga pikeun ngaidentipikasi titik-titik panganteur anu paling penting - sareng jinis réspon sareng kagiatan anu pangsaéna pikeun masing-masing - pemasar tiasa memaksimalkan keterlibatan pelanggan sareng kepuasan dina unggal tahapan perjalanan unggal palanggan , henteu paduli kumaha konsumén ngahontal bagéan mikro na ayeuna. Pendekatan ieu ngajanjikeun pikeun nyayogikeun nasabah anu langkung ageung sareng janten langkung gampang pikeun para pemasar pikeun skala sareng mekar strategi perjalanan palanggan.

Optimove Perjalanan Palanggan Teu Terbatas

Ngeunaan Optimove

Parantos janten vendor otomasi ingetan utama di Éropa, Optimove gancang-gancang ngembang ayana di Amérika Serikat ku pamindahan anyar ko-pangadeg sareng CEO Pini Yakuel ka kantor New York. Perusahaan parantos kéngingkeun palanggan AS dina vertikal sapertos e-retail (LuckyVitamin, eBags, Freshly.com), kaulinan sosial (Zynga, Scopely, Caesar's Interactive Entertainment), taruhan olahraga (BetAmerica) sareng jasa digital (Outbrain, Gett).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.