Naha Peunteun Organik Anjeun Penting?

Poto deposit 20583963 m

Waktos kanggo kuring ngacak-acak SEO bulu deui! Dinten ieu kuring mutuskeun pikeun ngaunduh stats kuring ti Google Search Console sareng leres-leres ngalakukeun sababaraha cara ngagali lalu lintas anu kuring kéngingkeun tina milarian organik. Martech Zone rengking luhur pisan dina sababaraha kecap konci kalayan puluhan réngking # 1 dina kecap konci volume luhur anu kalapa. Urang sadayana terang yén pangkatna langkung luhur, tingkat klik-tingkatan langkung luhur dina halaman hasil search engine. Tapi naha éta masalah dina gambar anu langkung ageung?

Entong diskon lalu lintas milarian organik anjeun tina kecap konci anu anjeun henteu pangkat atanapi anu jumlahna milarian rendah. Kana urang pamasaran blog, 72% patalimarga organik urang asalna tina entri anu komo dina kaca 1! Anu langkung narik ati nyaéta urang kéngingkeun langkung seueur lalu lintas tina rangking 8 tibatan urang dina pangkat 1!

Kuring sadar ieu sora fitnah, tapi anjeun leres-leres kedah mikir ngeunaan ieu nalika anjeun ningali strategi pemasaran kontén. Naha langkung penting pikeun nanem modal dina jabatan dina volume tinggi, kecap konci anu kalapa kompetitif? Ieu tiasa tepat waktos sareng mahal. Atanapi, naha anjeun tiasa nanem modal waktos dina upaya nyayogikeun sababaraha eusi dina kecap konci buntut anu langkung panjang anu henteu saing tapi relevan pisan pikeun organisasi anjeun?

Jujur, urang parantos milih anu terakhir. Kuring kantos ngira yén peringkat # 1 penting pikeun kasuksésan urang. Tapi kuring parantos mendakan yén nempatkeun langkung énergi kana kontén anu hébat janten langkung perhatian pikeun urang. Statistik henteu bohong ... sedengkeun tingkat klik-téng dina halaman hasil search engine tiasa ningkat sacara signifikan nalika anjeun dugi ka titik # 1, patalimarga kami dumasar kana peringkat henteu penting teuing. Kami terang yén urang tiasa kéngingkeun hasil anu hébat sareng eusi anu saé ... naha henteu ngan saukur dianggo dina éta sareng ningkatkeun patalimarga organik kami kalayan kontén kualitas anu relevan tibatan némbak bullseye unggal waktos?

Ngalakukeun evaluasi anjeun nyalira pikeun peringkat organik anjeun. Dimana seuseueurna anjeun lalar liwat asalna ti? Malah patarosan anu langkung saé, dimana dimana seueur anjeun bisnis asalna ti? Tebak kuring nyaéta yén éta datang tina rupa-rupa buntut panjang, pamilarian anu relevan. Buktikeun kuring salah! 🙂

Pikiran final

Kuring henteu sacara total mecat peringkat tinggi dina istilah anu kalapa. Éta indikasi hébat kana otoritas sareng tiasa nyetir seueur patalimarga. Ogé, rengking luhur pikeun sababaraha kecap konci sigana aya hubunganana sareng réngking anu luhur dina seueur kecap konci anu aya hubunganana. Kombinasi tiasa ngajalankeun hiji ton lalu lintas. Kuring ngan saukur ngadukung pendekatan anu saimbang. Daripada nyobian kéngingkeun homerun kalayan unggal-tong bat, langkung saé éta saé ngan ukur nyobian sareng dina dasar!

Pembaruan: Saatos ngabagi tulisan ieu, kuring mendakan yén sanés kuring ngan ukur hiji-hijina anu parantos merhatoskeun ieu Ngudag Lalu Lintas, Sanés Réngking.

14 Komentar

  1. 1

    Ieu mangrupikeun pos anu saé pisan Doug. Lalaki bohong, Awéwé bohong, Nomer henteu. Janten tina jumlah anjeun, kuring bakal nyarios yén anjeun terang - sareng anu langkung penting, perusahaan anu henteu nyanghareupan konsumen kedah mertimbangkeun pendekatan ieu. Abdi angkat ka kantor sababaraha dinten minggu payun sareng damel - Abdi hoyong ngagali langkung jero ngeunaan ieu. (PS: Abdi 2 minggu kana diajar on teamtreehouse.com. Somebodies mutuskeun pikeun diajar nulis kode sorangan. Hayu Mr. Coley nyaho! Anjeunna bakal meunang tajongan kaluar tina eta! HA

  2. 2

    abdi satuju 

    Otoritas jeung dampak dina kecap konci patali pohara penting. Inget yén Pakakas Webmaster Google ukur mintonkeun bagian tina ranking (1,000 kecap konci). 

  3. 3

    Janten eusi ieu gaduh AdWords ogé dihubungkeun sareng éta? Dina basa sejen naha anjeun meunang lalulintas dibayar ti adwords jeung Listing organik éta katingali. Jigana AdWords ngalakukeun hadé lamun maranéhanana mangrupa Listing organik pakait ditingali. Dibikeun pilihan jalma bakal ngaklik tambihan premium (nalika anu sanésna katingali) ieu nyababkeun adwords janten sumber lalu lintas sareng nomerna bakal cet organik sapertos henteu penting tapi kaleresan CTR bakal langkung handap tanpa panempatan organik éta.
    Tulisan anu mereun pamikiran hébat.

  4. 5

    Doug, naséhat terakhir anjeun, ngudag lalu lintas, sanés réngking mangrupikeun naon anu henteu ditampi ku kalolobaan jalma. Sakapeung kuring pikir éta kusabab rankings gampang, lalulintas anu teuas tur conversions, jadi eta clicks ad, ngawujud atawa jualan téh malah harder.

  5. 6

    Hai Doug, kuring resep kana tulisan ieu tapi kuring ngagaduhan koméntar ngeunaan definisi anjeun ngeunaan peringkat SERP pikeun tulisan ieu. Lamun posisi anjeun éta Google SERP personalization geus nyieun harti umum Google "ranking" nyimpang, naon harti ranking anjeun ngagunakeun pikeun ulikan ieu? Dina basa sejen, nu nuju nyieun ngaku yen 72% tina lalulintas anjeun datang ti kecap konci anjeun malah teu pangkat pikeun dina kaca 1st Google SERPs, tapi lamun dulur urang pribadi, saha Google SERPs anjeun ngawangkong ngeunaan? *Aya* anu mendakan blog anjeun pikeun kecap konci éta, leres? Sareng kasempetan anu aranjeunna milarian dina Halaman 2,3,4 jsb tina SERPs Google rendah. Janten pikeun aranjeunna, anjeun nuju rangking dina halaman ka-1, upami henteu aranjeunna sigana moal mendakan anjeun dina jumlah anu ageung anu anjeun nyarioskeun. 

    • 7

      Sabenerna mah kitu Tod. Salaku artikel nembongkeun, mayoritas lalulintas pilarian Kuring meunang teu datang ti panempatan kuring dina kaca munggaran. Intina mah lain ranking teh TEU penting…. Intina mah RELEVANCE leuwih penting tibatan ranking. Upami anjeun museurkeun eusi anjeun sareng nyerat kontén anu saé, jalma bakal mendakan anjeun. Teu paduli pangkat.

      Kami ogé ningali ieu sareng klien kami. Volume tinggi, kecap konci ranking luhur anu nyetir sababaraha lalulintas tapi teu conversions. Konversi asalna tina halaman anu relevan sareng tulisan tina kecap konci buntut panjang nyaéta tina panempatan SERP di luar halaman munggaran. Deui, relevansi leuwih pangkat.

  6. 8

    Doug, artikel anjeun jelas pisan yén 72% tina lalulintas anjeun NOT asalna tina queries dimana anjeun pangkat dina Page 1 tina SERPs. Patarosan abdi langkung sabudeureun konsép "ranking" dina umur SERP personalization. 72% tina lalulintas pilarian organik anjeun kapanggih anjeun ... kumaha bae. Kumaha aranjeunna mendakan anjeun upami anjeun henteu rengking dina Halaman 1 pikeun patarosan éta? Naha personalisasi SERP parantos dugi ka halaman 1 sadayana béda pisan?

    • 9

      Ka extent ... Sababaraha klien kami ningali satengah kunjungan ti pilarian pribadi. Tapi ieu sanés milarian pribadi… Data ieu asalna tina Webmasters. Ieu mangrupikeun jalma anu ngaklik halaman 1 katukang milarian hasil anu RELEVAN.
      Douglas Karr

      • 10

        Kuring sok aya dina kesan yén nalika jalma henteu mendakan naon anu dipikahoyong dina Halaman 1, aranjeunna ngan saukur naroskeun deui, naroskeun patarosan ku cara anu béda, tibatan angkat ka Halaman 2. Éta anu kuring kantos kadéngé sareng di kanyataan yén kuring sok ngalakukeun. Upami naon anu anjeun carioskeun leres, paripolah milarian jalma robih sacara radikal. 

        • 11

          Tod - éta pasti kumaha kuring milarian. Tapi teu pernah ceases ka reueus kuring kumaha jalma séjén neangan. Contona: Loba, loba, loba jalma ngetik sakabéh kalimat kana mesin pencari tinimbang ngan sababaraha kecap konci. Kami parantos damel sareng klien kami dina ngamekarkeun FAQ anu nyandak seueur panéangan. Saha nu terang?!

  7. 12

    Doug, kuring resep pisan kana tulisan éta. mantra kuring geus salawasna konsumén eusi kahiji kadua. Upami eusi anjeun pikaresepeun pikeun palanggan anjeun, aranjeunna bakal mendakan anjeun.

  8. 13

    Disatujuan  

    Kalolobaan lalulintas kuring asalna tina tulisan pilar nu Kuring geus ditulis sababaraha taun ka pengker. Buntut panjang nyayogikeun kuring aliran lalu lintas anu teratur unggal dinten. Istilah "pos pilar" geus rada abused kana waktu. Lamun kuring ngomong "pos pilar" Maksad abdi nulis bonafied eusi aslina anu relevan pikeun Ecological situs abdi tur ngeusi kabutuhan nyata masarakat. Henteu ngan ukur curating eusi sapertos sababaraha anu dilakukeun. Janten anu pangheulana ngeusian éta kabutuhan ngadegkeun eusi kuring sareng Googebot salaku otoritas THE dina topik éta. 

    pos alus Doug.

    BB

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.