Naha Peunteun Organik Anjeun Penting?

Depositphotos 20583963 m

Waktos kanggo kuring ngacak-acak SEO bulu deui! Dinten ieu kuring mutuskeun pikeun ngaunduh stats kuring ti Google Search Console sareng leres-leres ngalakukeun sababaraha cara ngagali lalu lintas anu kuring kéngingkeun tina milarian organik. Martech Zone rengking luhur pisan dina sababaraha kecap konci kalayan puluhan réngking # 1 dina kecap konci volume luhur anu kalapa. Urang sadayana terang yén pangkatna langkung luhur, tingkat klik-tingkatan langkung luhur dina halaman hasil search engine. Tapi naha éta masalah dina gambar anu langkung ageung?

Entong diskon lalu lintas milarian organik anjeun tina kecap konci anu anjeun henteu pangkat atanapi anu jumlahna milarian rendah. Kana urang pamasaran blog, 72% patalimarga organik urang asalna tina entri anu komo dina kaca 1! Anu langkung narik ati nyaéta urang kéngingkeun langkung seueur lalu lintas tina rangking 8 tibatan urang dina pangkat 1!

Kuring sadar ieu sora fitnah, tapi anjeun leres-leres kedah mikir ngeunaan ieu nalika anjeun ningali strategi pemasaran kontén. Naha langkung penting pikeun nanem modal dina jabatan dina volume tinggi, kecap konci anu kalapa kompetitif? Ieu tiasa tepat waktos sareng mahal. Atanapi, naha anjeun tiasa nanem modal waktos dina upaya nyayogikeun sababaraha eusi dina kecap konci buntut anu langkung panjang anu henteu saing tapi relevan pisan pikeun organisasi anjeun?

Jujur, urang parantos milih anu terakhir. Kuring kantos ngira yén peringkat # 1 penting pikeun kasuksésan urang. Tapi kuring parantos mendakan yén nempatkeun langkung énergi kana kontén anu hébat janten langkung perhatian pikeun urang. Statistik henteu bohong ... sedengkeun tingkat klik-téng dina halaman hasil search engine tiasa ningkat sacara signifikan nalika anjeun dugi ka titik # 1, patalimarga kami dumasar kana peringkat henteu penting teuing. Kami terang yén urang tiasa kéngingkeun hasil anu hébat sareng eusi anu saé ... naha henteu ngan saukur dianggo dina éta sareng ningkatkeun patalimarga organik kami kalayan kontén kualitas anu relevan tibatan némbak bullseye unggal waktos?

Ngalakukeun evaluasi anjeun nyalira pikeun peringkat organik anjeun. Dimana seuseueurna anjeun lalar liwat asalna ti? Malah patarosan anu langkung saé, dimana dimana seueur anjeun bisnis asalna ti? Tebak kuring nyaéta yén éta datang tina rupa-rupa buntut panjang, pamilarian anu relevan. Buktikeun kuring salah! 🙂

Pikiran final

Kuring henteu sacara total mecat peringkat tinggi dina istilah anu kalapa. Éta indikasi hébat kana otoritas sareng tiasa nyetir seueur patalimarga. Ogé, rengking luhur pikeun sababaraha kecap konci sigana aya hubunganana sareng réngking anu luhur dina seueur kecap konci anu aya hubunganana. Kombinasi tiasa ngajalankeun hiji ton lalu lintas. Kuring ngan saukur ngadukung pendekatan anu saimbang. Daripada nyobian kéngingkeun homerun kalayan unggal-tong bat, langkung saé éta saé ngan ukur nyobian sareng dina dasar!

Pembaruan: Saatos ngabagi tulisan ieu, kuring mendakan yén sanés kuring ngan ukur hiji-hijina anu parantos merhatoskeun ieu Ngudag Lalu Lintas, Sanés Réngking.

14 Komentar

  1. 1

    Ieu tulisan Doug anu saé pisan. Lalaki ngabohong, Awéwé ngabohong, Angka henteu. Janten tina nomer anjeun, kuring bakal nyarios yén anjeun langsung - sareng anu langkung penting, perusahaan anu sanés nyanghareup ka konsumen kedah nimbangkeun pendekatan ieu. Kuring datang ka kantor sababaraha dinten minggu payun sareng damel - Abdi hoyong langkung jero ngeunaan ieu. (PS: Abdi nuju 2 minggu diajar di teamtreehouse.com. Jalma mutuskeun pikeun diajar nyerat kodeu nyalira. Hayu Pak Coley terang! Anjeunna bakal nyingkir! HA

  2. 2

    abdi satuju 

    Otoritas sareng pangaruh kana kecap konci anu aya hubunganana penting pisan. Émut yén Pakakas wéb Google ukur nembongkeun bagian tina rangking (1,000 kecap konci). 

  3. 3

    Janten naha eusi ieu ngagaduhan kecap konci anu nyambung sareng éta ogé? Istilah sanésna anjeun kéngingkeun patalimarga dibayar tina kecap konci sareng daptar organik katingali. Kuring pikir adwords ngalakukeun langkung saé nalika daptar organik anu cocog katingali. Dibikeun pilihan jalma bakal klik tambihan premium (nalika anu sanésna katingali) ieu nyababkeun kecap konci janten sumber patalimarga sareng nomerna bakal cet organik sakumaha katingalina henteu penting tapi anu leres na CTR bakal langkung handap tanpa panempatan organik éta.
    Hébat panginten inspirasi tulisan.

  4. 5

    Doug, sakedik naséhat anjeun, ngudag patalimarga, sanés réngking nyaéta anu paling teu diala ku jalma sanés. Sakapeung kuring pikir éta kusabab rangking gampang, patalimarga sesah sareng konvérsi, naha éta klik iklan, ngawujud atanapi penjualan bahkan langkung sesah.

  5. 6

    Hai Doug, kuring resep tulisan ieu tapi kuring ngagaduhan koméntar ngeunaan definisi anjeun tina peringkat SERP pikeun tulisan ieu. Upami jabatan anjeun nyaéta personalisasi Google SERP parantos ngajantenkeun definisi umum ngeunaan "peringkat" Google henteu aya hubunganana, watesan naon tina peringkat anu anjeun anggo pikeun diajar ieu? Kalayan kecap séjén, anjeun ngadamel klaim yén 72% patalimarga anjeun datang tina kecap konci anu anjeun bahkan henteu pangkat dina halaman 1 Google SERPs, tapi upami sadayana dipersonalisasi, saha Google SERP anu anjeun carioskeun? * Seseorang * anu mendakan blog anjeun pikeun kecap konci éta, leres? Sareng kamungkinan yén aranjeunna milarian dina Halaman 2,3,4 jsb tina SERPs Google kirang. Janten pikeun aranjeunna, anjeun Nuju rangking dina halaman ka-1, upami éta panginten aranjeunna moal mendakan anjeun dina jumlah anu seueur anu anjeun carioskeun. 

    • 7

      Sabenerna, éta sanés masalah Tod. Sakumaha ditingalikeun dina tulisan, seuseueurna patalimarga milarian anu kuring kéngingkeun TEU asalna tina panempatan kuring dina halaman kahiji. Intina mah henteu yén peringkat TIDAK penting…. intina mah nyaéta RELEVANCE langkung penting tibatan rangking. Upami anjeun museurkeun eusi sareng nyerat eusi anu saé, jalma bakal mendakan anjeun. Paduli pangkat.

      Kami ogé ningali ieu sareng klien kami. Volume tinggi, kecap konci tingkat luhur nyetir sababaraha patalimarga tapi henteu konvérsi. Konversi asalna tina halaman anu relevan pisan sareng tulisan tina kecap konci buntut panjang nyaéta tina panempatan SERP di luar halaman kahiji. Deui, patalina sareng pangkat.

  6. 8

    Doug, tulisan anjeun jelas pisan yén 72% patalimarga anjeun TEU datang tina pamundut dimana anjeun pangkat dina Halaman 1 tina SERPs. Patarosan abdi langkung seueur ngeunaan konsép "réngking" dina umur personalisasi SERP. 72% patalimarga milarian organik anjeun mendakan anjeun… kumaha waé ogé. Kumaha aranjeunna mendakan anjeun upami anjeun henteu peringkat dina Halaman 1 pikeun pamundut éta? Naha personalisasi SERP dugi ka sadayana Halaman 1 sadayana benten pisan?

    • 9

      Pikeun sajumlah… Sababaraha palanggan kami ningali satengah kunjungan tina pamilarian anu dipersonalisasi. Tapi ieu sanés milarian pribadi… Data ieu sumping tina Wébmaster. Ieu jalma-jalma anu NGÉS ka kaca katukang 1 milari hasil anu HENTI.
      Douglas Karr

      • 10

        Kuring salawasna aya dina kesan yén nalika jalma henteu mendakan naon anu aranjeunna pikahoyong dina Halaman 1, aranjeunna ngan ukur pamundut deui, naroskeun patarosan ku cara anu sanés, tibatan badé ka Halaman 2. Éta anu kuring kantos nguping sareng kanyataan éta anu kuring lakukeun. Upami naon anu anjeun carioskeun leres, kalakuan milarian jalma robih sacara radikal pisan. 

        • 11

          Tod - éta pasti kumaha kuring milarian. Tapi henteu pernah lirén ngagumkeun kuring kumaha batur milarian. Salaku conto: Seueur, seueur pisan jalma ngetikkeun sadayana kalimat kana mesin pencari tibatan ngan ukur sababaraha kecap konci. Kami parantos damel sareng klien kami ngeunaan ngembangkeun FAQ anu némbak sapuluh milarian. Saha anu terang ?!

  7. 12

    Doug, kuring resep pisan kana tulisan éta. Mantra kuring kantos janten palanggan eusi munggaran kadua. Upami eusi anjeun pikaresepeun pikeun konsumén anjeun bakal teras mendakan anjeun.

  8. 13

    Disatujuan  

    Kaseueuran patalimarga mah asalna tina postingan tiang anu kuring kantos nyerat taun ka tukang. Buntut anu panjang nyayogikeun kuring arus lalu lintas biasa unggal dinten. Istilah "pos pilar" parantos rada disalahgunakeun ngalangkungan waktos. Nalika kuring nyebatkeun "pos pilar" Maksad abdi nyerat eusi aslina bonafied anu aya hubunganana sareng situs abdi sareng ngeusian kabutuhan anu nyata pikeun masarakat. Henteu ngan ukur curating eusi sapertos anu dilakukeun ku sababaraha jalma. Janten anu pangheulana ngeusian kabutuhan anu netepkeun kontén kuring sareng Googebot salaku THE otoritas dina topik. 

    Alus tulisan Doug.

    BB

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.