Naon SEO Organik?

naon seo organik

Upami anjeun hoyong ngartos optimasi mesin pencari, anjeun leres-leres kedah lirén ngupingkeun anu di industri milari kauntungan tina éta sareng ngan saukur ngagolak kana naséhat Google. Ieu paragraf anu saé tina Pitunjuk Starter Optimasi Search Engine aranjeunna:

Sanaos Judul pituduh ieu ngandung kecap "mesin pencari", kami hoyong nyarios yén anjeun kedah dumasar kana kaputusan optimasi anjeun pangpayunna kana naon anu pangsaéna pikeun anu datang pikeun situs anjeun. Aranjeunna konsumén utama eusi anjeun sareng ngagunakeun mesin pencari pikeun milarian padamelan anjeun. Fokus teuing kana tweaks khusus pikeun kéngingkeun peringkat dina hasil organik tina mesin pencari panginten henteu nganteurkeun hasil anu dipikahoyong. Optimisasi mesin pencari ngeunaan nempatkeun suku pangsaéna situs anjeun ka hareup nalika ngeunaan pisibilitas dina mesin pencari, tapi konsumén pamungkas anjeun nyaéta pangguna anjeun, sanés mesin pencari.

Google ngagaduhan naséhat padet di Ngiring konsultan SEO anjeun salajengna, ogé. Naséhat kuring ka klien cukup saderhana… gunakeun platform ku alat-alat anu parantos diaktipkeun ku Google, teras ngawangun, ngabagi sareng ngamajukeun kontén éta ngalangkungan strategi pemasaran anu hébat. Ieu infographic ti SEO Sherpa ngagambarkeun stratégi ogé.

Hiji catetan ngeunaan ieu, infographic éta ngingetkeun ngalawan duplikat eusi. Suling eusi tiasa janten masalah upami anjeun henteu ngamangpaatkeun tautan kanonis pikeun nyorong otoritas kana artikel aslina, tapi éta henteu dihukum ku Google.

naon-organik-séo

6 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun ngabagi infografis Douglas! Éta ngan saukur nyimpulkeun naon anu kuring butuhkeun ngeunaan dasar SEO Organik.

  2. 2

    Douglas, kuring resep pisan ngeunaan teu ngamanipulasi mesin pencari. Nyiptakeun eusi anu saé sakumaha infograhpics anjeun nunjukkeun nyaéta ngeunaan ngalakukeun padamelan pikeun nyieun kontén berharga anu ngajantenkeun Google senang tapi anu langkung penting anu ngajantenkeun pamiarsa anjeun bageur. Tungtungna éta ngeunaan pamiarsa. Aranjeunna resep sareng nampi nilai ti éta, aranjeunna datang deui sareng ngarujuk babaturanana. Teuing pemasar ayeuna ngajarkeun strategi gancang anu teu ngagaduhan kakuatan tetep. Inpo anu saé. Hatur nuhun pikeun dibagi.

    • 3

      Leres di @ disqus_3MEg2e280Z: disqus! Paringkat dina milarian mangrupikeun jangka panjang sareng produk pamasaran kontén. Aya sababaraha (upami aya) taktik gancang anu ngahasilkeun hasil SEO awét dina wéb semantik.

  3. 4
  4. 5

    pos anu saé .. saleresna, ngan ukur SEO organik anu kedah dituturkeun salaku SEO Diproduksi bakal masihan anjeun kasuksésan jangka pondok tapi henteu lami. SEO organik mawa anjeun hasil berkepanjangan anu saé.

  5. 6

    Wangun halaman wéb tanpa isian keyboard sareng kontén ipis - ieu SEO organik? Ieu anyar pikeun kami sareng éta inpormasi saé pisan! Sadayana, seueur anu ngiringan ngadamel SEO sareng ieu mangrupikeun hudang, khususon organik éta saleresna janten anu nganggo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.