Naon SEO Organik?

naon seo organik

Upami anjeun hoyong ngartos optimasi mesin pencari, anjeun leres-leres kedah lirén ngupingkeun anu di industri milari kauntungan tina éta sareng ngan saukur ngagolak kana naséhat Google. Ieu paragraf anu saé tina Pitunjuk Starter Optimasi Search Engine aranjeunna:

Sanaos Judul pituduh ieu ngandung kecap "mesin pencari", kami hoyong nyarios yén anjeun kedah dumasar kana kaputusan optimasi anjeun pangpayunna kana naon anu pangsaéna pikeun anu datang pikeun situs anjeun. Aranjeunna konsumén utama eusi anjeun sareng ngagunakeun mesin pencari pikeun milarian padamelan anjeun. Fokus teuing kana tweaks khusus pikeun kéngingkeun peringkat dina hasil organik tina mesin pencari panginten henteu nganteurkeun hasil anu dipikahoyong. Optimisasi mesin pencari ngeunaan nempatkeun suku pangsaéna situs anjeun ka hareup nalika ngeunaan pisibilitas dina mesin pencari, tapi konsumén pamungkas anjeun nyaéta pangguna anjeun, sanés mesin pencari.

Google ngagaduhan naséhat padet di Ngiring konsultan SEO anjeun salajengna, ogé. Naséhat kuring ka klien cukup saderhana… gunakeun platform ku alat-alat anu parantos diaktipkeun ku Google, teras ngawangun, ngabagi sareng ngamajukeun kontén éta ngalangkungan strategi pemasaran anu hébat. Ieu infographic ti SEO Sherpa ngagambarkeun stratégi ogé.

Hiji catetan ngeunaan ieu, infographic éta ngingetkeun ngalawan duplikat eusi. Suling eusi tiasa janten masalah upami anjeun henteu ngamangpaatkeun tautan kanonis pikeun nyorong otoritas kana artikel aslina, tapi éta henteu dihukum ku Google.

naon-organik-séo

6 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun babagi infographics Douglas! Éta ngan saukur nyimpulkeun naon anu kuring peryogikeun ngeunaan dasar-dasar SEO Organik.

  2. 2

    Douglas, abdi resep pisan titik ngeunaan teu manipulasi mesin pencari. Nyiptakeun kontén anu saé sakumaha anu ditunjukkeun ku infograhpics anjeun nyaéta ngeunaan ngalakukeun padamelan pikeun nyiptakeun kontén anu berharga anu ngajantenkeun Google bagja tapi anu langkung penting anu ngajantenkeun pamiarsa anjeun bagja. Tungtungna éta ngeunaan pamiarsa. Aranjeunna resep sareng nampi nilai tina éta, aranjeunna uih deui sareng ngarujuk ka babaturanana. Seueur teuing pemasar ayeuna ngajarkeun strategi gancang anu henteu gaduh kakuatan tetep. Inpormasi anu saé. Hatur nuhun pikeun ngabagi.

    • 3

      Katuhu dina @disqus_3MEg2e280Z:disqus! Ranking dina pilarian mangrupakeun muter jangka panjang sarta ku produk pamasaran eusi. Aya sababaraha (upami aya) taktik gancang anu ngahasilkeun hasil SEO anu langgeng dina wéb semantik.

  3. 4
  4. 5

    pos éndah..saestuna, ngan SEO organik kudu dituturkeun sakumaha SEO dijieun bakal mawa anjeun kasuksésan jangka pondok tapi wont lepas panjang. SEO organik mawa anjeun hasil anu berkepanjangan anu saé.

  5. 6

    A ngawangun ramatloka tanpa isina keyboard jeung eusi ipis - ieu SEO organik? Ieu anyar pikeun urang sareng éta inpormasi anu saé! Sadayana, seueur anu nuju kana SEO diproduksi sareng ieu mangrupikeun hudang, khususna anu organik kedah leres-leres dianggo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.