OSX Bug: Nyusut Gambar ka 16 Terabytes?

mac tb

Ieu bug anu cukup kerén (sareng pikaseurieun) anu kuring jalankeun dinten ayeuna. Abdi hoyong ngarobih ukuran gambar nganggo sawangan tina lebaran 140px dugi ka 100px lega. Pratinjau moal pernah ngaheéat éta nalika kuring diklik OK. Sigana mah kuring terang - tingali kana Ukuran hasilna.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.