Apple Nyandak Catetan ti Microsoft?

Sigana unggal minggu kuring ngaunduh pembaruan jasa sanés pikeun Vista. Anyar-anyar ieu, Vista ngagaduhan Service Pack dina dinten anu sami yén Apple ngagaduhan pembaruan 10.5.3 pikeun OS X Leopard. Ti saprak update di Leopard, kuring kantos ngalaman seueur masalah nganggo panyungsi ... naha Safari atanapi Firefox.

Dinten ayeuna kuring mutuskeun pasang deui Safari pikeun ningali naha kuring tiasa ngalereskeun ieu sakali sareng sadayana. Nalika kuring ngamimitian masang, kuring pendak sareng ieu:
safari1052

Janten aranjeunna ngalaksanakeun pamutahiran tapi ngaregepkeun pikeun ngapdet pamasangan Safari pikeun ngijinkeun? Duh sayang Apple, sugan anjeun kedah tetep alit. Anu ironisna nyaéta kuring nganggo Firefox dina Parallels dina MacBookPro ieu ayeuna gancang-gancang nétél.

2 Komentar

  1. 1

    Abdi ngalaman masalah anu sami. Hayu atuh terang lamun anjeun ngagaduhan fix pikeun éta!

    Teu kedah dicarioskeun, kuring parantos sering nganggo pc akhir-akhir ieu. Kuring ngan ukur ngagunakeun Mac pikeun anu saé pikeun tujuan desain.

    • 2

      Bryan,

      Kuring mendakan hiji aplikasi anu sigana bénten sareng éta Orbicule urang Undercover. Kuring nyerat dukungan aranjeunna sareng ngaleungitkeun sapinuhna aplikasi sareng sigana mah langkung saé. Goréng teuing, kuring resep ka kaamanan anu disayogikeun ku aplikasi maranéhna. Kuring naros ka aranjeunna nyerat kuring nalika aranjeunna parantos beres.

      Kuring masih pikir masalahna aya sababaraha masalah deui, tapi ieu anu utama.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.