Apple Nyandak Catetan ti Microsoft?

Sigana unggal minggu kuring ngaunduh pembaruan jasa sanés pikeun Vista. Anyar-anyar ieu, Vista ngagaduhan Service Pack dina dinten anu sami yén Apple ngagaduhan pembaruan 10.5.3 pikeun OS X Leopard. Kusabab pembaruan di Leopard, kuring kantos ngalaman seueur masalah nganggo panyungsi ... naha Safari atanapi Firefox.

Dinten ayeuna kuring mutuskeun pasang deui Safari pikeun ningali naha kuring tiasa ngalereskeun ieu sakali sareng sadayana. Nalika kuring ngamimitian masang, kuring pendak sareng ieu:
safari1052

Janten aranjeunna ngalaksanakeun pamutahiran tapi ngaregepkeun pikeun ngapdet pamasangan Safari pikeun ngijinkeun? Duh sayang Apple, sugan anjeun kedah tetep alit. Anu ironisna nyaéta kuring nganggo Firefox dina Parallels dina MacBookPro ieu ayeuna gancang-gancang nétél.

2 Komentar

  1. 1

    Abdi gaduh masalah anu sami. Hayu atuh nyaho lamun meunang fix pikeun eta!

    Henteu kedah disebatkeun, kuring parantos sering nganggo pc kuring akhir-akhir ieu. Kuring ngan ukur nganggo Mac pikeun naon waé anu saé… pikeun tujuan desain.

    • 2

      Bryan,

      Kuring mendakan hiji aplikasi anu sigana konflik sareng éta Orbicule urang Undercover. Kuring nyerat dukunganna sareng ngahapus aplikasina sareng sigana mah langkung saé. Goréng teuing, kuring resep kaamanan anu disayogikeun ku aplikasina. Kuring nanya ka aranjeunna nyerat kuring nalika aranjeunna ngalereskeun ieu.

      Kuring masih pikir maranéhna bisa jadi sababaraha masalah deui, tapi ieu nu utama.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.