Sumber Lalu Lintas Lainnya di Google Analytics?

Google Analytics

Minggu ayeuna di tempat damel, salah sahiji klien kami naroskeun naon sumber lalu lintas "anu sanés" dina Google Analytics (GA). Sumber Lalu Lintas Google

Henteu seueur teuing jéntré dina panganteur anu saé pikeun Google Analytics janten anjeun kedah ngalaksanakeun pangali. Sumber lalu lintas ogé dikenal salaku sedeng dina GA. Kuring ngalakukeun sababaraha cara ngagali sareng mendakan yén Google Analytics néwak médium sacara otomatis pikeun sababaraha medium anu sanés, mahluk anu paling terkenal email.

Sadaya Sumber Lalu LintasPikeun milarian daptar média anu sanés, anjeun kedah ngeklik Sumber Lalu Lintas> Sadaya Sumber Lalu Lintas. Ieu bakal nyayogikeun anjeun daptar sadaya sumber pangunjung ogé média. Sadaya Sumber Lalu Lintas: Saringan SedengAya dropdown dimana anjeun tiasa nyaring kana medium anu saé, ogé, pikeun nunjukkeun sadaya sumber patalimarga anu sanés.
.

Ieu tiasa janten alat anu mangpaat pisan. Upami anjeun ngamanpaatkeun marketing email pikeun nyetir patalimarga deui kana halaman wéb anjeun, anjeun tiasa ngukur sakumaha saé anjeun ku cara nambihan querystring anu nunjukkeun médium:

http://martech.zone?utm_ Medium = email

Aya sababaraha sababaraha parameter anu sayogi upami anjeun hoyong ngukur kampanye anjeun.

13 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring ningali ieu tapi henteu pernah dipikirkeun pisan. Éta tip anu saé. Kuring rencanana gaduh kémping email janten kode ieu bakal berguna.

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Infact aya seueur anu ngartos pikeun urang dina Sumber Lalu Lintas ieu. Urang tiasa nganggo ruas pikeun ngabédakeun patalimarga Organik sareng anorganik anu sumping tina mesin pencari anu pas dina waktosna. Infact langkung seueur ti GA!

  6. 6
  7. 7

    Hei Doug - hatur nuhun kanggo tulisanana. Kuring parantos perhatoskeun paningkatan "Lain" ieu saminggu sareng ayeuna ngartos naon anu parantos kajantenan.

    -Steven

  8. 9

    tapi aya cara pikeun nuturkeun tautan dina google analytics kana sumber patalimarga. Kuring gaduh paningkatan anu ageung kunjungan ti sumber patalimarga tapi kuring henteu ngenalkeunana sareng kuring henteu tiasa mendakannana dina wéb?

    • 10

      Leres, anjeun leres tiasa tapi éta rada nyeri. Anjeun kedah pencét dina unggal domain sumber rujukan sacara mandiri teras anjeun bakal ningali jalur lengkep tina rujukan. Napel gambar layar (kalayan tata anyar GA).

  9. 11

    Kuring parantos kéngingkeun 50% patalimarga langsung dinten ayeuna… tina total sekitar 200-300 hits unggal dinten. 02% hit langsung anyar, sareng tingkat bouncingna sakitar 60% - 70%… Naha normal? Naon sababna? Sareng naon tingkat mumbul anjeun?

    • 12

      Jigana 50% patalimarga langsung mangrupikeun stat anu saé sareng tingkat bouncing anu anjeun nerangkeun. Nalika situs anjeun naék popularitas - utamina ku milarian sareng sosial - anjeun bakal mendakan stats anu langkung seueur dina rujukan sareng patalimarga milarian, sareng tingkat mumbul anu langkung luhur pikeun aranjeunna!

      Jujur kuring henteu ngukur hiji situs kana situs anu sanés ... Kuring merangan tren anu langkung lami kalayan tren anu langkung énggal pikeun mastikeun yén urang nuju ka arah anu bener. Hatur nuhun pikeun ngabagi Namanyay!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.