Super 2012 Saeful, Vérsi 2!

Indianapolis Super Saeful

Kamajuan teraskeun! Pat Coyle sareng kuring parantos damel sareng bakat anu hébat (Tim sareng Curtis) di inopatip dina ningkatkeun halaman wéb anu didaptarkeun pikeun tawaran Super Bowl 2012 di dieu di Indianapolis.

Kami 2012 Super Saeful - Vérsi 2

Panitia Super Saeful dipimpin ku Mark Miles, Présidén di Mitra Perusahaan Indiana Pusat. Mark parantos ngalakukeun padamelan anu luar biasa, kalayan gampang nyoko kana téknologi wéb pikeun nginpokeun sareng milari dukungan masarakat. 'Versi' halaman wéb ieu nunjukkeun tujuan - urang ayeuna ngagaduhan fitur sapertos kieu:

  • Pidéo duanana ditampilkeun dina pamuter sareng dirobih kanggo dianggo Youtube sahingga urang tiasa janten viral! Pastikeun nunjukkeun kareueus anjeun sareng nunjukkeun pidéo dina blog anjeun!
  • Mark didaptarkeun pikeun mingpin muatanana sacara transparan - janten urang ngagaduhan panitia pikeun ngadopsi blogging pikeun nyayogikeun masarakat ka apdet ngeunaan naon anu dilakukeun ku tim sareng kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan. Software Compendium parantos ningkat pikeun ngadukung langkah sareng nyayogikeun akun pikeun ngungkit kaayaan seni aplikasi blogging perusahaan!
  • paguneman ti sakuliling wéb anu dipilarian sareng dipidangkeun dina halaman bumi sahingga anjeun tiasa miluan! Penting pisan pikeun urang nyayogikeun sarana pikeun komunitas pikeun ngiringan paguneman, naha éta positip atanapi henteu. Panitia henteu ngan ukur berdedikasi dina kéngingkeun Super Bowl, tapi aranjeunna hoyong komunitas masukan kumaha ngajantenkeun Super Bowl pangsaéna.
  • Ngagunakeun Yahoo! Pipa, kuring ngawangun rencana rumit anu kaluaran sareng nyaring tulisan pangénggalna tina berita lokal sareng mitra média nalika nyerat ngeunaan Superbowl 2012. Ieu supados urang ogé tiasa nyayogikeun dugi ka menit berita sareng nunjukkeun dukungan média lokal pikeun tawaran ogé!
  • TargetTarget ogé parantos ngabantosan panitia sareng nyayogikeun Akun dimana kami bakal ngadorong Wartosan Warta sareng Buletin kaluar! Urang badé damel salajengna dina ngahijikeun eupan sareng blog kana email anu nganggo ExactTarget's API

Sadaya ieu saatos 8PM sareng dina akhir minggu! Éta cekap pikeun capé hiji lalaki kaluar - tapi ieu penting teuing kasempetan pikeun maot!

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.