Rahasia Kami pikeun Milarian Optimisasi Mesin

Ieu conto anu khas tina statistik peringkat pikeun kecap konci kalapa pikeun salah sahiji klien kami:
réngking.png

Unggal garis ngagambarkeun kecap konci, sareng Y-Axis mangrupikeun peringkatna sakumaha anu kacatet ku Otoritas Labs. Kirang langkung ti 2 bulan, sareng urang badé ngajantenkeunana dina kaca 1. Dina 6 bulan, urang bakal ngagaduhan sababaraha pangkat anu hadé pikeun aranjeunna. Kalayan langkung ti 20 klien, urang terang pisan naon anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun situs anu rengking ogé. Salah sahiji klien utama kami ayeuna peringkat # 1 pikeun 3 tina istilah kalapa pangluhurna di industri maranéhanana, ogé sababaraha istilah sanés anu aranjeunna dina halaman 1 kanggo sareng ningkatkeun.

SEO dina situs sanés rusiah. Ieu anu urang lakukeun:

  • Mastikeun analytics dipasang leres sareng yén kami kéngingkeun statistik anu saé tina dasar naon anu nuju urang damel. Kami mastikeun kecap konci anu nyetir patalimarga leres-leres aya hubunganana sareng bisnis anu urang pikahoyong dilakukeun dina situs. Kami ogé nyobian ngalebetkeun ngukur konvérsi ... sakapeung patalimarga anu anjeun kéngingkeun henteu kedah nyetir artos ka bisnis anjeun. Penting pikeun ngabédakeun duanana.
  • Ngalakukeun panilitian kata kunci AdWords, Semrush jeung SpyFu pikeun kéngingkeun wawasan kana kecap konci anu ayeuna nuju dirarangkénan, naon anu urang henteu rangking, sareng naon persaingan anu diperingkatkeun. Ieu bakal nyayogikeun istilah pikeun urang sasaran. Kami nargétkeun istilah-istilah anu urang parantos ngagaduhan rengking pikeun anu kami terang yén urang tiasa kana rangking anu langkung luhur ... mugia peringkat # 1.
  • Pastikeun situs na hirarki disetel kana strategi kata kunci anu saleresna sareng otoritas anu urang pikahoyong pikeun kahontal. (conto: kategori produk anu urang hoyong pangkat ogé dihubungkeun ngalangkungan navigasi situs atanapi dijantenkeun tautan anu hadé dina kontén halaman bumi). Saatos parobihan algoritma Google anu pang anyarna, kami ngadorong palanggan kami pikeun 'ngempelkeun' situs anu aya janten langkung lega tibatan jero. Éta hartosna halaman anu langkung sékundér, tapi ngajaga halaman tingkat katilu sareng sajabina dugi ka minimum kosong.
  • Pastikeun yén situs éta ngagaduhan robot file, Sitemaps, sareng didaptarkeun ku webmaster ti unggal mesin pencari anu utami janten urang tiasa ngawaskeun kumaha mesin pencari mendakan sareng ngindeks konténna, ogé nunjukkeun masalah.
  • Pastikeun situs éta ngagaduhan halaman atanapi blog aya tulisan anu nyarios langsung ka kecap konci atanapi istilah anu sinonim (upami anjeun milarian kecap konci, tingali kana handapeun halaman hasil search engine pikeun milari istilah anu sinonim). Ieu ngandung harti ngamangpaatkeun kecap konci dina mimiti judul halaman, dina awal meta déskripsi, dina judul, dina mimiti eusi, sareng dina eusi halaman (dina tag anu kuat atanapi kandel).
  • Sababaraha klien gaduh hébat wibawa (hartosna yén Google nempatkeun aranjeunna luhur dumasar kana sajarah domainna relatif kana istilah milarian anu aranjeunna bersaing). Anu sanésna henteu ngagaduhan kawenangan janten urang kedah ngajalankeun strategi anu ningkatkeun kawenanganana. Hal ieu dilakukeun ku mastikeun yén aranjeunna numbu ti domain konci sanés anu ngagaduhan peringkat anu hadé pikeun kecap konci atanapi bagéan industri khusus. Ieu peryogi seueur padamelan.
  • Terakhir… kami pastikeun aranjeunna teraskeun paguneman. Ieu kadang meryogikeun téhnik optimasi, ngarancang télépon-to-aksi, sareng ngarobih halaman badarat. Nanging, kami terang yén pangkat sareng patalimarga henteu hartosna nanaon upami kami henteu leres-leres nyetir dolar kana garis handap bisnis.

Aktip ngudag blog tamu, nyebarkeun siaran pers, aktip mairan atanapi ilubiung dina situs sosial anu saluyu sareng kata konci perlu. Ieu dimana milarian sareng média sosial mimiti tumpang tindih. Ngamajukeun eusi anjeun janten konci ... sanés ngan ukur pikeun nyetir patalimarga tapi ogé pikeun nyetir tautan deui kana situs anjeun.

Tangtosna, sadaya ieu hurung saderhana ... tapi henteu. Gaduh alat anu pas, ngartos kumaha nerapkeunna analytics sareng ngawas tingkat konvérsi, sareng tiasa nga-decipher sadaya data - analytics, wébmaster, rangking, kecap konci, sareng sajabana mangrupikeun kalakuan anu hésé. Klién kami mayar kami pikeun ngan ukur éta… sareng kami ngadidik aranjeunna dina prosés ogé.

Sababaraha urang internal bahkan konsultan SEO sanés ngadebat taktik urang ... tapi sesah dibantah nalika anjeun # 1. 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.