Kumaha Email Marketing Outbound Tiasa Ngadukung Tujuan Marketing Anjeun

Surélék Outbound

pamasaran inbound hebat.

Anjeun nyieun kontén.

Anjeun ngajalankeun pangunjung kana halaman wéb anjeun.

Anjeun ngarobih sababaraha patalimarga éta sareng ngajual produk sareng jasa anjeun.

Tapi ...

Kanyataanna nyaéta éta langkung hésé tibatan anu kantos kéngingkeun hasil Google halaman munggaran sareng nyetir patalimarga organik.

pamasaran eusi parantos janten kompetitif.

Jangkauan organik dina saluran média sosial terus turun.  

Janten upami anjeun ogé perhatoskeun yén pamasaran inbound henteu cekap deui, anjeun kedah nyorong tambahan pikeun kéngingkeun hasil anu anjeun anggeus.

Sareng éta tempat pamasaran email kaluar.

Marketing Email Outbound

Marketing email kaluar mangrupikeun ngeunaan ngahontal daptar jalma anu ditargetkeun anu berpotensi tiasa ngabantosan bisnis anjeun.

Éta sanés email tiis anu biasa anjeun dimana anjeun nyebarkeun pesen anu sami ka rébuan jalma. Éta langkung canggih sareng strategis tibatan éta.

Kalayan taktik sareng alat anu leres, pamasaran email kaluar tiasa épéktip pisan dina ningkatkeun pisibilitas mérek anjeun sareng ngahasilkeun ngawujud pikeun bisnis anjeun.

Ngagunakeun alat, sapertos OutreachPlus, anu dirancang khusus pikeun teureuh email bakal ngamungkinkeun anjeun ngirim email anu dipersonalisasi pisan ka pemirsa alit, nyetél urutan tindak lanjut, lacak sadaya komunikasi sareng prospek anjeun, ngukur hasil tina kampanye anjeun, sareng seueur deui.

Dasbor OutreachPlus - pamasaran email Outbound

Dasbor masihan anjeun gambaran tingkat luhur kinerja

Daptar pikeun Percobaan Gratis OutreachPlus 14 Dinten

Ayeuna, hayu urang tingali sababaraha taktik paling épéktip anu tiasa anjeun anggo pikeun masarkeun bisnis anjeun nganggo alat teureuh email.   

Ngawangun tautan pikeun ningkatkeun patalimarga.

Kampanye ngawangun tautan dianggo dina dua payuneun - aranjeunna ngabantosan anjeun ngawangun profil link anu rupa-rupa anu penting pisan pikeun SEO, sareng aranjeunna nyandak pangunjung anu kualitas luhur pikeun halaman wéb anjeun.

Tapi, pikeun kéngingkeun manpaat ieu anjeun kedah milari kasempetan ngawangun tautan anu relevan nyaéta situs berwibawa, propil luhur anu raket patalina sareng topik anjeun teras ngahontal aranjeunna.

Aya seueur taktik ngawangun link, tapi ieu aya sababaraha anu tiasa dianggo saé pisan:

  • Tautan gratis - Milarian tulisan gratis dina situs anu aya hubungan sareng tautan tukeur.
  • Patalina rusak - Milarian tautan rusak dina situs otoritas luhur nganggo alat sapertos Ahrefs sareng ngahubungi aranjeunna pikeun nawiskeun tautan ngagantian.
  • Tautan halaman sumberdaya - Milarian halaman sumber anu aya hubungan sareng ngahontal pikeun nawiskeun sumber daya kualitas anu bakal nambihan nilai sareng pas sampurna sareng sesa sumber dina halaman éta.

Ngawangun tautan tiasa nyéépkeun waktos, tapi penting pisan, janten anjeun kedah ngatur sareng teureuh anjeun.

Gedekeun jangkauan eusi pangsaéna anjeun.

Email teureuh mangrupikeun cara anu kabuktosan, épéktip pisan pikeun ngajalankeun lalu lintas sareng papacangan pikeun kontén anjeun.

Anjeun tiasa ngahontal pangaruh kana industri anjeun, blog anu aya hubunganana, atanapi bahkan mitra bisnis anu pamirsa tiasa resep kana topik anjeun. Salami eusi anjeun penting pisan, promosi éta ngaliwatan teureuh bakal ngalegaan jangkauanna sareng berpotensi nyangking kalungguhan anyar pikeun bisnis anjeun.

Jalan anu mana waé, anjeun kedah gaduh strategi promosi anu saé pikeun kontén anjeun.

Pangaruh pangaruh pikeun ngawangun mérek anjeun.

Influencer pamasaran tiasa luar biasa épéktip. Nyatana, hiji laporan mendakan yén pikeun unggal $ 1 anjeun méakkeun dina pamasaran influencer anjeun kéngingkeun $ 6.50 deui.

Anu mimiti, anjeun kedah ngadamel daptar influencer anu aya hubunganana sareng Ecological sareng kampanye anu anjeun laksanakeun, ngagaduhan kamampuan pikeun ngadorong pemirsa maranéhna pikeun tindakan, sareng pas pikeun mérek anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan influencers anu leres sareng GroupHigh.

Anjeun teras tiasa unggah daptar anjeun ka alat teureuh sareng mimitian ngawangun kampanye anjeun. Ngan pastikeun pikeun pribados surélék anjeun pikeun masing-masing influencer masing-masing pikeun ningkatkeun kasempetan anjeun kéngingkeun réspon.

Parabot pamasaran email kaluar anu saé pikeun ngatur prosés teureuh, tapi éta penting pisan pikeun ngajaga ramo dina hubungan anjeun sareng influencer nalika aranjeunna berkembang.

Ningkatkeun paparan ngalangkungan média jangkauan.

Teureuh média mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngahasilkeun paparan sareng pisibilitas mérek anjeun kedah tumuh. Nyebutkeun dina situs média otoritas masihan anjeun kapercayaan pihak katilu sareng nyetir patalimarga langsung kana halaman wéb anjeun.

Tapi… Anjeun kedah nargétkeun éditor anu leres, wartawan, sareng blogger, jalma-jalma anu leres-leres resep kana carita anu anjeun pasang. Sareng ieu ngingetkeun urang deui pentingna ngagaduhan daptar kontak anu ditargetkeun pisan.

Milarian jalma anu parantos ngaliput carita anu sami tapi pastikeun yén naon anu anjeun pasang ngagaduhan sudut anu menarik sareng unik.

Anjeun tiasa ngawangun kampanye PR ka:

  • Promosikeun produk / fitur / jasa pangénggalna
  • Pék ideu pikeun carita
  • Nawiskeun kanggo nyumbang wawasan pikeun artikel kahareup

Kusabab wartawan sareng éditor mangrupikeun jalma anu sibuk pisan, anjeun pasti pasti kedah sabar sareng ngirim email susulan.

Gaduh alat anu tiasa ngajadikeun otomatis prosés nurutan sareng memicu email anu dipersonalisasi dumasar kana kalakuan panarima bakal janten hemat waktos anu gedé. Tambih Deui, anjeun moal pernah kaleungitan email atanapi kontak média penting.

Takeaways

Marketing email kaluar (nyaéta email teureuh) tiasa ngadukung strategi inbound anjeun sareng ageung nyumbang kana tujuan pamasaran anjeun sacara umum.

Upami anjeun henteu acan gaduh, 4 taktik anu urang carioskeun dina tulisan ieu mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngamimitian sareng program teureuh anjeun. Ngan parangkat diri ku pakakas teureuh pikeun ngaotomatisasi, saderhana, sareng nyepetkeun prosés sareng anjeun bakal siap-siap!

Daptar pikeun Percobaan Gratis OutreachPlus 14 Dinten

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.