Naha Stratégi Pemasaran Outbound anjeun Gagal

jualan kaluar

Aya cobaan ku urang di industri pamasaran inbound pikeun diskon pamasaran outbound. Kuring bahkan kantos maca dimana sababaraha pemasar inbound parantos nyarios yén teu kedah aya deui pamasaran outbound. Terus terang, éta susun. Éta naséhat anu pikareueuseun pikeun bisnis naon waé anu rék dilegakeun ka pasar énggal sareng sambungkeun sareng prospek anu aranjeunna terang bakal ngajantenkeun palanggan anu hébat.

Upami anjeun ngagaduhan mérek terkenal (sakumaha seueur blogger sareng agénsi média sosial anu dilakukeun), panginten henteu kedah nyandak telepon sareng nelepon tiis. Sora lisan sareng rujukan tiasa cekap pikeun ngabantosan anjeun bisnis. Éta sanés méwah anu seueur perusahaan gaduh. Dina raraga tumuh sareng nungkulan perwatakan, seuseueurna perusahaan kedah ngalebetkeun strategi pemasaran kaluar. Malah teras, aya seueur anu disebat propésional penjualan anu naséhat sajumlah acak kontak sareng prospek sateuacan ngantunkeun aranjeunna.

Kaseueuran strategi pemasaran kaluar gagal kusabab aranjeunna henteu terus-terusan nelepon ka klien anu aya dina firmographic konci na. Kami ngabahas ieu wasiat Bill Johnson - ko-pendiri Jesubi, a alat jualan otomatis prospéksi sareng sponsor ti Martech.

Kakuatan Pengkuh

Bagéan tina alesan kunaon Bill janten jalma anu percanten kana kegigihan profesional sareng naha aranjeunna ngawangun Jesubi balik ka jaman mimiti di Aprimo. Kaputusan éta dilakukeun pikeun nelepon pemasar nepi ka 12 kali dina jangka waktu 10 dugi 12 minggu nyobian nyandak aranjeunna dina telepon pikeun ngajalankeun paguneman. Kusabab Aprimo nargétkeun tim pamasaran Fortune 500 aranjeunna ngagaduhan seueur jalma anu janten target.

Éta ogé sesah pisan pikeun kéngingkeun prospek pikeun nyandak telepon atanapi balikeun suratsora. Merrill Lynch aya dina daptar target anu dipiboga ku aranjeunna 21 nami pamasaran nepi ka tujuan… ti CMO, ka VP Marketing ka Diréktur Internet Marketing, jsté Diréktur Marketing Klién Wasta akhirna ngajawab teleponna dina usaha kaping 9. Anjeunna jalma anu ka 18 dituju. Anjeunna nampi tawaran pikeun rapat, ngajantenkeun prospek anu mantap, sareng ngajalankeun kontrak jutaan dolar. Upami aranjeunna lirén nelepon saatos 6 usaha atanapi ngan ukur nganuhunkeun 4 urang, urang moal pernah ngobrol sareng anjeunna.

Jesubi nembé nutup perjanjian Xerox. Républik urang Bill nyebut VP Penjualan 10 kali salami 7 minggu. Anjeunna leres-leres ngagantung dina anjeunna dina usaha anu ka 2 :). Anjeunna teras nelpon sareng dina usulan ka-10 anjeunna leres-leres nyarios yén kuring sanés jalma anu pas mangga nelepon ka SVP Penjualan. Wakil kuring nyauran anjeunna sareng dina usaha anu ka 8 anjeunna nyandak teleponna nyarios, "Kuring jalma anu tangguh pikeun nahan kumaha anjeun ngalakukeun éta?" Républik Bill ngajelaskeun prosésna sareng kumaha Jesubi ngabantosan. Xerox nyuhungkeun démo didinya langsung sareng sababaraha minggu ka hareup Jesubi ngagaduhan 50 perjanjian pangguna.

Sanés salah sahiji conto di luhur bakal ditutup ngalangkungan pamasaran inbound sabab prospekna henteu milari solusina. Teu aya anu bakal némbalan suratsora. Teu aya anu badé ngalakukeun bisnis sareng perusahaan masing-masing upami éta wawakil ngan ukur disebut 6 kali atanapi ngalangkungan 4 kontak. Kakuatan anu terang yén diperyogikeun pengkuh sareng terang naon anu kudu aya dina pengkuhanana.

jesubi

Jesubi ngamaksimalkeun produktivitas penjualan ku laporan wawasan sareng pelacakan paguneman anu tiasa ditindaklakeun. Ngahémat waktos sareng ngical langkung seueur ku layar sa-klik télépon, tindak lanjut otomatis, sareng alat pelaporan anu kuat.

3 Komentar

  1. 1

    Nuhun sakumaha biasa Doug, mimiti disada sapertos solusi otomasi penjualan anu pantes dipanggihan deui, sareng anu kadua postingan anjeun nyababkeun sababaraha paguneman anu saé ngeunaan start-up sareng komunitas lokal urang.

  2. 2

    Aya hiji titik ngaleutikan pangasilan. Kalayan palanggan B2B kami damel sareng kami mendakan yén saatos 8 usaha telepon sareng teureuh suratsora, tingkat pangunjung atanapi papacangan turun sacara dramatis. Kegigihanana sadayana saé dugi ka janten nyeri dina burit, anu nganyenyeri persépsi perusahaan sareng mérekna. Tangtosna aya pengecualian dimana "pelatih" penjualan bakal naék kana panggung sareng nyarioskeun ngeunaan juru penjualan di jero anu damel 87 usaha sareng ngembangkeun penjualan hirupna. Éta anu dikecualkeun. Upami aya anu nyauran kuring 12 kali nalika kuring henteu acan némbalan, kuring badé siap-siap ngaluncurkeun rudal nuklir dina bisnisna. Penting pikeun terang iraha bade pareum teras nyimpen kontak dina program asuhan.

    Cheers,
    Brian Hansford
    Heinz Marketing
    @RemarkMarketing

  3. 3

    Mimiti, kuring resep ngobrol dina telepon. Kunaon Kusabab kuring ngalakukeunana jarang, sareng éta ku desain. Upami kuring ngobrol sareng batur, kuring biasana nuju ngagaleuh atanapi ngical barang. Kuring kéngingkeun dua belasan telepon per sasih anu abdi hoyong candak - anu sanésna 2 dugi ka 3 ratus (kuring mariksa sistem VOIP kami ayeuna) nyaéta BS anu kuring nganggap hina. Sigana mah automation prospecting penjualan ngaharepkeun nambahan jumlah éta. Hayu urang jujur ​​- éta henteu bakalan saé pikeun chap di tungtung jalur séjén. Kunaon Kusabab kuring henteu percanten aya anu badé nyauran kuring sareng solusi kuring henteu acan ningali - sareng upami éta ngagaduhan nilai kuring parantos ngahontal aranjeunna. Pendekatan anu tertutup, langkung percaya diri ieu anu ngawangun sababaraha atribut mésér kuring - Abdi mangrupikeun pangadeg awal anu mésér nilai sareng resep saluran digital - bahkan sosial - pikeun nalungtik sareng ngawangun solusi anu ngadorong bisnis kuring .

    Janten, intina didieu nyaéta henteu sabaraha kali kuring ditelepon ku sistem naon waé, éta sanés saluran anu dipikaresepna - sareng terus terang moal jalan, jalma parantos nyobian. Éta henteu hartosna éta henteu tiasa dianggo pikeun anu sanés, upami kanyataan conto di luhur nunjukkeun yén éta bakal - kumaha saur kuring ogé nunjukkeun yén latihan persona pembeli mangrupikeun puncak leres tina latihan segmentasi corong anu sadayana tiasa dimangpaatkeun ku para pemasar. Hiji stroke henteu tiasa dianggo pikeun unggal masarakat - sareng éta henteu ditangtukeun ku judul padamelan, ukuran perusahaan atanapi bahkan mésér peran - éta gumantung kana kapribadian. Naha solusina nyaéta pamasaran otomatis, atanapi penjualan prospéksi otomatisasi teu aya gaganti pikeun terang saha anu anjeun carioskeun. Sareng pas anjeun nampi éta dina telepon, paguneman bakal langkung euyeub pikeun éta.

    Justin Gray, CEO
    LeadMD
    @jgraymatter, @myleadmd

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.