Naha Stratégi Pemasaran Outbound anjeun Gagal

jualan kaluar

Aya cobaan ku urang di industri pamasaran inbound pikeun diskon pamasaran kaluar. Kuring bahkan kantos maca dimana sababaraha pemasar inbound parantos nyarios yén teu kedah aya deui pamasaran outbound. Terus terang, éta susun. Éta nasihat anu pikareueuseun pikeun bisnis naon waé anu rék dilegakeun ka pasar énggal sareng sambungkeun sareng prospek anu aranjeunna terang bakal ngajantenkeun palanggan anu hébat.

Upami anjeun gaduh mérek anu kawéntar (sakumaha réa blogger sareng agénsi média sosial), panginten henteu kedah nyandak telepon sareng nelepon tiis. Sora lisan sareng rujukan tiasa cekap pikeun ngabantosan anjeun bisnis. Éta sanés méwah anu seueur perusahaan gaduh. Dina raraga tumuh sareng nungkulan perwatakan, seuseueurna perusahaan kedah ngalebetkeun strategi pemasaran kaluar. Sanaos kitu, aya seueur anu disebat profesional penjualan anu naséhat sajumlah acak kontak sareng prospek sateuacan ngantunkeun aranjeunna.

Kaseueuran strategi pemasaran kaluar gagal kusabab aranjeunna henteu terus-terusan nelepon ka klien anu aya dina firmographic konci na. Kami ngabahas ieu wasiat Bill Johnson - ko-pendiri Jesubi, a alat jualan otomatis prospéksi sareng sponsor ti Martech.

Kakuatan Pengkuh

Bagéan tina alesan kunaon Bill janten jalma anu percanten kana kegigihan profesional sareng naha aranjeunna ngawangun Jesubi balik ka jaman mimiti di Aprimo. Kaputusan éta dilakukeun pikeun nelepon pemasar nepi ka 12 kali dina jangka waktu 10 dugi 12 minggu nyobian nyandak aranjeunna dina telepon pikeun ngajalankeun paguneman. Kusabab Aprimo nargétkeun tim pamasaran Fortune 500 aranjeunna ngagaduhan seueur jalma anu janten target.

Éta ogé sesah pisan pikeun kéngingkeun prospek pikeun nyandak telepon atanapi balikeun suratsora. Merrill Lynch aya dina daptar target anu dipiboga ku aranjeunna 21 nami pamasaran nepi ka tujuan… ti CMO, ka VP Marketing ka Diréktur Internet Marketing, jsté Diréktur Marketing Klién Wasta akhirna ngajawab teleponna dina usaha kaping 9. Anjeunna jalma anu ka 18 dituju. Anjeunna nampi tawaran pikeun rapat, ngajantenkeun prospek anu mantap, sareng ngajalankeun kontrak jutaan dolar. Upami aranjeunna lirén nelepon saatos 6 usaha atanapi ngan ukur nganuhunkeun 4 urang, urang moal pernah ngobrol sareng anjeunna.

Jesubi nembé nutup perjanjian Xerox. Républik urang Bill nyebut VP Penjualan 10 kali salami 7 minggu. Anjeunna leres-leres ngagantung dina anjeunna dina usaha anu ka 2 :). Anjeunna teras nelpon sareng dina usulan ka-10 anjeunna leres-leres nyarios yén kuring sanés jalma anu pas mangga nelepon ka SVP Penjualan. Wakil kuring nyauran anjeunna sareng dina usaha ka 8 anjeunna nyandak teleponna nyarios, "Kuring jalma anu tangguh pikeun nahan kumaha anjeun ngalakukeun éta?" Républik Bill ngajelaskeun prosésna sareng kumaha Jesubi ngabantosan. Xerox nyuhungkeun démo didinya langsung sareng sababaraha minggu ka hareup Jesubi gaduh 50 perjanjian pangguna.

Sanés salah sahiji conto di luhur bakal ditutup ngalangkungan pamasaran inbound sabab prospekna henteu milari solusina. Teu aya anu bakal némbalan suratsora. Teu aya anu badé ngalakukeun bisnis sareng perusahaan masing-masing upami éta wawakil ngan ukur disebut 6 kali atanapi ngalangkungan 4 kontak. Kakuatan anu terang yén diperyogikeun pengkuh sareng terang naon anu kudu aya dina pengkuhanana.

jesubi

Jesubi ngamaksimalkeun produktivitas penjualan ku laporan wawasan sareng pelacakan paguneman anu tiasa ditindaklakeun. Ngahémat waktos sareng ngical langkung seueur ku layar sa-klik télépon, tindak lanjut otomatis, sareng alat pelaporan anu kuat.

3 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun sakumaha salawasna Doug, mimiti off disada kawas solusi automation jualan ogé patut kapanggihna salajengna, sarta Bréh pos Anjeun ngabalukarkeun sababaraha paguneman alus ngeunaan ngamimitian-up jeung masarakat satempat urang.

  2. 2

    Aya titik pangurangan pangulangan. Kalayan klien B2B anu kami damel sareng kami mendakan yén saatos 8 usaha telepon sareng suratsora teureuh, tingkat uih deui atanapi papacangan turun nyirorot. Kegigihan sadayana saé sareng saé dugi ka janten nyeri anu ngaganggu dina burit, anu ngaganggu persepsi perusahaan sareng merek. Tangtu aya iwal dimana jualan "palatih" bakal meunang di panggung sarta ngobrol ngeunaan rep jualan jero anu dijieun 87 usaha sarta dimekarkeun jualan hirupna. Éta iwal. Upami aya anu nelepon kuring 12 kali nalika kuring henteu ngaréspon, kuring badé siap ngaluncurkeun misil nuklir dina usahana. Kadé uninga iraha bade PHK sareng nempatkeun kontak dina program nurture.

    Cheers,
    Brian Hansford
    Pamasaran Heinz
    @RemarkMarketing

  3. 3

    Mimiti, kuring resep ngobrol dina telepon. Naha? Kusabab kuring jarang ngalakukeun éta, sareng éta ku desain. Upami kuring ngobrol sareng batur, kuring biasana ngagaleuh atanapi ngajual barang. Kuring meunang meureun dua belasan telepon per bulan nu abdi hoyong nyandak - nu séjén 2 ka 3 ratus (kuring dipariksa sistem VOIP urang ngan ayeuna) anu BS nu kuring hina. Éta sigana sapertos automation prospecting penjualan ngaharepkeun ningkatkeun jumlah éta. Hayu urang terus terang - éta moal bode ogé pikeun chap di tungtung séjén garis. Naha? Kusabab kuring henteu percanten saha waé anu bakal nyauran kuring kalayan solusi anu kuring henteu acan ningali - sareng upami éta ngagaduhan nilai kuring parantos ngahubungi aranjeunna. Pendekatan anu ditutup-pikiran, langkung percaya diri ieu mangrupikeun sababaraha atribut tina persona pembeli kuring - Abdi mangrupikeun adopter awal anu ngagaleuh nilai sareng langkung milih saluran digital - bahkan sosial - pikeun nalungtik sareng ngawangun set solusi anu ngadorong bisnis kuring. .

    Janten, titik di dieu nyaéta yén henteu paduli sabaraha kali kuring ditelepon ku sistem naon waé, éta sanés saluran anu dipikaresep ku kuring - sareng éta leres-leres moal jalan, jalma-jalma parantos nyobian. Éta henteu hartosna éta moal tiasa dianggo pikeun anu sanés, upami kanyataan conto di luhur nunjukkeun yén éta bakal - tapi kuring nyangka éta ogé nunjukkeun yén latihan persona pembeli mangrupikeun bagian luhur tina latihan segmentasi corong anu tiasa diuntungkeun ku sadaya pemasar. Hiji stroke henteu tiasa dianggo pikeun unggal jalma - sareng henteu ditangtukeun ku jabatan padamelan, ukuran perusahaan atanapi bahkan peran mésér - éta gumantung kana kapribadian. Naha solusina nyaéta automation pamasaran, atanapi otomatisasi prospek penjualan, teu aya anu tiasa diganti pikeun terang saha anu anjeun nyarios. Sareng sakali anjeun nampi teleponna, paguneman bakal langkung saé pikeun éta.

    Justin Gray, CEO
    LeadMD
    @jgraymatter, @myleadmd

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.