Ngahijikeun Mobile kana Stratégi Periklanan Luar

iklan iklan

mobile Marketing muncul sareng janten langkung biasa unggal dinten. Minggu kamari kuring nganjang ka kulawarga di daérah Myrtle Beach sareng ningali papan iklan ieu. Éta saé ningali daya tarik utama anu ngahijikeun mobile kana strategi pemasaran aranjeunna sadayana.

text-billboard.jpg

Doug gaduh integrasi sélulér anu sami dina situs na, anjeun tiasa téks MartechLOG ka 71813 sareng kéngingkeun peringatan nalika anjeunna ngeposkeun! Kuring motong éta shortcode kaluar tina gambar ieu janten moal aya anu ngagoda sms aranjeunna (éta artos artos pangiklan).

Ieu saleresna sanés hiji-hijina billboard anu kuring ningali kalayan integrasi pamasaran mobile. Abdi ningali toko kembang api anu naroskeun ka anjeun téks "BANG" kana kode pondok pikeun tawaran khusus, teuing!

Ku ngagabungkeun olahtalatah téks sareng papan iklan, Akuarium Ripley:

  • Ayeuna sanggup ngalacak épéktip tina papan iklan.
  • Tiasa ngalacak sabaraha minat anu didamel ku daya tarik anyar.
  • Ngenalkeun lapisan interaksi anyar sareng konsumén.

Fitur kerén anu sanés anu tiasa dilebetkeun kana ieu nyaéta kamampuan pikeun ngingetkeun pangiklan sareng nyayogikeun aranjeunna nomer sél konsumén. Bayangkeun smsan kanggo nawaran Akuarium Ripley sareng sababaraha menit engké wawakil nelepon anjeun sareng naroskeun naha anjeun ngagaduhan patarosan!

Ieu mangrupikeun conto anu saé kumaha integrasi mobile tiasa ningkatkeun strategi iklan luar anu aya. Naon anu anjeun lakukeun ku mobile?

3 Komentar

  1. 1

    Adam,

    Ieu conto praktis anu hadé kumaha média tradisional tiasa nyoko kana téknologi anyar sareng tetep relevan. Éta ngajantenkeun kuring heran naon strategi média tradisional sanés anu tiasa mendakan kahirupan énggal kalayan panggunaan téknologi média mobile sareng anyar sanés.

    Hatur nuhun pikeun nyeratna!
    Doug

  2. 2

    Tulisan anu hebat, éta komprehensif pisan sareng pikaresepeun! éta pisan
    mantuan kuring, sareng weblog anjeun saé pisan. Kuring pasti badé ngabagi
    URL ieu sareng réréncangan abdi. Ngan ukur nyirian situs ieu. Iklan di luar ruangan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.