Hasil: Ngaronjatkeun ROI Pamasaran Eusi anjeun sareng Eusi Interaktif

Outgrow - Ngawangun Kalkulator Eusi Interaktif, Tés, Peniléyan, Chatbots

Dina podcast anu anyar sareng Marcus Sheridan, anjeunna nyarioskeun taktik anu bisnis kaleungitan tanda nalika aranjeunna nuju ngembangkeun usaha pamasaran digital. Anjeun tiasa ngupingkeun sadaya épisode di dieu:

Hiji konci anu anjeunna nyarios salaku konsumén sareng bisnis teraskeun langsung ngarahkeun perjalanan pelangganna nyaéta kontéks interaktif. Marcus nyebatkeun tilu jinis eusi interaktif anu ngamungkinkeun arah diri:

  1. Ngajadwalkeun diri - kamampuan pikeun prospék pikeun nyetél tanggal sareng waktos pikeun berinteraksi sareng mérek ngalangkungan démo, webinar, atanapi telepon penemuan.
  2. Harga diri - kamampuan pikeun prospek langkung ngartos biaya produk atanapi jasa. Ieu henteu kedah kahontal sacara eksplisit, tapi bahkan nyayogikeun jajaran penting pisan pikeun perjalanan.
  3. Pamariksaan diri - kamampuan pikeun prospek pikeun nganapigasi kana sababaraha patarosan atanapi kualifikasi anu ngabantosan aranjeunna kéngingkeun saran ngeunaan produk atanapi jasa anu anjeun pésér.

Outgrow: Platform Kontéks Interaktif

Béda sareng iklan, eusi interaktif nambihan nilai ku ngawangun kapercayaan sareng ngabantosan pembeli pikeun ngaléngkah ka léngkah salajengna dina perjalanan mésér. Eusi interaktif sifatna viral sareng épéktip pisan pikeun ngalibetkeun pangguna anjeun ... ampir 30% langkung seueur tibatan halaman badarat statis. Eusi interaktif ogé ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun langkung seueur wawasan pangguna anjeun nalika aranjeunna ngaréspon patarosan sareng ngalebetkeun data.

Ngagabungkeun eusi interaktif ngadorong hasilna ku:

  • Ningkatkeun Tarip Konversi Kalungguhan - Anggo Outgrow's 1000+ éndah témplat anu tos dioptimalkeun pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi anjeun langkung ti 40%!
  • Kualifikasi Mimpin sareng Nambahkeun Nilai - Pasihan waleran anu dipersonalisasi pikeun patarosan pelanggan anu paling mencét, bari nyayogikeun kalungguhan anjeun.
  • Terbitkeun Dina Kalayan Menit Dimana waé - Lebetkeun eusi Outgrow dina halaman anjeun, salaku popup, dina obrolan, tujuan kaluar, atanapi dina subdomain anjeun.
  • Analytics calakan sareng Integrasi Data - Kéngingkeun wawasan palanggan bari ngabantosan aranjeunna, ngabagi pemirsa sareng ngahijikeun data sareng langkung ti 1000 alat.

Outgrow's Interactive Content Development Studio

banner img quiz.png 1

Sakabéh NgalangkunganTata perenahna parantos diuji pisan sareng dioptimalkeun pikeun konvérsi, papacangan, ukuran layar, panyungsi, sareng pangsa. Pembina pinterna nawiskeun sababaraha pilih, multi-pilih, slider angka, skala opini, peringkat, pamilih tanggal / waktos, unggah file, sareng seueur deui. Eusi interaktif anu tiasa anjeun ngawangun kalebet:

  • Kalkulator angka
  • Hasil Kuis
  • Tés / Meunteun Dipeunteun
  • Polling
  • Chatbots
  • Ukur

Eusina tiasa dicap sapinuhna pikeun nunjukkeun mérek anjeun, nyayogikeun cabang anu teu terbatas pikeun tiap patarosan, nyayogikeun olahtalatah bersyarat dumasar kana hasil, sareng tiasa dipidangkeun ngalangkungan corong analitik kanggo masihan wawasan kinerja kontén interaktif anjeun. Kaluaran real-time tiasa kalebet grafik garis dinamis, bagan pai, tabel, diagram batang, diagram radar, atanapi bagan kutub.

Outgrow ngalaksanakeun langkung saé pikeun urang tibatan blog sareng ebook kusabab personalisasi anu ditawarkeunana. Henteu ngan ukur ngeunaan maca atanapi nonton kontén deui, masing-masing prospek kéngingkeun inpormasi anu dipersonalisasi sareng relevan sacara real waktos naha éta ngalangkungan kalkulator, kuis, rekomendasi, atanapi chatbot.

Leonard Kim, Pangpunjulna Influencer, Forbes

Ngalangkungan kalebet langkung ti 1,000 integrasi sareng data umum, penjualan, sareng alat-alat pamasaran kalebet Google Sheets, Aweber, Mailchimp, Marketo, Hubspot, GetResponse, Emma, ​​MailerLite, Salesforce Pardot, Salesforce CRM, Kampanye Aktip, Drip, sareng seueur deui!

Ngawangun Kandungan Interaktif Kahiji Anjeun Kalayan Hasil Gratis Pikeun Gratis

Panyingkepan: Abdi nganggo Ngalangkungan tautan afiliasi dina tulisan ieu.

One comment

  1. 1

    Pos anu saé sapertos Douglas,
    Eusi tiasa gancang tina online, khususna upami anjeun dina industri anu gancang. Malah anu disebat kontén "evergreen", anu kedahna aya hubunganana sareng sababaraha taun, dina tiori, panginten henteu pikaresepeun pikeun pamiarsa atanapi ka Google dina waktos sababaraha taun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.