Prakték Pangsaéna pikeun Teureuh Email ka Influencers

teureuh email

Kusabab urang nuju dijodokeun ku propésional hubungan masarakat unggal dinten, urang tiasa ningali anu hadé sareng goréng tina pitur teureuh email. Kami parantos ngabagi sateuacan kumaha nyerat nada anu épéktip sareng infographic ieu mangrupikeun tindak lanjut anu hadé anu ngalangkungan kamajuan anu langkung ageung.

Kanyataanna nyaéta perusahaan kedah ngawangun kasadaran sareng wewenang pikeun mérekna online. Nulis kontén henteu cekap deui, kamampuan nempatkeun eusi anu hébat sareng ngabagi éta penting pisan pikeun unggal strategi pemasaran kontén. Anjeun tiasa mayar promosi ogé, tapi éta moal ngembangkeun nyebut alami yén mesin pencari langkung merhatoskeun.

Pusat pamasaran teureuh sakitar nyiptakeun sareng ngarawat hubungan anu lumangsung ku cara nyandak pihak sanés kana mérek anjeun. Malah ku naékna média sosial anyar sareng aktipitas dina aplikasi, email tetep mangrupikeun salah sahiji cara anu paling ampuh pikeun ngiringan pihak pikeun merk anjeun (upami éta leres dilakukeun!).

Léngkah-léngkah Ngembangkeun prosés Teureuh Email

  1. Nangtukeun Tujuan - targét tiasa kalebet ngawangun kasadaran mérek, ngahasilkeun penjualan, ngadorong ngabagi kontén (sapertos infographic), survey, ngiringan masarakat, atanapi ngadamel perkenalan.
  2. Identipikasi Audiens Target - naha anjeun nargétkeun blogger, pamilik situs, wartawan, kontributor penerbitan, akademi, pamaréntah, atanapi nirlaba?
  3. Proofread, Test, Repeat - Pastikeun tautan anjeun tiasa dianggo, anggo leres-leres éja, pastikeun tata basa anu leres, sareng nyerat nada anu ringkes sareng pikaresepeun.

ieu infographic tina Laporan Kursus Online ngalangkungan unggal stat anu dikumpulkeun dina email jangkauan, naon anu tiasa dianggo, naon anu henteu, sareng naon anu kedah dijauhan pisan. Ieu kalebet waktos siang, dinten dina saminggu, jejer subjek, kecap anu kedah dianggo, jumlah usaha, ukuran pesen, sareng seueur deui. Hiji stat anu pikaresepeun anu dibagikeun dina infographic ieu nyaéta 1 blogger waktos ageung condong ngagaduhan pangaruh anu sami tina 6 blogger waktos alit.

Prosés teureuh email

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.