Emphatic: Média Sosial Outsourced Leres Saé

outsourcing

Dursasana média sosial tiasa janten tugas anu pikasieuneun pikeun perusahaan leutik. Nalika kuring aktip tina sudut pandang mérek pribadi, urang paruk henteu nyatakeun strategi sareng sumber anu padet pikeun ayana média sosial perusahaan urang. Éta bakal robih ti ayeuna, nalika urang ngagunakeun Emphatic numuwuhkeun agénsi ieu di handap.

Kami parantos ékspérimén sareng sababaraha outsourcing média sosial pikeun ningkatkeun pidangan paguneman sacara online, tapi kajujuran henteu kantos janten saé. Kami sering mendakan pembaruan anu dahsyat, kurasi kontén anu goréng, sareng tawaran sloppy sacara umum. Wawaran Emphatic nyaéta, bar euweuh, anu pangsaéna anu urang tingali dugi ka ayeuna. Sanaos sanés mangrupikeun strategi média sosial sacara umum, palayanan éta dipuseurkeun sareng tujuan anjeun sacara umum. Saha anu anjeun badé nyiptakeun kasadaran sareng (prospek, influencer, klien), sareng naon anu anjeun pikahoyong dilakukeun ku aranjeunna?

Jasa ieu ngarobih kana tilu léngkah gampang ieu:

  1. Ngawangun profil - Bagikeun sababaraha inpo dasar sareng Emphatic sareng aranjeunna bakal nyiptakeun profil kontén unik pikeun mérek anjeun.
  2. Nampi apdet anjeun - Panulis anu berbasis di Amérika Serikat bakal nyiptakeun sareng ngirim eusi média sosial anu endah ka anjeun unggal minggu.
  3. Tinjauan sareng jadwal - Tinjau pembaruan teras Emphatic bakal masangkeun kana jaringan anjeun kanggo anjeun.

Inpormasi anu dicekel pikeun nyetél strategi kontén anjeun komprehensif. Dimimitian ku pedaran perusahaan anjeun sareng palanggan idéal, anjeun nambihan sadaya akun sosial anjeun, nambihan rekening anu ditargét pikeun konsumén, influencer, atanapi kontak, ngatur sabaraha eusi éksternal atanapi kontén internal anu anjeun badé bagi, nyayogikeun sumber anu luhur anu tiasa ditambihan kana campuran, sareng jejer anu anjeun museurkeun. Anjeun bahkan tiasa nyetél nada - naha teu resmi atanapi resmi.

Upami anjeun agénsi, anjeun tiasa nyiptakeun sababaraha propil klién, pilih rencana ageung, sareng teraskeun eusi sosial masing-masing klien sareng alokasi frekuensi pembaruan.

Coba Emphatic Gratis!

Ieu Sanés Ditetepkeun sareng Hilap

Émut yén ieu ngan ukur ngabantosan anjeun pikeun milarian, milarian kurasi, sareng nyambungkeun ngamangpaatkeun akun média sosial anjeun. Karyawan di agénsi kami masih ngabagi pembaruan ngalangkungan saluran perusahaan kami, ngabagi pembaruan ngeunaan klien kami sareng kasuksésanna, sareng kami ngawaskeun média sosial pikeun ngaréspon naon waé paménta. Alat sapertos Emphatic sanés hartosna ngagentos sadayana strategi média sosial anjeun; éta aya pikeun nambihanana.

Panyingkepan: Kami nganggo kode promosi pribadi pikeun Emphatic, Anu kiridit akun kami upami anjeun daptar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.