Milik Domain Anjeun!

Poto deposit 16189387 m 2015

Salah sahiji fitur anyar tina blogger nyaéta anjeun tiasa nampi aplikasi dina domain anjeun. (Kuring perhatoskeun aranjeunna nawiskeun nganggo login Akun Google anjeun dina platform anu anyar, ogé. Éta saé). WordPress parantos nawiskeun pikeun host blog anjeun, ngarobih téma anjeun, nambihan plugins, sareng sajabana bari lami ayeuna. Kuring yakin éta salah sahiji alesan konci naha kuring milih WordPress… Abdi hoyong gaduh domain kuring.

Naha?

Masalah sareng ngamimitian blog anjeun sareng ngajalankeunana dina salah sahiji seueur platform, vox, papan ketik, blogger, atawa wordpress, Nyaéta aranjeunna gaduh patalimarga anjeun, sanés anjeun. Anjeun ngandelkeun kana sérverna, platformna robih, downtime na, sadayana! Hiji-hijina hal anu anjeun 'gaduh' nyaéta sora anjeun.

Éta sanés masalah ageung upami anjeun ngan ukur badé nyimpen jurnal di luar sana. Tapi ngarobah pikiran anjeun di jalan sareng mutuskeun rék serius ngeunaan blogging, panginten kéngingkeun sababaraha iklan, sareng sajabana, sareng nebak naon? Anjeun nyangkut ... sadaya mesin pencari utama ayeuna ngagaduhan sora (eusi) anjeun diindéks dina halaman wéb batur. Éta hartosna aranjeunna gaduh patalimarga, sanés anjeun.

Sareng naon anu kajantenan upami aranjeunna beuteung? Kumaha upami kinerja atanapi parangkat lunak aranjeunna janten ngajentrekeun pisan anu anjeun kedah tinggaleun. Untungna, anjeun tiasa nyandak tulisan anjeun tapi, hanjakalna, anjeun henteu tiasa nyandak indéks mesin pencari anjeun. Éta tiasa nyetél anjeun sababaraha minggu sareng bulan nalika anjeun ngantosan sadayana pikeun ngindéks situs anjeun sareng ngapdet sadayana rujukanana kana situs anjeun. Akhir minggu ieu, kuring ngalihkeun situs ka rekening anu sanés, sareng sadaya tautan sareng hasil teangan kuring tetep jalan sapertos anu tiheula. Kuring ogé bakal nyarankeun ngamangpaatkeun struktur tautan permanén sahingga upami anjeun ngalih kana platform anu sanés, anjeun tiasa ngajaga struktur tautan anjeun.

Naséhat kuring ka blogger anyar?

Milik domain blog anjeun! Malah ulah ngantep 'keahlian' anjeun ngadaptar pikeun anjeun. Anjeun kedah gaduhna, anjeun kedah ngomean deui, anjeun kedah ngalacakna. Ngagaduhan domain sapertos gaduh alamat jalan anjeun, naha anjeun nempatkeun perumahan éta dina nami batur? Naha anjeun bakal ngalakukeun éta sareng bisnis atanapi blog anjeun?

Naséhat kuring pikeun platform blogging?

Jasa server ngaran tawarkeun. Ieu bakal ngamungkinkeun kuring ngadaptar nami domain sareng pendaptaran favorit kuring, tapi arahkeun server nami abdi ka situs anjeun. Upami kuring mutuskeun mindahkeun blog atanapi situs abdi ka host anu sanés, kuring ngan saukur tiasa mindahkeun situs sareng ngapdet nami abdi. Ieu tiasa janten modél 'bayar per panggunaan' ogé. Kuring bakal nyingkahan jasa pendaptaran nami domain sabab tiasa janten nyeri dina tonggong sareng anjeun kedah nambihan sadaya dukungan sareng integrasi kana situs anjeun. Tapi gaduh server nami domain anu nunjuk http://mydomain.com ka http://mydomain.theirdomain.com lumayan saderhana.

4 Komentar

  1. 1

    Abdi satuju pisan, Douglas. Naha nyerah kadali eusi anjeun dijieun ka batur?
    Abdi émut nalika kuring kedah mayar $72 pikeun domain munggaran kuring, tapi biaya dinten ieu sanés alesan pikeun henteu kéngingkeun domain anjeun nyalira. Sareng masih seueur nami kreatif anu sayogi. (Sareng éta batang ngan tina hiji-sore-panalungtikan kuring ...).

    Dina catetan anu béda pisan, sabab anjeun nyarios modél bisnis pikeun panyadia platform blogging; Kuring sok heran: kumaha WordPress ngadamel artos? Naha éta ngan ukur sumbangan, sareng éta leres-leres tiasa dianggo?

    Abdi kagum ku kanyataan yén anu gaduh wikipedia nampik gaduh iklan spanduk dina situsna. Hormat!

  2. 2

    Kuring geus ngaliwatan kasulitan keur telat dina meunang ngaran domain. Alesan kuring ngagaleuh nami domain kuring kusabab kuring hoyong ékspérimén langkung seueur. Najan kitu, kuring ngarasa nyeri tina gerak.

  3. 3
  4. 4

    Hatur nuhun pikeun ngarujuk kana pos kuring, Doug. Abdi ngahargaan éta.

    Abdi dina kasapukan lengkep ngeunaan owning domain sorangan pas mungkin lamun teu katuhu ti mimiti blogging. Anjeun muka langkung seueur pilihan pikeun diri anjeun. Jeung hal condong tumuwuh. Anjeun tiasa ngamimitian ékspérimén ngan ukur ningali naha anjeun resep, teras nganggo platform batur. Tapi upami anjeun terang yén anjeun resep sareng hoyong langkung seueur kabébasan, anjeun parantos ngondang seueur padamelan pikeun diri anjeun sareng akibat anu sanés anu anjeun carioskeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.