Pangajaran Disumputkeun Google sareng Facebook

Depositphotos 2747718 s

Sababaraha taun ka pengker, kuring nuju kaluar dina SEO. Kuring henteu bercanda ... patalimarga anu dikirim ku Google kana blog urang ngajaga kuring wengi-wengi, nyerat, nyabit-nyabit, nyerat, nyabit-nyabit, nyerat. Kuring ngudag algoritma, kompetisi kuring, sareng éta nyetir unggal kaputusan anu kuring gaduh sareng blog. Kuring sanggup meresan langkung seueur kunjungan, nambahan, sareng kuring peringkat langkung saé sareng langkung saé dina istilah anu langkung lega. Éta gélo.

Éta édan kusabab kuring henteu merhatoskeun ka pemirsa anu nuju tuwuh. Dua taun ka pengker, kuring leres-leres mimiti ngagali lalu lintas kuring sorangan sareng mendakan hal anu matak pikasieuneun. Mimiti, seuseueurna patalimarga kuring sanés asalna tina kecap konci anu luhur, éta asalna tina kecap konci anu relevan pisan dimana kuring henteu kedah pangkat saé pisan. Éta ngagaduhan kuring mikir yén sagala anu kuring lakukeun mundur ... Kuring fokus kana jajaran sareng jilid milarian sanés fokus kana perkaitan sareng kabutuhan audién kuring.

Kuring ngalihkeun fokus kana nyayogikeun kontén kualitas anu langkung saé, ningkatkeun frekuensi eusi éta, sareng mastikeun yén kuring milik patalimarga éta. Syaratna média milik hurung rada narcissistic ... Kuring henteu persis gaduh pamiarsa kuring. Tapi éta hartosna yén pemirsa aya pikeun kuring komunikasi. Aranjeunna henteu badé angkat ka tempat anu sanés pikeun ngupingkeun kuring, aranjeunna sumping ka kuring. Dina waktos éta, kuring mimiti ngadorong daptar pamasaran email kami ku kituna urang tiasa sacara proaktif komunikasi sareng pemirsa.

Google parantos neraskeun nyaluyukeun algoritma na. Aya langkung seueur hasil teangan anu dibayar dina halaman hasil mesin pencari ... sababaraha SERPS lokal saleresna ngagaduhan hiji halaman hasil tina hasil mayar. Pikeun anu cukup untung pikeun ngajalankeun patalimarga organik, aya kirang hasilna per halaman sareng tweaking sareng nyerat henteu cekap saé. Promosi sareng pangakuan ku sumber anu berwibawa mangrupakeun konci pikeun usaha anjeun. Ieu ngajantenkeun pamasaran eusi pikeun SEO langkung rumit sareng langkung awis - tapi éta tetep investasi anu mantep.

Iraha waé urang nyorong klien kami nganggo strategi SEO, sanaos kami ogé nyorong kana strategi konvérsi… pendaptaran pikeun demo sareng unduhan sasarengan langganan pamasaran email kedah janten menonjol. Anjeun henteu gaduh milik anjeun patalimarga organik, Google henteu. Upami anjeun untung atanapi cekap bakat kéngingkeun maranéhanana patalimarga ka situs anjeun - anjeun kedah ngarobih kana Anjeun patalimarga.

Facebook anyar-anyar ieu ngumumkeun yén patalimarga ka halaman bisnis anjeun turun sareng aranjeunna hoyong usaha anjeun mésér langkung seueur Iklan Facebook. Ékonomi anu cukup saderhana ... aranjeunna gaduh pemirsa sareng teu hoyong masihan anjeun gratis. Anjeun kedah mayar. Dina pamanggih kuring, ieu bakal janten langkung norma. Jaringan sosial sareng kontén ageung - utamina anu umum - dina tekenan pisan pikeun monetisasi patalimarga éta. Aranjeunna badé ngecas anjeun upami anjeun hoyong aksés.

Janten naon pelajaran anu dipelajari?

  1. Anjeun kedah nanem modal dina strategi kontén sareng konversi anu ngagedékeun média milik anjeun, upami henteu anjeun bakal neraskeun mayar - sareng kamungkinan mayar langkung - kanggo aksés tina situs pihak katilu.
  2. Anjeun kedah nanem modal dina strategi marketing email anu ngagedekeun dasar palanggan anu aya hubunganana sareng anjeun tiasa ngadorong pesen sareng ngarobih.
  3. Anjeun masih gaduh kauntungan. Sedengkeun Facebook sareng Google tiasa ngagungkeun miliaran pangguna, pangguna éta henteu badé ka tujuan éta pikeun nalungtik pameseran salajengna. Aranjeunna badé ka ditu ka manggih dimana ayana panilitian. Pastikeun situs tujuan milik anjeun!

Kuring henteu ngadukung lungsur usaha sosial anjeun (sapertos anu kuring henteu pernah nganjurkeun ngaleupaskeun usaha SEO anjeun). Maksad abdi hartosna anjeun kedah mastikeun prioritas anjeun. Kuring kantos nyarios yén média sosial mangrupikeun saluran promosi anu hébat dimana pesen anjeun tiasa dibarengan. Éta masih leres ayeuna ... tapi anjeun kedah ningali Google sareng Facebook (sareng Twitter, Google+, LinkedIn, sareng sajabana) sapertos anjeun pesaing, sanés réréncangan anjeun. Tujuan anjeun kedahna pikeun nyolong bagian tina pemirsa yén anjeun saatos sareng nyandak jalma-jalma kana situs anjeun, kana buletin anjeun, sareng ka jalur konversi anjeun!

Hasil tungtung pikeun situs kami nyaéta yén ieu bakal aya sakedik pangaruh. Kami henteu gumantung kana patalimarga Facebook - sapertos urang henteu gumantung kana pangunjung Google deui. Kuring terang yén upami kuring nyerat saé, nyerat tulisan anu langkung relevan, sareng teraskeun ngarobih pangunjung kana tulisan urang média milik pamirsa, urang bakal teras tumuh.

3 Komentar

  1. 1

    Abdi resep tulisan ieu! Henteu janten masalah naon anu urang hoyong percanten, jalma-jalma angkat ka Google salaku tempat pangpayunna pikeun panilitian sareng jalma-jalma nyéépkeun seueur waktos dina Facebook. Anjeun neunggeul kuku dina sirah, sanaos ... kéngingkeun patalimarga ANJEUNG janten lalu lintas ANJEUN. Gampang nyarios, sesah dilakukeun.

    Jigana média sosial pangsaéna digunakeun pikeun nyebarkeun kecap mimitina ngeunaan anjeun sareng kampanye blog / pamasaran anjeun, tapi pas anjeun "ngagulung", siga kitu, anjeun janten téhnik pamasaran pangsaéna. Sadaya parobihan ieu di Google parantos maksa urang pemasar internét pikeun janten pemasar anu langkung saé sareng langkung pinter anu henteu ngandelkeun mesin pencari anu kantos robih sareng anu nyéépkeun jam-jam dina SEO!

  2. 2

    Doug, anjeun parantos ngalakukeun padamelan anu hébat pikeun latihan naon anu anjeun da'wah. Saur kuring, kumaha ogé, blog anjeun ngahontal titik tipping dimana dasar kecap rujukan sungut (sareng buntut panjang organik) tiasa janten sumber utama patalimarga. Pikeun batur anu ngan dimimitian ku blog, aranjeunna bakal janten cukup gumantung kana média "dibagi" (sakumaha anu disebatkeun ku Jay Baer).

    Jelas, visi média jangka panjang anu pangsaéna paling saé, janten sadayana usaha samentawis kedah aya tungtungna éta (nyaéta ngembangkeun pemirsa urang sorangan).

    BTW, kuring kedah nempatkeun colokan pikeun "Doktrin Média Anu Milik" ku Jacson sareng Deckers. Barang anu saé, sareng nyerat saluyu sareng naon anu anjeun carioskeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.