OwnBackup: Pamulihan Bencana, Pembibitan Sandbox, Sareng Data Archival pikeun Salesforce

OwnBackup: Salesforce Disaster Recovery, Data Archival, sareng Seeding

Mangtaun-taun ka pengker, kuring parantos ngalihkeun automasi pamasaran kuring kana platform anu cukup terkenal sareng diadopsi sacara luas (sanés Salesforce). Tim kuring ngararancang sareng ngembangkeun sababaraha kampanyeu asuhan sareng kami leres-leres ngamimitian ngajalankeun sababaraha lalu lintas utama ... dugi ka musibah. Platform ieu ngalakukeun pamutahiran utama sareng ngahaja musnah sajumlah data konsumén, kalebet anu kami.

Sedengkeun perusahaan ngagaduhan perjanjian tingkat jasa (SLA) anu dijamin uptime, éta henteu cadangan sareng pamulihan kamampuan dina tingkat akun. Pagawean urang musna sareng perusahaan henteu ngagaduhan sumber daya atanapi kamampuan pikeun mulangkeunana dina tingkat akun. Sedengkeun desain urang tiasa diterapkeun deui, sadayana prospek sareng konsumén urang kagiatan diusapan. Teu aya, tangtosna, henteu aya cara pikeun nyaruakeun data anu kritis sareng berharga éta. Kuring curiga kami kaleungitan ratusan rébu, upami sanés jutaan dolar dina pendapatan. Platform hayu urang kaluar tina kontrak urang sareng kuring langsung ninggalkeun program pasanganna.

Abdi diajar pelajaran abdi. Bagian tina prosés seléksi vendor kuring ayeuna nyaéta mastikeun yén platform naha ngagaduhan mékanisme ékspor atanapi cadangan ... atanapi API anu mantap pisan anu kuring tiasa kéngingkeun data sacara rutin. Kuring mamatahan palanggan pikeun ngalakukeun hal anu sami.

Salesforce

Platform perusahaan biasana ngagaduhan cadangan sistem-lega sareng cadangan snapshot anu diwangun kana platformna pikeun nyalindungan diri, tapi alat-alat ieu henteu gampang diaksés ku palangganna. Pamilik platform CRM salah nganggap yén kusabab data SaaS na aya dina awan, éta dijagaan.

69% perusahaan dina ékosistem Salesforce ngaku yén aranjeunna henteu siap pikeun leungitna data atanapi korupsi.

Forrester

Perusahaan sapertos Salesforce anu iterating, ngabaru, sareng ngahijikeun sareng tingkat kagancangan sareng ratusan pangembang anu ampir teu mungkin pikeun ngembangkeun sareng ngajaga codebase paralel pikeun konsumén pikeun cadangan sareng ngamankeun data na. Fokusna pikeun stabilitas sistem, up-time, kaamanan, sareng inovasi… janten bisnis kedah ningali solusi ti pihak katilu pikeun hal-hal sapertos cadangan.

Penting pikeun netelakeun yén Salesforce sanés panyabab utami kaleungitan data. Nyatana, kuring pribadi henteu kantos nyakseni aranjeunna ngahaja ngancurkeun data klien. Gangguan data parantos kajantenan ti waktos ka waktos, tapi kuring henteu acan ningali musibah (sambel kana kai). Ogé, Salesforce gaduh sababaraha kamampuan ékspor pikeun data masal anu tiasa dimangpaatkeun, tapi éta henteu saé sabab peryogi ngawangun cadangan, penjadwalan, ngalaporkeun, sareng kamampuan sanésna janten lengkep solusi pamulihan musibah.

Naon ancaman anu paling ageung pikeun data perusahaan?

  • Serangan ransomware - Data misi-kritis sareng sénsitip mangrupikeun targét pikeun serangan ransomware.
  • Ngahaja teu dihaja - Nimpa atanapi ngahapus data sering kajadian teu dihaja ku pangguna.
  • Goréng Pangujian - alur kerja sareng aplikasi ningkatkeun kasempetan kaleungitan data atanapi korupsi teu dihaja.
  • Hacktivists - cybercriminals anu motivasi sacara politis atanapi sosial ngalaan atanapi ngancurkeun data.
  • Insiders jahat - pagawé ayeuna atanapi tilas, kontraktor, atanapi réncang bisnis anu ngagaduhan aksés anu sah tiasa ngabahayakeun bencana upami hubungan janten parah.
  • Aplikasi Rogue - Kalayan bursa anu kuat tina aplikasi ti pihak katilu, aya kamungkinan yén platform tiasa ngahaja ngahapus, nimpa, atanapi ngarusak data kritis anjeun.

OwnBackup

Syukur, Salesforce urang API-heula pendekatan kana pamekaran ilaharna mastikeun unggal fitur atanapi elemen data tiasa diaksés ngalangkungan rupa-rupa interface program aplikasi (API). Éta muka panto pikeun pihak katilu nyandak lolongkrang dina pamulihan musibah ... anu OwnBackup parantos kahontal.

OwnBackup nawiskeun solusi ieu:

  • Salesforce Cadangan sareng Pamulihan - Ngajaga data sareng metadata kalayan komprehensif, cadangan otomatis sareng gancang, pamulihan bébas setrés.
  • Salesforce Sandbox Seeding - Nyebarkeun data ka kotak pasir pikeun inovasi anu langkung gancang sareng lingkungan latihan anu idéal sareng Enhanced Sandbox Seeding.
  • Salesforce Data Archiving - Ngajaga data kalayan kawijakan ingetan anu tiasa disesuaikan sareng kesederhanaan anu cocog sareng OwnBackup Archiver.

Ayeuna Cargill nganggo OwnBackup kami henteu kedah hariwang ngeunaan leungitna data deui. Upami urang ngagaduhan masalah, urang tiasa gancang ngabandingkeun sareng malikkeun data sadayana tapi ngaleungitkeun downtime data naon waé.

Kim Gandhi, Pangalaman Pelanggan Anu gaduh Produk Strategis di Cargill FIBI Division

OwnBackup sacara proaktif nyegah anjeun kaleungitan data Salesforce CRM anu kritis-kritis sareng metadata kalayan cadangan otomatis tur gancang, pamulihan bébas setrés ... kalayan harga anu raoseun dina tingkat pangguna.

Jadwalkeun Demo OwnBackup

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.