PacketZoom's Mobile Expresslane CDN Parantos damel sareng Amazon Cloudfront

PacketZoom

PacketZoom, perusahaan ningkatkeun kinerja aplikasi seluler liwat téknologi jaringan seluler dina-aplikasi, ngumumkeun hiji kemitraan sareng Amazon CloudFront ngalebetkeun CloudFront dina layanan Mobile Expresslane PacketZoom. Solusi dibundel nawiskeun pangembang aplikasi mobile platform mobile anu munggaran sareng ngan ukur pikeun sadaya kaperluan kinerja jaringanna.

Éta platform sélulér sadaya-dina-hiji munggaran anu alamat sadaya kabutuhan kinerja pikeun aplikasi mobile - pangukuran, kinerja mil-panungtungan, sareng kinerja-mil-tengah. Sorotan tina jasa diantarana:

  • PacketZoom's Mobile Expresslane ngagancangkeun aplikasi mobile dugi ka 3x jeung nyalametkeun dugi ka 90% sambungan jaringan pikeun panerbit aplikasi kalebet Glu, Sephora, Photofy, Upwork sareng anu sanésna.
  • Ku mimitran sareng CloudFront's Web CDN, PacketZoom sareng Amazon janten anu pangpayunna nawiskeun solusi jaringan seluler tungtung-ka-tungtung.
  • Babarengan sareng PacketZoom akselerasi mil sélulér, palanggan ngalaman solusi pangiriman aplikasi seluler anu optimal.
  • Palanggan PacketZoom anu parantos ngamanpaatkeun Amazon CloudFront di sababaraha nagara kalebet Glu Mobile, Upwork, Photofy (US), Perfect Corp (Asia), sareng Belcorp (Amérika Latin).

PacketZoom mangrupikeun pamimpin dina ruang akselerasi aplikasi sélulér sareng téknologi Mobile Expresslane na, anu nyepetkeun aplikasi mobile dugi ka 3x sareng nyalametkeun dugi ka 90% sambungan jaringan pikeun penerbit aplikasi sélulér kalebet Glu, Sephora, Photofy, Upwork sareng anu sanésna. PacketZoom ningkatkeun pangalaman pangguna dina aplikasi sélulér ku ngaleungitkeun roadblocks kinerja dina mil pamungkas mobile. Platform sélulér na nawiskeun suite produk lengkep, tungtung-ka-tungtung pikeun Mobile App Performance Management & Optimization (APMO).

PacketZoom sareng Amazon CloudFrontLarutan CloudFront Wéb CDN Amazon ngagaduhan pangsa pasar pangageungna diantara panerbit aplikasi mobile. Éta aman nganteurkeun kontén ku ngaoptimalkeun pangiriman dina mil tengah. Babarengan akselerasi mil sélulér terakhir PacketZoom, palanggan ngalaman solusi pangiriman aplikasi seluler anu optimal.

Kami bungah nawiskeun anu pangsaéna pikeun dua dunya: Amazon CloudFront - CDN Wéb anu paling populer di kalangan pamekar mobile - sareng PacketZoom Mobile Expresslane - solusi akselerasi aplikasi mobile anu terkemuka. Éta mangrupikeun épolusi produk alami pikeun kami, sabab seueur palanggan kami anu parantos nganggo CloudFront. Shlomi Gian, CEO PacketZoom

Ngeunaan PacketZoom

PacketZoom ngartikeun kinerja mobile liwat téknologi jaringan dina aplikasi. Dirancang khusus pikeun aplikasi mobile asli, platform sélulér PacketZoom nguatkeun pangembang aplikasi sélulér pikeun ngaoptimalkeun kinerja aplikasi sélulér sacara real-time. PacketZoom ningkatkeun pangalaman pangguna dina aplikasi sélulér ku ngaleungitkeun roadblocks performa dina mil pamungkas seluler, ngagancangkeun kecepatan unduh dugi ka 3x, nyalametkeun dugi ka 90% sési tina sambungan TCP turun sareng ngirangan biaya CDN. Kanggo langkung seueur inpormasi didatangan PacketZoom

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.