Pagelines 2.0 Reinvents WordPress Theming sareng Ecommerce

pagelines2

WordPress parantos neraskeun padamelan anu saé ... henteu ngan ukur ngamutahirkeun platformna tapi ku cara aranjeunna saéstuna ngabuka kana integrasi pihak katilu. Plugins sareng Téma pikeun platform aya dimana-mana, sareng éta mahal pisan. Usaha anyar parantos ngembangkeun di sakitar platform ogé, Gariswanci janten salah sahijina! Perusahaan bangga pisan ngumumkeun peluncuran Pagelines 2.0, kerangka téma anu ngarobah WordPress.

Gariswanci 2.0 pamer fitur ieu:

  • Séréd & Leupaskeun Rengse - Akhirna! Platform sered-sareng-serelek anu ngamungkinkeun anjeun ngawangun halaman wéb ku cara propésional. Kerangka kerja anu pangpayunna sareng "bagian" anu tiasa ditarik tina desain wéb profesional.
  • Desain responsif - Kerangka PageLines bakal sacara dinamis ngabales résolusi panyungsi anjeun atanapi alat.
  • Kontrol Tata Letak - Ngan séred & leupaskeun pikeun nyetél diménsi perenah kontén anjeun. Teras pilih masing-masing tina 5 pilihan perenah anjeun dina halaman-demi-halaman.
  • Kloning Bagian - Bagian duplikat sahingga anjeun tiasa nganggo sababaraha kali dina kaca anu sami. Tiap bagian ngagaduhan pilihan nyalira sareng dikawasa nyalira.
  • tipografi - Pilih tina langkung ti 50 wéb anu aman sareng Google fon. Ganti lengkep tampilan tipografi halaman wéb anjeun dina detik.
  • Penanganan Halaman Husus - Ayeuna anjeun gaduh seueur kontrol pikeun unggal jinis halaman. Dina 2.0 aranjeunna ngenalkeun Halaman Khusus pikeun ngabantosan anjeun ngendalikeun halaman sapertos kategori, sareng arsip.
  • Kontrol Warna - Anggo kendali warna pikeun ngarobah palette situs anjeun dina sababaraha detik. Anjeun tiasa ogé ngarobih modeu perenah sareng nambihan gambar latar tukang.

Gariswanci 2.0 ogé ngadukung tambihan pikeun ngahijikeun platform e-commerce sorangan. Ieu paket ecommerce terpadu anu kadua anu kuring tingali (WooCommerce nya éta anu sanésna).

Pangalusna sadaya Gariswanci ogé ngagaduhan tim dukungan pelanggan, forum pangguna sareng jaminan artos uih-uih 30 dinten. Kami peminat ageung (sareng afiliasi) Pagelines, parantos nyerat perkawis anu luar biasa sered & teundeun WordPress platform sateuacan.437

2 Komentar

  1. 1

    Sajauh platform WordPress paling canggih di ditu, kuring nyarankeun pisan PageLines ka sadaya klien kuring. Sareng 2.0 parantos ngajantenkeun ngawangun halaman wéb anu hébat sareng WordPress bahkan langkung pikaresepeun! Cinta produk sareng dukungan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.