Pangujian Situs ngabalukarkeun Kabagjaan Konversi

nguji halaman wéb

Kumisan ti tés pikeun milarian, kagancangan sareng sosial, aya komponén kritis situs uji anu kedah dianggo ku perusahaan pikeun dianalisis kumaha datangna dirobah jadi konsumén. Unsur-unsur dina sareng halaman sapertos tombol panggero-to-action, layout, navigasi, salinan, promosi, tawaran, prosés Checkout, prosés pamilihan produk sareng bahkan kaamanan kedah teras-terasan diuji pikeun milarian masalah sareng ningkatkeun kinerja halaman badarat anjeun atanapi halaman ecommerce .

Perusahaan anu bahagia sareng tingkat konvérsi na, rata-rata, 40 persén langkung tés tibatan anu henteu bahagia.

Éta mangrupikeun statistik anu pikaresepeun tina infographic ti Monetate, Naha Anjeun Ngajalankeun Tés Cukup dina Halaman Wéb anjeun?. Kuring heran lamun aranjeunna senang ngan saukur kusabab aranjeunna ngartos, ku nguji, naon anu diarepkeun dina kinerja konvérsi. Batur anu henteu nguji ngan saukur henteu bakal terang.

tés langsung babarengan

Babarengan tés ieu, kuring ogé bakal nyarankeun tés kaca. Laju mangrupikeun faktor anu ageung dina konvérsi sareng pamilarian. Abdi resep ngagunakeun Alat Pingdom pikeun nguji kagancangan halaman.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.