Kacepetan Halaman sareng Pengunjung Anjeun

beban halaman ngalawan ninggali

Salah sahiji faktor anu sesah pisan atanapi mahalna pikeun dampak nyaéta kagancangan dimana situs anjeun ngamuat. Ieu mangrupikeun perang anu tetep di dieu di Martech… integrasi sosial sareng iklan ngalambatkeun cara muka halaman cara, jalan ka handap sahingga urang bakal teras nyobian ngepaskeunana ngalangkungan sababaraha cara. Kami terang yén kami kaleungitan sababaraha pengunjung - utamina upami seueur pisan pangunjung.

Sababaraha perusahaan henteu ngémutan waktos beban sacara serius, tapi éta mangaruhan pisan kana kamampuan situs anjeun pikeun kalibet sareng ngarobih konsumén. Bisi dina titik, Kissmetrics ngahijikeun infographic ieu anu nunjukkeun karugian.

Upami situs e-commerce ngasilkeun $ 100,000 per dinten, a Tunda halaman dua detik berpotensi ngarugikeun anjeun $ 1 juta dina jualan leungit unggal taun.

waktos loading lrg

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.