Naha anjeun blog?

Waktu maca: 2 menit Abdi resep milarian sareng ngalirkeun inpormasi. Kuring gaduh seueur kulawarga, babaturan, batur sapagawean sareng klien anu nyungkeun pendapat kuring sareng kuring resep masihan ka aranjeunna. Hanjakalna kuring langkung seueur patarosan sareng seueur jalmi anu peryogi bantosan, sanaos kadang-kadang malah kulawarga kuring gélo yén kuring henteu némbalan. Tapi, éta naon anu kuring saé. Abdi resep ngupingkeun. Abdi resep maca. Abdi resep diajar. Jeung Abdi

Google Map API: Milarian, Séred sareng Perbarui Lokasi Abdi

Waktu maca: 2 menit Abdi mésér Google Map Hacks kamari tapi rada kuciwa dina buku éta. Éta henteu lepat panulis, tapi bukuna lumayan atos atos atos ti saprak dirilisna Geocoder Google sareng Google versi 2 ti éta API. Aya sababaraha sababaraha tautan dina buku janten kuring tiasa mariksa seueur situs sareng ningali kumaha aranjeunna adaptasi sareng rilis énggal. abdi

Ngudag buntut: Harry Potter sareng buntut panjang

Waktu maca: 2 menit Saptu dimimitian ku kuring eureun biasa ka Border. Kuring mesen Google Map Hacks di luar Amazon janten kuring tiasa ngerjakeun sababaraha panganteur pemetaan terlambat kanggo ResortPub akhir minggu ieu. Kuring mesen pengiriman 2 dinten tapi bukuna henteu sumping ... dilacak ka Columbus, OH. Jigana ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring henteu nampi pesenan ti Amazon dina waktosna - mudah-mudahan éta henteu kajantenan deui. Balik kana poin kuring ... Abdi aya di Batesan sareng kuring

Star Indianapolis Disidik-sidik saatos Pupusna Jurnalis Foto Mpozi Tolbert

Waktu maca: 2 menit Pupusna tragis Mpozi Tolbert, 34 taun, ditalungtik ku pajabat Indiana State pikeun nangtoskeun naha aya palanggaran OSHA atanapi henteu. Kuring henteu kantos pendak sareng Mr. Tolbert nalika damel di The Star, tapi aya dina lift sababaraha kali sareng raksasa lembut ieu. Abdi émut dreadlocks na bakal nyandak satengah lift! Sadayana ti rohangan berita bakal seuri teras nyarios salam nalika anjeunna aya di sekitar. Kuring kantos maca yén Mpozi dipikaterang

Pangaruh Digg: Eusi Anu Saé + Jaringan Sosial = HITS BESAR

Waktu maca: 3 menit Pangaruh Digg nyaéta salah sahiji anu sering dibahas. Sakitu seueur jalma nyorong ngadamel Digg, tapi naha éta saéstuna anu saé pikeun nambahan pamaca? Kieu anu kajantenan nalika situs abdi 'Dugg'.