OwnBackup: Pamulihan Bencana, Pembibitan Sandbox, Sareng Data Archival pikeun Salesforce

Mangtaun-taun ka pengker, kuring parantos ngalihkeun automasi pamasaran kuring kana platform anu cukup terkenal sareng diadopsi sacara luas (sanés Salesforce). Tim kuring ngararancang sareng ngembangkeun sababaraha kampanye asuhan sareng kami leres-leres ngamimitian ngajalankeun sababaraha lalu lintas utama ... dugi ka musibah. Platform ieu ngalakukeun pamutahiran utama sareng ngahaja musnah sajumlah data konsumén, kalebet anu kami. Nalika perusahaan ngagaduhan perjanjian tingkat layanan (SLA) anu ngajamin uptime, éta henteu ngagaduhan cadangan

9 Alesan Naha Investasi Dina Parangkat Lunak Rujukan mangrupikeun Investasi Pangsaéna Kanggo Tumuwuhna Usaha Anjeun

Nalika ngeunaan pertumbuhan bisnis, panggunaan téknologi moal dilawan! Ti ibu alit sareng toko pop ka korporasi ageung, henteu tiasa dipungkir yén nanem modal dina téknologi mayar ageung sareng seueur anu gaduh usaha henteu sadar beuratna investasi pikeun téknologi. Tapi tetep di luhur téknologi maju sareng parangkat lunak sanés tugas anu gampang. Sakitu seueur pilihan, seueur teuing pilihan… Investasi dina perangkat lunak pamasaran rujukan pikeun bisnis anjeun penting pisan

Kumaha Ngamimitian Usaha Dropshipping

Sababaraha taun ka pengker ieu pisan pikaresepeun pikeun pangusaha atanapi perusahaan anu badé ngawangun bisnis ecommerce. Dasawarsa ka tukang, ngaluncurkeun platform ecommerce, ngahijikeun pamrosésan pamayaran anjeun, ngitung tingkat pajak lokal, nagara bagian, sareng nasional, ngawangun otomatisasi pamasaran, ngahijikeun panyadia pengiriman barang, sareng nyandak platform logistik anjeun pikeun mindahkeun produk tina jual ka pangiriman nyandak sababaraha bulan sareng ratusan rébu dolar. Ayeuna, ngaluncurkeun situs dina ecommerce

PhoneWagon: Sadayana Anu Anjeun Kedah Ngalaksanakeun Lacak Telepon Ku Analisis Anjeun

Nalika urang teraskeun koordinasi kampanye multi-kanal anu rumit pikeun sababaraha klien kami, éta penting yén kami ngartos iraha sareng naha telepon disada. Anjeun tiasa nambihan kajadian dina nomer telepon hyperlink pikeun ngawaskeun statistik klik-to-panggero, tapi sering éta sanés kamungkinan. Solusi na nyaéta nerapkeun pelacakan sauran sareng ngahijikeun sareng analytics anjeun pikeun niténan kumaha prospék ngaréspon liwat telepon. Cara anu paling akurat nyaéta ngahasilkeun telepon sacara dinamis

Ingetan Palanggan: Statistik, Strategi, sareng Itungan (CRR vs DRR)

Kami bagikeun sakedik ngeunaan akuisisi tapi henteu cekap ngeunaan ingetan palanggan. Strategi pamasaran anu saé henteu saderhana sapertos nyetir langkung seueur, éta ogé ngeunaan nyetir kalungguhan anu leres. Ngajaga konsumén sok mangrupikeun bagian tina biaya kéngingkeun anu énggal. Kalayan pandemi éta, perusahaan turun-tumurun sareng henteu agrésif dina kéngingkeun produk sareng jasa énggal. Salaku tambahan, rapat penjualan di jalma sareng konperénsi pamasaran parah ngahambat strategi akuisisi di paling perusahaan.

Jualan Penjualan: Genep Strategi Anu Menangkeun Haté (Sareng Tip Anu sanés!)

Nulis serat bisnis mangrupikeun konsép anu dugi ka jaman baheula. Dina waktos éta, serat penjualan fisik mangrupikeun tren anu ditujukeun pikeun ngaganti pemasar panto-ka-panto sareng pitches-na. Jaman modéren meryogikeun pendekatan modéren (ngan ukur ningali parobihan iklan pariwara) sareng nyerat serat penjualan bisnis teu terkecuali. Sababaraha prinsip umum ngeunaan bentuk sareng unsur surat penjualan anu saé tetep diterapkeun. Kitu cenah, struktur sareng panjang serat bisnis anjeun gumantung

Hasil: Ngaronjatkeun ROI Pamasaran Eusi anjeun sareng Eusi Interaktif

Dina podcast anu anyar sareng Marcus Sheridan, anjeunna nyarioskeun taktik anu bisnis kaleungitan tanda nalika aranjeunna nuju ngembangkeun usaha pamasaran digital. Anjeun tiasa ngupingkeun sadaya épisode di dieu: Hiji konci anu anjeunna nyarios salaku konsumén sareng usaha teras langsung mandiri perjalanan palangganna nyaéta kontéks interaktif. Marcus nyebatkeun tilu jinis eusi interaktif anu ngamungkinkeun arah diri: Penjadwal diri - kamampuan pikeun prospék nyetél

Syncari: Ngahijikeun sareng Ngatur Data Palang-Fungsional, ngajadikeun otomatis Aliran Kerja Sareng Nyebarkeun Wawasan anu Dipercaya Kamana waé.

Perusahaan anu tilelep dina data anu akumulasi dina CRM, otomatisasi pamasaran, ERP, sareng sumber data awan sanésna. Nalika tim operasi anu penting henteu tiasa satuju kana data mana anu ngagambarkeun kaleresan, kinerja dibendung sareng tujuan pendapatan langkung hésé dicandak. Syncari hoyong ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun jalma anu damel di ops pamasaran, ops penjualan, sareng ops pendapatan anu teras-terasan merjuangkeun data dina ngahontal tujuanana. Syncari nyandak anu seger