Sprout Social: Ningkatkeun Keterlibatan Dina Média Sosial Kalayan Publikasi, Ngadangukeun, sareng Platform Advokasi Ieu

Naha anjeun kantos ngiringan korporasi utama online ngan ukur kuciwa ku kualitas kontén anu aranjeunna bagikeun atanapi kurangna papacangan anu aranjeunna gaduh sareng pamiarsana? Ieu mangrupikeun tanda anu jelas, contona, ningali perusahaan anu ngagaduhan puluhan rébu pagawé sareng ngan ukur sababaraha saham atanapi resep kana eusina. Ieu mangrupikeun bukti yén aranjeunna ngan saukur henteu ngadangukeun atanapi leres-leres reueus kana kontén anu aranjeunna promosikeun. The gears média sosial

Movavi: Suite Édit Pidéo Pikeun Usaha Leutik Pikeun Ngahasilkeun Pidéo Profesional

Upami anjeun henteu kantos ngagaduhan kasempetan pikeun ngédit pidéo, anjeun biasana nuju kana kurva diajar anu lungkawing. Aya parangkat lunak dasar pikeun motong, klip, sareng nambihan transisi sateuacan unggah pidéo anjeun ka YouTube atanapi situs média sosial… Kusabab rubakpita sareng kabutuhan komputasi, ngédit pidéo masih mangrupikeun prosés anu umumna dilaksanakeun sacara lokal sareng desktop

VideoAsk: Ngawangun Corong Pidéo anu pikaresepeun, Interaktif, Pribadi, Asynchronous

Minggu kamari kuring ngeusian survey influencer pikeun produk anu kuring panginten patut promosi sareng survey anu dipénta dilakukeun ku pidéo. Éta pikaresepeun pisan… Di sisi kénca layar kuring, kuring ditaroskeun ku perwakilan perusahaan… di sisi katuhu, kuring ngaklik sareng ngaréspon ku jawaban kuring. Tanggapan kuring parantos waktosna sareng kuring ngagaduhan kamampuan pikeun ngarékam deui réspon upami kuring henteu resep

Dimana Mesen Adat Eco-Friendly, Bungkusan Sustainable Pikeun Produk Ecommerce Anjeun

Jarang-jarang saminggu ngaliwat yén kuring henteu kéngingkeun kiriman ka bumi. Kuring boga kahirupan pisan sibuk jadi genah meunang hiji pangiriman Key Amazon item atawa bahan kadaharan di jero garasi abdi teuas teuing lulus nepi. Kitu cenah, kuring rada sadar kanyataan yén aya seueur runtah anu aya hubunganana sareng kabiasaan kuring. Hiji catetan anu pikaresepeun nyaéta nalika tong daur ulang kuring dipilih

Vendasta: Skala Badan Pemasaran Digital Anjeun Sareng Platform White-Label End-To-End Ieu

Naha anjeun agénsi ngamimitian atanapi agénsi digital dewasa, skala agénsi anjeun tiasa janten tantangan. Aya ngan ukur sababaraha cara pikeun skala agénsi digital: Kéngingkeun Konsumén Anyar - Anjeun kedah investasi dina penjualan sareng pamasaran pikeun ngahontal prospek énggal, ogé nyéwa bakat anu dipikabutuh pikeun ngalaksanakeun papacangan éta. Nawiskeun Produk sareng Jasa Anyar - Anjeun kedah ngalegaan panawaran anjeun pikeun narik para palanggan atanapi paningkatan