Dibayar, Milik sareng Dipikagaduh Média: Harti, Pamirsa sareng Fitur

média anu dipiboga kapimilik

Promosi eusi gumantung kana 3 saluran primér - média berbayar, média milik sareng média anu diraih.

Sanaos jinis média ieu sanés énggal, éta kamonésan sareng pendekatan kana média anu dipimilik sareng anu parantos dirobih, nangtang média anu mayar langkung tradisional. Pamela Bustard, The Media Gurita

Bayaran, Milik sareng Kéngingkeun Harti Media

Numutkeun kana The Media Octopus, hartosna nyaéta:

  • Média mayar - Naon waé anu mayar kanggo nyetir patalimarga ka pasipatan média anu dipimilik; anjeun mayar kanggo ningkatkeun paparan anjeun ngalangkungan saluran.
  • Média Milik - saluran komunikasi atanapi platform naon waé anu kagolong kana mérek anjeun anu anjeun jiptakeun sareng gaduh kendali.
  • Meunang Média - Nalika jalma nyarioskeun sareng ngabagi mérek anjeun sareng produk anjeun, naha pikeun ngaréspon kontén anu anjeun parantos bagikeun atanapi ngalangkungan sukarela. Publisitas gratis dihasilkeun ku peminat.

Kuring bakal nambihan yén sering aya tumpang tindih antara stratégi. Kami sering ngamimitian kampanye média anu diraih ku kéngingkeun sebaran massal ngalangkungan sumber daya anu dibayar. The média mayar sumber ngenalkeun konténna, tapi teras anu sanés média milik sumber nyokot éta na ngahasilkeun seueur deui sebutan ngalangkungan saluran sosial.

Digital-Marketing-Dibayar-Milik-sareng-Diasilkeun-Média

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.