Optimisasi Pilarian Anu Dibayar: Conto Wisata sareng Pariwisata

mayar pariwara wisata pariwisata infographic

Upami anjeun milari bantosan atanapi kaparigelan milarian anu mayar, sumber anu saé pisan aya PPC Pahlawan, publikasi anu saé dimana Search Marketing ngabagi kaahlian aranjeunna. Milarian nembé ngaluarkeun infographic anu saé ieu, di Sapuluh Tip PPC Top Kanggo Wisata sareng Pariwisata Marketer. Sedengkeun kasus panggunaanna nyaéta perjalanan sareng pariwisata, tips ieu idéal pikeun pamasaran naon waé pikeun ngahijikeun metodologi optimasi milarian mayar kana strategi PPC (Pay Per Click) na.

Kalayan 65% wisatawan anu luang sareng 69% wisatawan bisnis nyarios yén aranjeunna ngalih kana wéb pikeun mutuskeun kumaha atanapi dimana aranjeunna badé ngumbara, Cari Marketing panginten infographic anu saé kalayan tips anu tiasa dipilampah bakal janten sumber sareng pituduh anu hadé pikeun sadaya perjalanan sareng pariwisata pamasar.

Ieu mangrupikeun tip Optimisasi Pilarian Bayaran anu luhur anu disayogikeun

  1. Beda Diri Anjeun - Laksanakeun panilitian ngeunaan anjeun kampanye PPC pesaing ' sareng ngabedakeun kampanye iklan anjeun.
  2. Kampanye Rupa-rupa - Naon tujuan anu tiasa dipilarian ku pemirsa? Nyayogikeun sababaraha kampanye pikeun nguji sareng ngarobih tawaran anjeun.
  3. Geo-Target - Sebutkeun lokasi ka daérah anu tiasa dianggo, upami henteu anjeun miceun anggaran pamasaran milarian anu mayar.
  4. Target ku Beurang sareng Jam - Mastikeun tawaran anjeun katingali nalika prospek katingali pikeun aranjeunna tiasa gaduh paningkatan anu dramatis dina tingkat klik-ka-konvérsi.
  5. Ngaoptimalkeun pikeun ROI - Kéngingkeun lalu lintas anu saé panginten saé tapi henteu mayar tagihan. Nganalisis sareng difokuskeun kampanye anu nyetir panghasilan, sanés ngan ukur pangunjung.
  6. Strategi Panawaran - Nyiptakeun strategi nawar dumasar kana tujuan kampanye anjeun. Kasadaran, bagi, patalimarga sareng konvérsi sadayana penting, tapi nyéépkeun langkung seueur pikeun konvérsi langkung raos tibatan mésér patalimarga kalayan tawaran anu luhur pisan.
  7. Optimalkeun Kampanye Tampilan - Mantau panempatan iklan sareng ngaoptimalkeun pikeun viewport tibatan nganggo hiji ukuran cocog sareng sadaya strategi.
  8. Remarketing - Unggal strategi PPC kedah ngagaduhan strategi pemasaran ulang! Sasaran pangunjung anu parantos aya dina situs anjeun sareng kénca bakal leres-leres ningkatkeun tingkat konvérsi.
  9. Anggo Bing - 69% wisatawan bisnis angkat ka wéb pikeun ngatur perjalanan sareng 71% patalimarga dina Bing khusus pikeun Bing (sanés di Google).
  10. Optimalkeun Kaca Badarat - Halaman badarat anu saé henteu ngan ukur ningkatkeun konvérsi, éta ogé ngahasilkeun skor kualitas anu hadé anu ningkatkeun panempatan iklan anjeun. Optimalkeun halaman badarat anjeun!

Optimisasi Pilarian Anu Dibayar

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.